5 redenen waarom je altijd een telefoonhoesje moet aanschaffen.

Ik neem nooit een verzekering op mijn smartphone, en daarom plaats ik altijd een telefoonhoesje en een screenprotector eromheen. Het liefst één die er zo hip mogelijk uitziet, en die mijn smartphone zo goed mogelijk beschermd. Een telefoonhoesje beschermt je smartphone niet alleen tegen vuil en stof, maar het zorgt er ook voor dat er geen krassen en barsten inkomen wanneer je smartphone tegen de grond gaat. Bovendien maakt een telefoonhoesje je smartphone uniek, en kan je tegenwoordig zelfs je eigen design creëren. Het leuke eraan is dat je een telefoonhoesje kan wisselen wanneer je maar wil, en dat je hem zelfs passend kan maken bij je outfit. Ik ben een enorme voorstander van telefoonhoesjes en met deze 5 redenen wil ik jullie laten duidelijk maken waarom een telefoonhoesje voor je smartphone juist zo belangrijk is.

telefoonhoesje

Het maakt je telefoon uniek

Naast dat een telefoonhoesje je smartphone beschermt tegen vallen of krasjes op de achterkant maak je met een hoesje jouw smartphone ook nog eens uniek. Je kunt tegenwoordig namelijk uit veel verschillende kleuren en printen kiezen. Naast de keuze uit meer dan duizend verschillende afbeeldingen en designs kan je er ook voor kiezen om zelf je telefoonhoesjes te ontwerpen. Zo kan je jouw hoesje voorzien van een foto van je lover, huisdier of een zelf gemaakte collage. Bovendien kan na verloop van tijd het gebruik van hetzelfde toestel echter enigszins gaan vervelen. Het kopen van een duur nieuw toestel is dan geen verstandige keuze. Voorzie je smartphone van een nieuw telefoonhoesje en hij zal een volledig nieuwe uitstraling krijgen. Zo kun je weer een lange tijd vooruit!

Telefoonhoesjes worden steeds functioneler

Een ander belangrijk voordeel van de moderne generatie telefoonhoesjes is de brede inzetbaarheid ervan. Ze bieden niet langer alleen een beschermingsfunctie aan, telefoonhoesjes bieden tegenwoordig ook andere mogelijkheden aan. Zo zijn er bijvoorbeeld stand cases die speciaal ontworpen zijn om je smartphone horizontaal voor je te plaatsen. Hierdoor kun je comfortabel een film kijken op je telefoon, zonder deze nog vast te hoeven houden met je handen. Ook zijn er steeds meer boek- en fliphoesjes met ingebouwde vakken te verkrijgen. Deze zijn met name bruikbaar om geld en bankkaarten in te vervoeren.

Je verwart je smartphone niet meer met die van een ander

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een iPhone en je bent niet erg uniek meer als je met een dergelijke telefoon rondloopt. Met een leuk telefoonhoesje zorg je ervoor dat je je een beetje kunt onderscheiden van de rest. Kies voor een opvallende kleur en kenmerk. Wanneer je je smartphone kwijt raakt tijdens een feestje of festival kan je altijd aan de organisatie doorgeven hoe je smartphone eruit ziet, je hebt dan tenminste een uniek kenmerk om te benoemen als je een leuk hoesje om je smartphone hebt zitten.

Een telefoonhoesje is goedkoper dan een verzekering

Laten we eerlijk zijn, je smartphone verzekeren kan best wel duur zijn en niet iedereen wil of kan een telefoon verzekering betalen. Met een telefoon verzekering is je smartphone verzekert tegen brand, schade en diefstal. Maar vaak zitten er een hoop addertjes onder het gras, waardoor je bij schade of diestal toch nog een deel van het geld moet laten vallen. Met een telefoonhoesje kan je je smartphone niet beschermen tegen brand of diefstal, maar het beschermt wel tegen barsten of krassen. Toch beschermen niet alle hoesjes je smartphone even goed. Mijn voorkeur gaat dan ook uit naar een siliconen of bumperhoes. Met een bumperhoes om je telefoon bescherm je deze het beste tegen vallen of stoten. Een bumperhoes ziet er niet altijd even leuk uit maar het zorgt er wel voor dat je smartphone niet stuk gaat wanneer hij op de grond valt.

Je beschermt de restwaarde

Hoewel je misschien nu geen zichtbare barsten of krassen in je scherm hebt zitten, kun je na verloop van tijd wel diepe krassen krijgen. Denk maar aan je sleutelbos die samen met je smartphone in je broekzak zit. Voor jezelf maakt het op dat moment misschien niet uit, omdat het de functionaliteit niet in de weg zit, maar een potentiële koper wel. Als je je telefoon wilt verkopen wanneer het tijd is om te upgraden, dan tellen al deze kleine krasjes mee voor het bepalen van de prijs. Hoe meer krassen, hoe minder je telefoon waard is. Een telefoonhoesje of screenprotector kan de hoeveelheid van de schade aan je telefoon verminderen, waardoor de restwaarde hoger is als je het toestel ooit wil doorverkopen.

Al met al zitten er dus een hoop voordelen aan een telefoonhoesje om je nieuwe smartphone. Nog niet helemaal overtuigd van een telefoonhoesje? Denk er dan eens over na hoe vaak je oude telefoon is gevallen het afgelopen jaar. Ben je nu wel overtuigd?

Maak jij gebruik van een telefoonhoesje? Wat is jouw favoriete design?

Dit artikel is tot stand gekomen met een samenwerking. Wil jij ook graag een eerlijke en persoonlijke review van jouw merk of product? Neem dan contact met mij op via het contactformulier.

beauty secrets

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *