6 HANDIGE BEAUTY TIPS.

Jullie hebben het vast al wel gemerkt dat ik de laatste maanden/weken onregelmatig een artikel postte of zelfs weken lang geen artikel postte op mijn blog. Hier zit natuurlijk een reden achter want ik zou jullie heel graag dagelijks willen voorzien van een artikel, helaas heb ik hier de laatste maanden niet zo heel erg veel tijd voor gehad en dat komt omdat ik onlangs samen met mijn vriend een huis gekocht heb. Door het zoeken van een huis, de aankoop en de verhuis (en natuurlijk nog mijn full time job die ik naast het bloggen ook nog heb) heb ik helaas niet zo heel erg veel tijd meer gehad voor mijn blog, ik vind dit echt jammer omdat ik jullie waarschijnlijk liet denken dat ik gestopt was met bloggen. Gelukkig is dit niet zo het geval en is de grootste verhuis en de opruim achterwege en kan ik eindelijk terug wat meer tijd vrijmaken voor artikels voor jullie te schrijven. Het gaan helaas nog geen dagelijkse artikels worden, maar ik ga mijn uiterste best doen om er toch minstens 2 per week te schrijven. Om er terug een beetje in te komen start ik vandaag met 6 handige beauty tips.

6 Handige Beauty Tips:


Ze zijn voor altijd welkom in ons leven. Hoe sneller en gemakkelijker het wordt om er goed uit te zien, hoe meer tijd je overhoudt voor andere zaken! En laten we eerlijk wezen: in een tijdperk van overvloed is tijd ons meest waardevolle bezit.

1) Glanzend haar.

Is jouw haar ook dof en pluizig en heb je al bijna alle shampoo merken geprobeerd? Voeg 2 tot 3 eetlepels zout toe aan jouw shampoo, was jouw haar en het gaat prachtig glanzen.

2)  Zweetvlekken.

Plak een inlegkruisje in je T-shirt en je hebt geen last meer van zweetvlekken. Als het nodig is kun je het inlegkruisje een beetje bijknippen zodat je zeker weet dat het niet opvalt.

3) Parfum.

Parfum blijft het beste zitten op je ellebogen, knieholtes, hals en polsen. Breng op die plekken eerst vaseline aan zodat je nog langer plezier hebt van je parfum.

4) Matte Topcoat.

Ben je al een tijdje op zoek naar een matte topcoat, maar kun je er geen vinden? Doe een beetje maïszetmeel bij je gewone topcoat et voilà, je hebt een matte topcoat!

5) Foundation Dekking.

Schraap wat gekleurde gezichtspoeder uit het doosje en meng dit door de foundation, hierdoor voeg je pigment toe wat de foundation dekkender maakt.

6) Bot Pincet.

Als je zelf je wenkbrauwen doet is een scherp pincet van levensbelang. Door middel van een nagelvijl maak je jouw pincet binnen no-time weer scherp. Ideaal!

Bron tekst: Close magazine.

Bron afbeelding: Indianbeauty.tips

 

 

 

 

2 Reacties

 1. 2 januari 2020 / 08:48

  Ik heb erg goede ervaringen met olijfolie als verzorging voor de huid en het haar. Wrijf het maar eens in je handen. Je zult opmerken hoe snel het intrekt en hoe zacht je huid daarna wordt. Ook voor een haarmasker kan ik olijfolie erg aanbevelen.

  • Beauty Secrets
   Auteur
   16 januari 2020 / 02:03

   Hey Natalie,

   Heel erg bedankt voor de tip! Dat ga ik zeker en vast eens uitproberen 😉

   Groetjes Tatjana.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *