Catrice Velvet Matt Lip Cream.

Matte Mousse. De absolute must-have voor iedereen die op zoek is naar een prachtige, zijdezachte matte finish met een goede dekking die je lippen een fijn verzorgd gevoel geven. Door de zachte applicator en de textuur met hoge pigmenten is de mousse eenvoudig aan te brengen. EDe lipcrème is zacht als een veertje en verrijkt met vitamine E.

Catrice Velvet Matt Lip Cream

img_1563

Ik ben niet zo echt voor Lip Cream en lipgloss maar bij deze dacht ik toch wel even dat ik het moest proberen, de kleur sprak mij aan en vooral omdat Catrice belooft dat het een Matte Lip Cream is.

De Lip Creams zijn verkrijgbaar in 6 kleuren: 010 MIDNUDE SEASON, 020 ROSE YOUR VOICE!, 030 HAZEL-ROSE ROYCE, 040 PLUMMING BIRD, 050 BROOKLYN PINK-STER, en 060 REDVOLUTION. Ik heb de kleur 060 REDVOLUTION.

De verpakking van de lip cream is vrij klein en ook simpel, heel handig om mee te nemen in je tas. Maar toch wel erg mooi. De huls is doorzichtig, met een zwarte dop. De kleur van de Lip Cream is meteen duidelijk. De tekst staat ook heel duidelijk op de flacon. De hele huls is overigens mat, wat passend is bij het product.

img_1575

Wanneer ik het product open komt er een geur tevoorschijn die me een beetje doet denken aan vanille, een best opvallende geur die niet iedereen doet bekoren. Maar de kleur verdwijnt meteen nadat je het hebt aangebracht op je lippen.

De applicator is ook weer vrij klein en smal maar dit vind ik wel fijn aangezien je het dan preciezer kan aanbrengen, en is eigenlijk zoals we die kennen van lip creams en lipgloss maar dan een beetje kleiner. Hij is heel flexibel en zacht en brengt makkelijk en nauwkeurig aan.

img_1571

Wanneer ik het swatch op mijn arm vind ik toch dat hij sterk gepigmenteerd is, en dat hij exact dezelfde kleur heeft die je kan zien door de doorzichtige flacon. Een dieprode kleur, die doet opvallen. Het is veelbelovend maar ik merk toch wel dat het erg lang duurt voor het mat opdroogt en het is best nog wel vrij “blinkend”.

img_1573

Toen ik het aanbracht op de lippen merkte ik meteen dat het heel fijn was om aan te brengen en het ging vrij gemakkelijk, het is een mooie kleur en het is goed gepigmenteerd op mijn lippen, alleen jammer dat het zo lang erover doet om mat op te drogen. Je kan ook niet echt zeggen dat ze mat zijn, ze neigen er wel naar maar het is toch niet wat het zou moeten zijn, erg jammer want er werd mij een mat lipproduct beloofd. Ook droogt de lip cream niet volledig op en geeft daardoor toch een beetje af. Wat je wel kan doen om dit te voorkomen is een transparante poeder over je lip cream heen te doen en zo geven ze niet meer af en lijkt het ook wel een beetje meer mat te zijn.

img_1579

De Lip Cream blijft niet lang zitten, ook niet na een transparante poeder erover heen te hebben gedaan. Na een hapje of een drankje was het al best verdwenen van mijn lippen en moest ik het opnieuw aanbrengen, wat ook erg jammer is. Maar van een Lip Cream verwachtte ik nu ook niet meteen dat het lang bleef zitten.

Nee, ik vind dit een echte tegenvaller. Wanneer ik een matte lip cream koop verwacht ik een goed dekkende matte lip cream. hij is wel dekkend, maar helaas droogt hij niet heel erg mat op en geeft hij ook heel de tijd af. Hij bleef ook niet lang zitten. Heel erg jammer. Dit kon een goed product geweest zijn maar helaas, ik koop hem alvast geen 2e keer.

Voor diegene die toch geïnteresseerd zouden zijn;

Dit product kan je kopen bij de kruidvat voor de prijs van €3,59

Er zitten heel mooie kleuren tussen, maar als je een matte Lip Cream zoekt kan je beter even verder kijken. Zoek je een Lip Cream die toch wat glanzender mag zijn en je het niet erg vindt dat hij niet zo lang blijft zitten en afgeeft dan is hij zeker wel geschikt voor je.

Wat vinden jullie van de Lip Cream van Catrice? Hadden jullie er ook meer van verwacht?

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *