ALDO VANDINI CONTOUR EYE MASK.

ALDO VANDINI CONTOUR EYE MASK.

Ik heb nog nooit eerder een oog masker gebruikt, maar ik ben hier altijd wel al heel benieuwd naar geweest. Toen ik het oogmasker van Aldo Vandini in een goodiebag vond wou ik hem dan ook meteen gaan uittesten. Het oogmasker van Aldo Vandini wordt verkocht in een setje van 4. Je kan hem dus 4 keer aanbrengen rondom de oogleden. Ik ben benieuwd! Tijd voor hem eens uit te testen.

Het oogmasker zit in 4 kleine zakjes die aan elkaar vastzitten. Je kan ze losmaken doormiddel van ze van elkaar af te scheuren aan de scheurrand. Het setje heeft aan de voorkant een paarse kleur waar op de voorkant een vogel op afgebeeld staat. Op de achterkant van de zakjes kan je wat meer informatie terug vinden over het product, de achterkant van de zakjes zijn blauw van kleur. De zakjes hebben een inhoud van 4 x 2,5 ml. En 1 zakje zou genoeg zijn voor beide ogen. Ook zou je het product als masker op je lippen kunnen gebruiken.

“This eye mask has an immediate, intensive effect around your eyes. It will alleviate tired, puffy eyes and reduce dark shadows. A complex containing high-performance molecules support lymphatic circulation, help strengthen the capillary walls and improve skin firmness and elasticity around the eyes. The silk proteins in the mask regulate the skin’s natural moisture balance. After only a few minutes, your eyes will shine as if you’d had plenty of beauty sleep.

Enough for four applications.”

De zakjes moet je voorzichtig van elkaar afscheuren, het kan nogal eens snel gebeuren dat je alle zakjes opentrekt en dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Je hebt maar 1 zakje nodig voor te gebruiken en ook deze kan je weer opendoen doormiddel van een scheurkant. Wanneer je het zakje openscheurt komt het product al tevoorschijn. Wees ook hier weer voorzichtig met het openscheuren van het zakje.

Het product dat in het zakje zit heeft een witte kleur en is van structuur heel vloeibaar, de geur van het product kan ik niet echt beschrijven maar het is absoluut geen storende en opdringerige geur. Het is gewoon een heel subtiele geur. Wanneer je op het zakje lichtjes drukt komt er wat meer product tevoorschijn en deze breng ik aan op een gereinigde huid rondom de ogen en op de lippen.

Het eerste wat ik opmerk wanneer ik het product aanbreng op de ogen en op de lippen is dat deze heel verfrissend aanvoelt. Na een tijdje begint het wat te prikken rondom mijn oogleden maar dat gaat weer snel over. Het masker moet je zo een 10-tal minuten laten intrekken in de huid en daarna kan je het masker er af nemen met een watje en wat lauw water. Tijdens het wachten merk ik meteen al dat de huid rondom mijn ogen rood en geïrriteerd aan het worden waren. Dit is absoluut geen goed teken.

Voor het aanbrengen.

Tijdens het aanbrengen. Hier zit het product rondom mijn oogleden en op de lippen maar je kan het op de foto niet zo goed zien.

Ook vind ik dat er in het zakje veel product zit voor één keer op te kunnen gebruiken, je kan van 1 zakje eigenlijk 2 beurten ermee doen. Dit vind ik niet echt hygiënisch aangezien het zakje openblijft tot nadat je het voor de 2e keer gaat gebruiken. En dit product ga je natuurlijk ook niet 2 keer op 1 dag gebruiken. 

Na dat ik zo een 10-tal minuten heb gewacht heb ik het masker er af genomen met een lauw watje. De huid rondom mijn ogen waren rood en het voelde helemaal niet meer verfrissend aan, ik heb helemaal niet het gevoel dat het product iets goed voor mijn huid heeft gedaan en zo ziet het er ook helemaal niet uit. Dit product heeft eigenlijk voor mijn gevoel meer slecht gedaan voor mijn huid dan goed.

Na dat ik het product er heb afgedaan, zoals je kunt zien is mijn huid rood en geïrriteerd.

Wanneer ik de ingrediënten lijst even bekijk merk ik meteen op dat er veel alcohol in het product zit, dit kan natuurlijk helemaal niet goed zijn voor een product die je moet aanbrengen rondom je ogen en op je lippen. De huid rondom je ogen is al heel dun, dit ga je niet nog eens laten irriteren door alcohol.

INGREDIENTS:

Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Sodium Stearoyl Glutamate, Phenoxyethanol, Sodium Polyacrylate, Hesperidin Methyl Chalcone, Benzoic Acid, Steareth-20, Dehydroacetic Acid, Alcohol, Ethylhexylglycerin, Dipeptide-2, Tocopherol, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Citrate, Polyaminopropyl Biguanide, Hydrolyzed Silk, Potassium Sorbate, Ascorbyl Palmitate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Citric Acid, Ascorbic Acid, Sorbic Acid.

Het oogmasker van Aldo Vandini is niet getest op dieren, het is gemaakt in Duitsland en is vrij van parabenen.

Conclusie:

Ik begon heel hoopvol aan dit oogmasker maar na het aanbrengen was ik al heel erg teleurgsteld hier in. De huid rondom mijn ogen werden rood en begonnen te irriteren. Dit is natuurlijk niet goed voor je huid. Ik heb nog een 10-tal minuten gewacht en het daarna er af genomen maar het werd er niet erg beter op. Ik vind dit heel erg jammer want ik dacht dat dit product echt top zou zijn maar helaas voor mijn huid dus niet. Wanneer ik de ingrediënten ging bekijken zag ik ook meteen dat er veel alcohol in het product zit. Waar ik absoluut van vind dat je dit moet vermijden, zeker en vast bij een product die je kort bij je ogen moet aanbrengen. Misschien dat dit product wel goed is bij een andere huidtype maar hier heb ik toch erg mijn twijfels bij. Ik ga het product zeker en vast niet meer gebruiken en kan het jullie ook niet aanraden om dit product in huis te halen.

Voor diegene die het product toch in huis zouden willen halen. Het Contour Eye Mask van Aldo Vandini kan je online bestellen voor de prijs van €2,99.

Hebben jullie dit product al uitgetest? Wat vonden jullie ervan? Zouden jullie het nog gebruiken als je huid rondom je ogen er rood van worden? Wat vinden jullie van het merk Aldo Vandini? Hebben jullie er al eerder kennis meegemaakt?

 

2 Reacties

 1. Christy poede
  27 november 2017 / 18:37

  Ik heb hem op dit moment ook op! Ik ging eerst even op internet kijken naar de reacties en kwam jou blog tegen. Na dit te hebben gelezen was ik toch erg nieuwsgierig of het nou echt zo bij iedere huid type was. En inderdaad bij mij deed die ook enorm zeer. Mijn huid werd niet erg rood maar het prikte enorm! Vond het dus zelf ook enorm jammer want dit was de eerste keer dat ik uberhaupt zo iets had geprobeerd. In ieder geval bedankt dat ik op jou blog kon kijken hoe het moest en wat er kan gebeuren.

  • Beauty Secrets
   Auteur
   15 december 2017 / 21:45

   Wat leuk om te horen dat je op mijn blog terecht bent gekomen. Jammer dat ook voor jou het product niet goed werkten. Laat je er zeker niet van weerhouden om andere producten niet uit te proberen omwille van één product dat niet goed was, ik ben er zeker van dat je nog wel producten gaat tegenkomen die wel het gewenste resultaat geven. Ik wil je alvast bedanken voor het bezoekje aan mijn blog. Kom zeker en vast nog eens terug.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *