Alex Steinherr Moisture-Locking Everyday Moisturiser.

Een aantal maanden geleden lanceerde Primark samen met Alex Steinherr een aantal huidverzorgingsproducten die verschillende huidproblemen zouden kunnen oplossen. In totaal heeft Primark samen met Alex Steinherr een 20-tal huidverzorgingsproducten ontwikkelt, die onderverdeeld kunnen worden in 5 reeksen: Pollution Solution (antipollutie), Sleep Spa (slaaptekort), Maximum Moisture (droge huid), Plump & Glow (rijpere huid), Poor Balance (onzuiverheden). Het zijn één voor één producten die huidproblemen aanpakken en omdat het een samenwerking is met Primark zijn de producten budgetproof, zodat iedereen de kans krijgt om zijn huid goed te verzorgen. Toen ik onlangs in de Primark was en ik de collectie zag liggen, kochtte ik de Moisture-Locking Everyday Moisturiser aangezien mijn huid op dat moment wel een hydratatieboost kon gebruiken. Ik testte het product een aantal weken voor jullie uit en ga jullie er vandaag wat meer over vertellen. Ben jij benieuwd geworden naar het resultaat van het product? Lees het artikel dan zeker even verder.

Alex steinherr moisture-locking everyday moisturiser

“Treat your skin with this rich and soft ream to keep it moisturised and help maintain skin’s natural barrier. The perfect formula for normal to very dry skin, enriched in Peptides and super potent oils – Squalane, Amaranth and Black cumin.”

Alex steinherr moisture-locking everyday moisturiser

De Moisture-Locking Everyday Moisturiser van Alex Steinherr zit verpakt in een wit kartonnen doosje, dat afgewerkt wordt met lichtblauwe en zwarte details. Ik vind dat het kartonnen doosje er strak en clean uitziet, en dat spreekt me erg aan. Op het doosje kan je wat meer informatie over het product en het gebruik ervan terug vinden. Ook kan je er de volledige ingrediëntenlijst, de inhoud (75 ml) en de houdbaarheidsdatum van 12 maanden na opening er op terug vinden.

Het product zelf zit dan weer verpakt in een witte tube, dat wederom weer afgewerkt wordt met lichtblauwe en zwarte details. Ook op deze verpakking kan je wat meer informatie over het product en het gebruik ervan terug vinden. En je kan er ook nog eens de inhoud en de houdbaarheidsdatum op terug vinden. De tube heeft een witte dop en er is voldoende opening in de dop gelaten om het product er snel en gemakkelijk uit te halen.

De Moisture-Locking Everyday Moisturiser van Alex Steinherr heeft een witte kleur en een dikke en romige structuur. De geur is vrij neutraal en is helemaal niet sterk aanwezig. Je hebt niet veel van het product nodig om het volledige gelaat/hals ervan te voorzien, en van zodra men deze crème inmasseert op de huid wordt deze ondanks de dikke en rommige structuur, vrijwel onmiddellijk opgenomen in de huid zonder residu of een vettig en plakkerig gevoel achter te laten.

Alex steinherr moisture-locking everyday moisturiser

Alex steinherr moisture-locking everyday moisturiser

Meteen na dat het product is ingemasseert in de huid voelt deze fris en gehydrateerd aan. De huid voelt zacht en glad aan en heeft een gezonde, natuurlijke uitstraling. De Everyday Moisturiser van Alex Steinherr gebruik je 2x per dag, in de avond en in de ochtend na het reinigen, en het product breng je masserend aan op het gelaat en de hals. Het product geeft een intense hydratatie aan een droge/vochtarme huid en houdt deze vast zodat het vochtgehalte niet verloren gaat. De Moisture-Locking Everyday Moisturiser is een ideaal product voor mensen met een droge tot zeer droge huid en die veel last hebben van droge/schrale plekken op gelaat en lichaam.

Alex steinherr moisture-locking everyday moisturiser

De ingrediënten van de Alex Steinherr Moisture-Locking Everyday Moisturiser.

INGREDIËNTEN:

Aqua (Water), Cetyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Glyceryl Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Sodium Polyacrylate, Squalane, Hydrogenated Polydecene, Pentylene Glycol, Xanthan Gum, Nigella Sativa (Black Cumin) Seed Oil, Amaranthus Caudatus (Amarant) Seed Oil, Ethylhexylglycerin, Fructose, Urea, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Trideceth-6, Butylene Glycol, Maltose, Sodium Pca, Sodium Chloride, Sodium Lactate, Trehalose, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Sodium Hyaluronate, Glucose, Carbomer, Polysorbate 20, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7.

Alex steinherr moisture-locking everyday moisturiser

Conclusie:

Ik gebruik best wel vaak een hyraterend product voor lichaam en gelaat. Ik kan dan ook al vrij snel zeggen of het product ook daadwerkelijk zijn werk doet of niet. De Moisture-Locking Everyday Moisturiser van Alex Steinherr is absoluut een top product qua hydratatie! Het product geeft een enorme hydratatieboost aan de huid en het zorgt er ook nog eens voor dat deze vastgehouden wordt en het vochtgehalte van de huid op peil blijft. Als klap op de vuurpijl zorgt het product er ook nog eens voor dat de huid meteen na het aanbrengen zacht en glad aanvoelt, met een natuurlijke, gezonde uistraling. Ik kan dit product dan ook absoluut aanraden aan iedereen die de huid wel eens graag hydrateert. Maar ik kan het product zeker aanraden aan mensen met een droge tot zeer droge huid, zij zullen hier absoluut baat bij hebben. Echt een topproduct!

De Moisture-Locking Everyday Moisturiser van Alex Steinherr is enkel en alleen te verkrijgen bij de Primark voor de prijs van € 6,00.

Wat is jouw favoriete hydraterend product? En waarom?

beauty secrets

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *