Andrélon Make It Shine Crème.

Ik heb best wel vaak last van pluizig haar en haar dat soms wel eens dof lijkt, zeker bij dit koude weer zetten we onze verwarming wat hoger en gaat ons haar hierdoor er wat dof gaan uitzien. Een hele tijd terug had ik deze Make It Shine Crème van Andrélon gekocht maar had hem nauwelijks gebruikt. Tot ik hem laatst terug uit de kast had genomen en hem terug opnieuw ben beginnen te gaan gebruiken.

Andrélon Make It Shine Crème.

img_0180

Ik gebruik graag haarproducten, zeker producten waarbij je meteen resultaat ziet en deze Crème van Andrélon past daar dus perfect tussen.

De verpakking vind ik er heel leuk en girly uitzien, het heeft een paarse kleur met een overgang naar roze en het heeft een glanzend effect erin. Heel tof. Ook is het een tube waar je op moet knijpen en wanneer het bijna leeg is kan je het ook “oprollen” zodat je toch alles uit de verpakking kunt halen. Dit vind ik wel handig en past ook goed bij dit product. Ik vind dit meestal ook fijner aanvoelen dan producten die in een harde plastieken verpakking gestoken zijn.

De crème heeft een witte kleur met een zijde glans in en er zitten kleine subtiele glittertjes in verwerkt. Ook voelt het heel zacht aan, bijna net iets te zacht het lijkt zelfs fluweel. Ook voelt dit product een klein beetje vettig aan daarom raad ik iedereen aan om maar een heel klein beetje van dit product te gebruiken anders zou het je haar wel eens vettig kunnen maken. Ook kun je dit best niet gebruiken op het hoofdhuid en enkel alleen maar voor de lengtes en puntjes.

De crème zelf belooft pluisvrij haar en het zou je haar een schitterende glans geven ook kan je dit product gebruiken als een heat protector. En gebruiken voor je highlights mee op te lichten. Het zou je haar ook niet verzwaren.

Zelf heb ik geen highlights in mijn haar dus hier kan ik helaas geen beoordeling over geven. Maar wat ik jullie wel kan zeggen is wanneer ik dit over mijn haar verdeel, dat mijn pluis wel helemaal verdwijnt, ook laat het een prachtige glans achter op mijn haar en zo lijkt het alsof je haar heel gezond is. Mijn haar voelt ook nog eens zacht aan en is makkelijk te doorkammen. Het product kan je ook gebruiken als Heat Protector voor wanneer je, je haar zou gaan föhnen of gaan stijlen met een stijltang maar hiervoor gebruik ik liever een aparte spray voor. Ik heb ik het gevoel dat het mijn haar een beetje een verzorging geeft, dit is natuurlijk een extra pluspunt!

img_0186

Wat een klein beetje een nadeel is, dat je maar heel weinig van dit product moogt gebruiken anders maak je je haar hier helaas vettig mee. Ook belooft Andrèlon dat het je haar niet verzwaart maar helaas vind ik dat het toch een klein beetje mijn haar verzwaart wanneer ik dit product gebruik. Dit zijn dan ook de enigste 2 minpuntjes.

De crème smeert ook heel gemakkelijk uit en is heel gemakkelijk te doseren, zowel voor droog als nat haar te gebruiken. Ook vind ik de geur heerlijk van dit product en het geeft me een beetje een kappers gevoel, de geur blijft ook heel lang hangen in mijn haar wat ik dus heel fijn vind.

Ik gebruik deze crème het liefste op droog haar en vind dan ook dat deze crème dan juist op zen recht komt, wanneer je dit gebruikt op nat haar (wat natuurlijk ook kan) merk ik dat het resultaat wat minder is dan wanneer je dit op droog haar gebruikt. En meestal dan ook nog eens voor tijdens de afwerking. Hier vind ik dit product ideaal voor.

Deze crème is multifunctioneel en kan je dus voor verschillende doeleinden gaan gebruiken:

  • Voor pluisvrij haar
  • Voor een schitterende glans
  • Als Heat Protection
  • Verwijdert klitten, je haar is makkelijk te doorkammen
  • Voor het oplichten van Highlights
  • Geeft een gevoel van verzorging

6 dingen waarmee je dit product voor kunt gaan gebruiken, is dit niet ideaal?

img_0184

Ik vind dit ondanks de 2 minpuntjes een top product en het doet wat het moet doen, een product dat je voor meerdere doeleinden kan gebruiken en wat handig is in formaat. Ideaal voor mee op reis te nemen of mee te nemen in je handtas.

Dit product kan je bij de winkelwarenhuizen kopen. Ikzelf heb dit product gekocht bij de Albert Heijn voor de prijs van € 6,60 hiervoor krijg je een tube van 75ml.

Dit is dus een betaalbaar product. Waar je een tijdje over doet en wat je voor 6 doeleinden kunt gebruiken.

Gebruiken jullie al producten van Andrélon? Wat vinden jullie nog goed van dit merk? Laat het zeker even achter in een reactie.

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *