Aussie Miracle Dry Shampoo.

Ik zag al een langere tijd het merk Aussie in de rekken staan maar wandelde er telkens voorbij, maar toen ik een nieuwe droogshampoo nodig had kon ik het toch niet laten om even bij het merk te stoppen. En deze droogshampoo viel mij meteen op, deze moest ik zeker eens uitproberen!

Aussie Miracle Dry Shampoo.

img_1549img_1553

Ik ben dol op droogshampoo’s en gebruik ze daarom ook heel graag, natuurlijk niet te veel en ook als het alleen maar echt nodig is als ik eens geen tijd heb om rap mijn haar te wassen of om mijn haarbeurt eens uit te stellen aangezien het niet goed is voor je haar om ze veel te wassen.

Didn’t hear the alarm? Running late? Hair got the greasies? No probs. This slender beauty you’re now clutching is your saviour. Meet Mega Instant Miracle Dry Shampoo, with Australian Jojoba Seed Extract. No shower required. Just a burst of Mega instant and a bit of brush-out brings instant, just-washed Aussie-ness and fragrance to your hair. Now if only you hadn’t put two mismatching shoes on.

img_1559

De Aussie Dry Shampoo is er in drie varianten; Aussome Volume, Colour Mate en Mega Instant.

Het geheim van Miracel Dry Shampoo is tapiocazetmeel. Het helpt vet te absorberen, zonder dat je een witte waas ziet en je haar heel stug aan voelt. Je haar is minder vet, ruikt heerlijk en voelt nog steeds zacht aan.

Ik heb voor mij de Mega Instant gekocht omdat ik wel hou van onmiddellijk resultaat. Deze is voor normaal of vettig haar. Ideaal om je vette haaraanzet mee te verdoezelen en het zorgt voor een subtiel volume omdat het je haren ietsje stugger maakt.

De bus sprak mij wel aan, redelijk neutraal maar met een droogshampoo kan je volgens mij niet zo heel veel kanten op qua uitstraling. Wat mij wel opviel is dat hij redelijk groot is en dus niet echt handig is voor mee te nemen op reis of even in je handtas te stoppen. Het is echt voor thuis te gebruiken.

img_1550

Het is ook een overheerlijke zoete geur die mijn haren fris doet ruiken en heel de dag aanwezig blijft. Het is geen storende geur, het is echt een geur die doet lijken alsof je net gewassen haar hebt.

Droogshampoo spuit je op ongewassen haar dat vettig is geworden of als je wat meer volume wilt creëren. Aangezien ik het alleen gebruik om mijn vettige haren mee te verdoezelen heb ik voor de Mega Instant variant gekozen, natuurlijk moet je eerst schudden met een droogshampoo bus en zo een 30 tal cm van het haar houden. Wanneer je het op je haaraanzet hebt aangebracht kam je er lichtjes door met een borstel of ga er even doorheen met je handen. Het is niet nodig met dit product om een paar minuten te wachten. Dit product laat geen witte waas achter zoals wel meerdere droogshampoo’s doen maar let wel op dat je er niet te veel van gaat gebruiken want dan kan er wel een licht grijze schijn aanwezig zijn.

img_1559

img_1557

De droogshampoo is heel zacht voor mijn haar, laat mijn haar fris ogen en heeft totaal geen witte waas. Ook vind ik het fijn dat mijn haar nog steeds soepel aanvoelt, en niet super stug en droog.

Met de Mega Instant droogshampoo kon ik al een beetje volume creëren door het product in mijn haar te masseren. Het resultaat is heel subtiel. Ik ben benieuwd wat voor effect Aussome Volume gaat geven, want droogshampoo is vaak ook een perfect product om je haar lekker volumineus mee te maken. Wat ik ook zeker eens meer ga gebruiken voor meer volume te creëren aangezien ik droogshampoo nu enkel nog gebruik om mijn vettig haar te verdoezelen.

De Ingrediënten:

img_1552

Voordelen:

– Je hebt het in 3 varianten, Voor vettig haar, voor gekleurd haar. En voor meer volume te creëren
– Weert vet af – Blaast je coupe in een mum van tijd nieuw leven in
– Snel, schoon en fris!
– Geen douche nodig
– Met Australisch jojobazaadextract

Nadelen:

–  Geen

Ik ben heel tevreden over dit product en kan echt geen nadeel vinden hierover, het is tot nu toe de beste droogshampoo die ik al geprobeerd heb en is niet eens zo heel duur. Tijd voor de andere varianten ook in huis te halen!

Deze droogshampoo van Aussie is te verkrijgen in de kruidvat en in de Albert Heijn voor €6,99 (de prijs kan wat verschillen per winkel.) en hier heb je een grote bus van 180 ml. voor, waar je toch best wel lang over kunt doen.

Wat vinden jullie van deze droogshampoo, gebruik jij het wel eens? En zo ja, alleen om het haren wassen uit te stellen, of ook als stylingsproduct?

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *