Beauty Pillow – Luxury Silk Mask.

Er word wel eens gezegd dat mensen die met een slaapmasker slapen, dieper en langer slapen.  Hier heb ik een lange tijd niet in gelooft, en heb het slapen met een slaapmasker dan ook altijd uitgesteld gehad. Ik zag het nut er niet meteen van in, en vond het dan ook een overbodige luxe. De laatste jaren zijn slaapmaskers populairder beginnen worden, en begon ik mij af te vragen waarom zoveel mensen het slapen met een slaapmasker begonnen aan te raden. Mijn interesse begon te groeien, en plots kreeg ik de vraag of ik een slaapmasker wou uittesten. Uiteraard kon ik hier dan ook geen nee opzeggen, en heb ik het na al die jaren uitstellen voor de eerste keer zelf kunnen uittesten. Ik laat jullie in dit artikel dan ook kennismaken met het Luxury Silk Mask van Beauty Pillow, en deel ik mijn ervaring met het slaapmasker.

beauty pillow

Luxury Silk Mask

Haal het beste uit je schoonheidsslaapje met het Luxury Silk Mask van Beauty Pillow.

Een derde van ons leven brengen wij slapend door. Voor je huid en haar een mooie kans om te herstellen en uit te rusten. Maar dan moeten die daar wel de kans voor krijgen. In 2013 lanceerden Beauty Pillow kussenslopen van hoogwaardig satijn. Hun kussenslopen zijn al jaren een echte beauty must-have.

In de periode die volgde heeft Beauty Pillow zich steeds verder ontwikkeld tot de specialist in de verzorging van de huid en het haar tijdens de slaap. De volgende stap is het nog beter beschermen van de huid rondom de ogen. Met het Luxury Silk Mask zorgt Beauty Pillow ervoor dat je huid perfect beschermd wordt, voorkom je rimpeltjes en slaapplooien en wordt de werking van huid- en haarverzorgingsproducten versterkt. Bovendien slaap je sneller en meer ontspannen, waardoor je opstaat met een stralende blik.

luxury silk mask

Heerlijk zacht voor je ogen

Het Luxury Silk Mask van Beauty Pillow is gemaakt van heerlijk zachte, pure Mulberry zijde. Deze is zeer zacht waardoor het huid- en haarbeschadigingen voorkomt. Het masker is hypo-allergeen, heeft ademend vermogen en geeft een luxueus gevoel. Gun je mooie ogen de rust die ze verdienen!

Verbetert je slaap

Het masker blokkeert het licht waardoor je sneller en extra ontspannen in slaap valt. De complete duisternis zorgt voor een diepere en langere slaap. Bovendien word je minder snel onderbroken in je slaap. De zachte zijde van het Luxury Silk Mask voelt zo zacht en prettig aan dat je nauwelijks voelt dat je het op hebt. De zachte elastische band van het masker is one-size en daarmee geschikt voor iedereen. Hierdoor haal je het beste uit je schoonheidsslaap!

Ondersteunt de huid

De zachte zijde zorgt ervoor dat de huid ’s nachts niet uitdroogt en geeft minder frictie dan bij het slapen op bijvoorbeeld een katoenen kussensloop. De huidverzorgingsproducten die je voor het slapen aanbrengt, hebben een intensievere werking dankzij het masker. Hierdoor verfijnen rimpeltjes en sta je op met een stralende blik. Bovendien zorgt het Luxury Silk Mask ervoor dat slaapplooien voorkomen worden. Zo slaap jij je echt mooi!

beauty pillow luxury silk mask

Mijn ervaring met het Luxury Silk Mask

Voor ik kennis leerden maken met het Luxury Silk Mask van Beauty Pillow, sliep ik nooit met een slaapmasker op. Nochtans was het echt wel nodig voor mijn nachtrust, aangezien wij op onze Velux dakramen geen verduistering hebben. Met in de vroege ochtend veel lichtinval op de kamer tot gevolg. Van zodra het buiten licht wordt ben ik ook meteen wakker, en kan ik mijzelf niet meer in slaap krijgen. Ik was dan ook erg blij toen ik het Luxury Silk Mask van Beauty Pillow in mijn brievenbus zag verschijnen, en hem die avond meteen kon gaan uittesten. 

Toen ik het Luxury Silk Mask ’s avonds tijdens het slapen wou gaan uittesten, merkte ik meteen op dat het masker net wat te groot was voor mij (ik heb namelijk een erg klein hoofd). Het masker viel tijdens het slapen dan ook af, en ik kon er dan ook geen optimaal gebruik van maken. Gelukkig is mijn mama hier heel erg handig in, en heeft zij de elastiek van het slaapmasker voor mij kleiner kunnen maken, waardoor ik het masker alsnog kon gaan testen.

slaapmasker

Een betere nachtrust

De eerste keer dat ik het masker gebruikte viel ik sneller in slaap dan normaal. Zonder masker lig ik vaak nog lang te woelen voor ik in slaap val, maar deze keer gelukkig niet. Dit komt vermoedelijk ook omdat je het masker nauwelijks voelt zitten, en omdat het een luxueus gevoel geeft aan je huid en haar. Bovendien blokkeert het masker ook het licht waardoor je sneller in slaap valt.

De ochtend nadien werd ik ook later wakker dan normaal. Wanneer ik gedurende de nacht even wakker werd en mijn ogen opende kon ik niet zien of het nu nog nacht of al ochtend was, en viel ik hierdoor gelijk weer in slaap. Het is voor mij dan ook nog steeds een verrassing wanneer ik wakker word en mijn masker af haal en zie dat het eigenlijk al licht is buiten. Mijn nachtrust is hierdoor dan ook een stuk verbeterd.

Vermindert rimpels, fijne lijntjes en slaapplooien

Wanneer ik zonder een slaapmasker slaap, word ik soms weleens wakker met slaapplooien in mijn gezicht. Dit komt omdat er gedurende de nacht plooien in je katoenen kussensloop kunnen ontstaan, die een lange tijd op je huid gedrukt worden. Hierdoor ontstaan er tijdens het ontwaken slaapplooien. Nu kun je dit wel voorkomen door heel de nacht op je rug te slapen, maar wanneer je een zijslaper bent is dit best wel moeilijk om af te leren.

Het Luxury Silk Mask van Beauty Pillow is daar een ideale oplossing voor! Doordat het masker gemaakt is van zachte, pure Mulberry zijde, kunnen er geen slaapplooien ontstaan waardoor je wakker wordt met een stralende huid. Ik heb het met dit masker zelf ervaren en ben er helemaal helemaal weg van. Sinds ik dit masker ontvangen heb slaap ik niet meer zonder, en is mijn nachtrust een stuk verbeterd.

beauty pillow

Verkrijgbaarheid

Het Luxury Silk Mask van Beauty Pillow is verkrijgbaar bij Bol.com en Boozyshop.nl voor de prijs van € 23,95.

Gebruik jij weleens een slaapmasker?

beauty secrets

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *