Beauty Secrets heeft een nieuwe lay-out!

Beauty Secrets heeft na bijna 3 jaar eindelijk een nieuwe lay-out! Ik ben ontzettend blij met het resultaat, en ben razend enthousiast om deze aan jullie te tonen. Vandaag overloop ik met jullie wat er nieuw is aan het lay-out, en waarom ik gekozen heb voor een volledig andere stijl. Uiteraard ben ik razend benieuwd naar jullie mening over het nieuwe lay-out, en ik zou het dan ook heel erg fijn vinden moesten jullie een comment achterlaten. Tips zijn natuurlijk ook altijd welkom voor verbeteringen aan mijn website!

beauty secrets nieuwe lay-out

Hier is hij dan, mijn nieuwe lay-out! Ik ben ontzettend blij met het nieuwe thema en vind hem ook helemaal bij mijn persoonlijkheid passen. Ik heb gekozen voor een thema met zachte pastelkleuren, en een lay-out die er classy en fris uitziet. Het thema is een stuk minder druk dan het vorige en ziet er ook meteen wat professioneler uit. Het was aardig wat werk om het thema volledig naar mijn persoonlijkheid aan te passen, maar ik ben zeer blij met het resultaat!

Waarom een nieuwe lay-out?

Ik merkte dat er steeds meer en meer collega bloggers hetzelfde thema namen als mij, of al reeds het thema hadden. Best wel logisch als je weet dat je het thema makkelijk online kan bestellen op Pipdig.co. Hoogstwaarschijnlijk hadden mijn collega bloggers niet eens door dat zij hetzelfde thema als mij namen, maar aangezien ik mij daar toch een beetje aan begon te storen vond ik het hoogtijd om daar verandering in te brengen.

Tenslotte vond ik dat het oude thema wat kleur miste en wel een leuke opfrissing kon gebruiken. Ik kocht daarom een volledig nieuw thema aan, wederom op Pipdig.co. en paste het net zolang aan tot dat ik er 100% tevreden over was.

beauty secrets nieuwe lay-out

Wat is er allemaal veranderd?

Er zijn toch wel aardig wat dingen veranderd aan het nieuwe lay-out. Om te beginnen zijn er heel wat categorieën uit het submenu gehaald en zijn de belangrijkste blogcategorie’s in het hoofdmenu geplaatst. Zo kan je sneller het gewenste categorie aanklikken en sneller tot een blogbericht komen. De pagina waar je wat meer “over mij” kon terug vinden is verwijderd. Er stond te veel informatie in, en in plaats daarvan heb ik aan de linkerzijde van het lay-out een korte “welkomsttekst” geplaatst met een foto van mijzelf.

De recente berichten en wat is er populair deze maand? zijn ook verwijderd. Je kan vanaf nu meteen op de homepagina mijn laatst geschreven artikels zien, en aan de rechterzijde van het lay-out kan je een 3-tal populaire artikels terug vinden. Dit geeft het lay-out wat meer structuur en ziet het er meteen een stuk minder druk uit.

Zoals je al kan zien is niet alleen het lay-out veranderd, maar Beauty Secrets heeft ook een nieuw logo gekregen! Het nieuwe logo is gemaakt door grafisch ontwerper: Brenda Aiola van Aiola Graphic Design. En ik ben ontzettend blij met het resultaat! Het logo past perfect bij het nieuwe thema, en sluit goed aan bij de zachte pastekleuren van het nieuwe lay-out.

Je kan je vanaf nu ook abonneren op mijn blog. Dat wil zeggen dat je je kan aanmelden voor nieuwsbrieven te ontvangen, je op de hoogte wordt gebracht wanneer er een winactie plaatsvindt, en dat je als eerste een mail krijgt wanneer er een nieuw blogbericht wordt geplaatst op mijn website. Dit was voorheen niet aanwezig in het oude thema, maar je kan er vanaf nu wel gebruik van maken in het nieuwe thema.

beauty secrets nieuwe lay-out

Ik kan het blijven zeggen. Ik ben zo ontzettend blij met het nieuwe lay-out, en ik kijk er steeds weer opnieuw naar. Het is een enorme verbetering tegenover het oude thema en ik word er alleen maar gelukkig van. Heb je nog tips? Merk je dat er nog iets niet goed verloopt? Laat het mij dan zeker even weten!

Wat vind jij van het nieuwe lay-out van Beauty Secrets?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *