Beauty Secrets heeft nu ook visitekaartjes!

Visitekaartjes zijn vandaag de dag nog steeds erg belangrijk. Wanneer je het wil maken in deze branche, is het erg belangrijk om zo snel mogelijk naamsbekendheid te maken. Visitekaartjes zijn daar een geschikt middel voor, en het is een praktische en directe manier om uw contactgegevens te verspreiden. Ook zijn visitekaartjes erg belangrijk op beurzen en evenementen. Wanneer men achter je bedrijf vraagt kan men steeds een visitekaartje afgeven en dat komt meteen professioneel over. Aangezien ik zelf nog geen visitekaartjes voor mijn blog had, vond ik het hoogtijd om daar verandering in te brengen. Ik sprak een grafisch vormgever aan en samen kwamen we tot een leuk ontwerp waar ik supertrots op ben!

beauty secrets visitekaartjes

De visitekaartjes zijn ontworpen door grafisch vormgever: Brenda Aiola van Aiola Graphic Design. We hebben samen een ontwerp uitbedacht die het beste bij mijn persoonlijkheid en bij de lay-out van mijn blog ging passen. En bij deze kan ik ze dan ook eindelijk aan jullie voorstellen! Ik ben enorm trots op het resultaat, en ga met alle plezier deze visitekaartjes als promotie- en communicatiemiddel voor mijn blog gebruiken.

beauty secrets visitekaartjes

We hebben gekozen voor een zachte marmeren achtergrond, die de basis vormt van de voor- en achterkant van het visitekaartje. Aangezien ik het visitekaartje net wat specialer wou maken, koos ik ook voor een rosé gouden folierand die meteen de aandacht zou trekken wanneer men het kaartje op een toonbank zou zien liggen. Deze folierand kan je niet zien op de afbeelding van het ontwerp, maar deze is wel aanwezig op het kaartje. Uiteraard kon ook het logo van Beauty Secrets niet ontbreken, en deze is dan ook prominent aanwezig op de voorkant van het visitekaartje. Het logo is met spot UV bedrukt, en heeft dan ook een glanzende laag eroverheen. Dit zorgt ervoor dat het ontwerp een luxe uitstraling heeft en een lust voor het oog is.

beauty secrets visitekaartjes

De achterkant wou ik clean houden, ik wou het simpel maar wou toch dat de booschap duidelijk was. Je kan er dan ook al mijn belangrijke contactgegevens op terug vinden zoals: mijn voor- en achternaam, mijn website, mijn e-mailadres en mijn Instagram-pagina. Dat is voldoende informatie voor klanten, en het is duidelijk leesbaar. Verder hebben we aan de achterkant van het visitekaartje geen gebruik gemaakt van spot UV of een rosé gouden folierand. En hebben we het strak en clean gehouden, net zoals ik het wou. Ik ben enorm trots op het resultaat! En wil dan ook graag Brenda Aiola van Aiola Graphic Design bedanken voor het enorme geduld met mij. En voor het heel erg mooi ontwerp dat zij afgeleverd heeft.

Wil jij ook visitekaartjes laten ontwerpen door Aiola Graphic Design?

Dat kan! Aiola Graphic Design is niet alleen gespecialiseerd in het ontwerpen van visitekaartjes. Maar je kan bij haar ook terecht voor allerhande grafisch ontwerp zoals: logo ontwerp, rebranding, folders, brochure’s, uitnodigingen, geboortekaarten, communiekaarten enzo. Je kan bij interesse haar portfolio bekijken via deze link.

Tevens heb ik ook een leuke kortingscode weten te bemachtigen voor jullie! Waarbij je 20% korting kan krijgen bij een bestelling. Vergeet dus zeker niet bij je bestelling de kortingscode: BeautySecrets20 te vermelden, voor deze in ontvangst te kunnen nemen.

Wat vinden jullie van mijn visitekaartjes?

beauty secrets

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *