Beauty Secrets heeft een nieuwe lay-out gekregen!

DE SITE HEEFT EEN NIEUWE LAY-OUT!

UPDATE 1: Zoals jullie al wel gezien hebben heeft de site een nieuwe lay-out gekregen. Dit was nodig aangezien ik niet erg tevreden was over de opmaak die de site eerst had, het zag er niet echt professioneel uit en ik vond dat dat toch wel beter kon. Toen ik de start had genomen om mijn blog te beginnen was de lay-out goed maar aangezien we nu al een paar maanden verder zijn en de site toch al een beetje gegroeid is zat dat er dus wel dik aan te komen. De lay-out die er nu is ziet er toch wel wat professioneler uit en is ook veel gemakkelijker in gebruik, je kan alles heel snel terug vinden onder de “Categorieën” lijst en heel snel terug vinden wat je precies zoekt. Ook kan je via de site nu ook gemakkelijk naar mijn Instagram account gaan en vind je er ook snel mijn Youtube account er op terug.

De nieuwe lay-out is nog niet volledig klaar en er zullen hier en daar nog wat veranderingen in komen, maar het grootste gedeelte is toch al klaar en veel zullen jullie er niet van merken maar beetje bij beetje komt het er toch wat leuker uit te zien. Ik hoop dat jullie tevreden zijn over de nieuwe opmaak en moesten jullie nog vragen hebben of suggesties stel ze gerust. Ook als je vindt dat er iets beter kan of verandert moet worden laat het me gerust even weten.

De nieuwe lay-out is mede mogelijk gemaakt door @pipdig en hier ben ik hun dan ook zeer dankbaar voor.


UPDATE 2:

Elke dag kwam er een nieuwe artikel online, alhoewel dat soms toch niet zo het geval was. De reden hiervan is dat ik ook nog een full-time job heb en het niet altijd mogelijk was om elke dag een nieuw artikel voor jullie klaar te hebben. Daarom dat ik jullie even een update wil geven dat er na 1 Januari niet meer elke dag een artikel online komt, niet alleen omdat ik niet altijd even veel tijd heb ervoor maar ook omdat ik jullie betere kwaliteit van artikels wil leveren. Ik wil betere foto’s maken en betere teksten voor jullie kunnen schrijven, hier kruipt natuurlijk veel tijd in daarom dat ik niet meer elke dag ga schrijven zodat ik meer tijd heb voor een beter artikel te kunne maken.

Ik hoop dat jullie hier begrip voor hebben, maar elke dag nog rap, rap een artikel moeten schrijven waar niet de nodige kwaliteit in zit is toch best zonde, toch? Ik heb er dan ook niet echt het plezier er in als ik weet dat ik nog rap iets moet schrijven omdat er morgen iets online moet staan. Nee dat wil ik niet ik wil alle tijd er voor kunnen nemen om een goed kwalitatief artikel te kunnen neer zetten. Ik zeg niet dat jullie een heel week moeten wachten op een artikel dat ook weer niet. Ik schat dat er ongeveer 4 a 5 artikels per week zullen online komen maar dat is maar een schatting dat weet ik nog niet exact. Hier geef ik jullie later nog wel een update over.

Voorlopig krijgen jullie nog elke dag een artikel te zien maar dus na 1 januari niet meer. Jullie kunnen vanaf dan dus een betere kwaliteit te zien krijgen zowel in de foto’s als in de artikel zelf.

Ik hoop dat jullie nog veel plezier mogen hebben op mijn site en dat ik jullie er natuurlijk bij verder help.

Vele kusjes en groetjes.

BeautySecrets.

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *