Believ’in Unicorns Handzeep.

In deze moeilijke tijden moeten we wat vaker dan normaal onze handen wassen. Het beschermt onszelf en onze omgeving om het coronavirus zo min mogelijk te verspreiden, en het helpt bacteriën te doden. Omdat we het nog niet echt gewend zijn om onze handen wat vaker te wassen dan voordien, durven we het af en toe wel eens vergeten. Maar met de magische Believ’in Unicorns handzeep van Herbapharm is dat verleden tijd, en kunnen we haast niet wachten om onze handen opnieuw te reinigen. Deze handzeep reinigt en verzorgt niet alleen je handen na elke wasbeurt, maar zorgt ook voor een ultiem geurgenot.

unicorns handzeep

“Deze handzeep reinigt en verzorgt uw handen tijdens en na elke wasbeurt. Het zorgt voor een hygiënische en grondige reiniging onder het genot van de heerlijke geur. Spoel na het wassen het schuim goed van je handen met voldoende lauwwarm water voor het beste resultaat.Verkrijgbaar met handig zeeppompje van 250ml.”

topgezondheidsproducten

Wat is het?

De Believ’in Unicorns handzeep van Herbapharm is een reinigende en verzorgende handzeep. De handzeep zorgt voor een hygiënische en grondige reiniging onder het genot van een heerlijke zoete geur. De Believ’in Unicorns handzeep is door zijn verpakking ideaal om te gebruiken bij jonge kinderen, zo kan je ze gemakkelijker stimuleren om voldoende de handen te wassen. De handzeep is niet enkel en alleen maar geschikt voor jonge kinderen, ook volwassenen (zoals ik!) vinden het leuk om hun handen te wassen met de Believ’in Unicorns handzeep.

Hoe gebruik je het?

In deze periode is het van belang om je handen regelmatig te wassen. Bij zichtbaar vieze handen was je direct je handen met zeep en water. Maar ook bij niet zichtbaar vieze handen is het van belang om regelmatig je handen te wassen. Hang desnoods een reminder op of stel deze in op je telefoon. Preventie is key! Oké, goed je handen wassen, maar hoe doe je dat eigenlijk? 

  • Maak je handen nat met water.
  • Gebruik genoeg zeep om je handen mee in te smeren (1 pompje van de Believ’in Unicorns handzeep is voldoende).
  • Wrijf eerst met je handpalmen tegen elkaar.
  • Wrijf vervolgens met je rechter handpalm over de bovenkant van je linkerhand (je handen liggen dan op elkaar) en wrijf goed met je vingers van je linkerhand (boven) tussen de vingers van je rechterhand (onder).
  • Wissel vervolgens om door je linkerhandpalm op de bovenkant van je rechterhand te leggen.
  • Wrijf vervolgens met je palmen en vingers verstrengeld.
  • Zorg erna dat je alle vingers goed individueel wast.
  • Wrijf vervolgens nog goed met je vingertoppen over de handen.
  • Spoel vervolgens je handen af met water.
  • Droog je handen zorgvuldig met een papieren doekje en gooi deze erna onmiddellijk in de prullenmand.

believ'in unicorns

Ingrediënten

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Sodium Benzoate, Glycol, Distearate, Potassium Sorbate, Glycerin, Citric Acid, CI 17200, CI 42090, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate.

Resultaat

Je handen wassen met de Believ’in Unicorns handzeep is vanaf nu echt kinderspel. 1 pompje van de Believ’in Unicorns handzeep is voldoende om een waar schuimpartij te verkrijgen, en je handen op een makkelijke en snelle manier te wassen. Bovendien vind ik de verpakking van de Believ’in Unicorns handzeep er ontzettend leuk uitzien, en spoort het kinderen wel degelijk aan om hun handen wat vaker te wassen. De zeep ruikt ook nog eens erg zoet en fris, en tovert de ruimte om in een waar festijn. Ik ben een ontzettend grote fan van deze handzeep, en kan hem zeker en vast aanraden. En dan vooral aan mama’s met jonge kinderen, die moeten leren om hun handen wat vaker te wassen.

De Believ’in Unicorns handzeep van Herbapharm is verkrijgbaar via de online webshop van Topgezondheidsproducten.nl voor de prijs van € 4,98.

Dit artikel is tot stand gekomen met een samenwerking. Wil jij ook graag een eerlijke en persoonlijke review van jouw merk of product? Neem dan contact met mij op via het contactformulier.

beauty secrets

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *