Bellápierre Cosmetics Volumelash Waterproof Mascara.

Een hele tijd terug zat er bij het magazine Goed Gevoel een Beauty pakket, bij dat Beauty pakket zaten verschillende soorten make-up en verzorgingsproducten, waaronder deze mascara van Bellápierre Cosmetics. Dit merk was voor mij onbekend en ik was hier dus ook ontzettend benieuwd naar. Ik heb deze mascara een lange tijd dan ook uitgetest voor jullie en vandaag werd het eens tijd om hem voor jullie te gaan reviewen. Benieuwd geworden naar deze mascara van Bellápierre Cosmetics? Lees dan zeker even verder.

BELLÁPIERRE COSMETICS VOLUMELASH WATERPROOF MASCARA.

We kunnen bijna allemaal niet meer zonder een mascara, een mascara is dan ook het meest verkochte Beauty item ter wereld. Je hebt goedkope mascara’s maar je hebt ook al mascara’s waar je enorm veel geld voor betaald. Natuurlijk zijn we allemaal wel op zoek naar een mascara waar je niet te veel geld voor moet neerleggen maar die wel even goed is als een mascara die wel heel duur en heel goed is.

Ik heb dan ook al heel veel mascara’s uitgeprobeerd en ben al hele slechte maar ook hele goede tegengekomen die ook goedkoop zijn. Het is dus een beetje zoeken naar wat bij jou het beste past en wat natuurlijk binnen je budget past. Toen ik het magazine Goed Gevoel in huis nam samen met het Beauty pakket was ik dus erg benieuwd naar deze mascara van Bellápierre Cosmetics. Een mascara die waterproof is komt bij mij al hoog in het lijstje te staan, maar is deze mascara ook goed ondanks dat hij waterproof is? Mijn antwoord is JA.


Even wat informatie over het merk Bellápierre Cosmetics:

Met Bellápierre Cosmetics kan u zich opmaken en toch uw huid verzorgen door de mineralen in de volledige make-up lijn. Bellapierre Cosmetics biedt de laatste nieuwe revolutie op het vlak van make-up aan.

Bellápierre Mineral Cosmetics is ontwikkeld met 1 doel voor ogen.  De nood aan gezonde decoratieve cosmetica op de markt te brengen. Cosmetica die niet alleen gezonder voor de huid is maar ook trendy en fashionable.

Wat Bellápierre anders maakt is dat deze make up geen Talk, parabenen of sulfaten bevat.  De volledige make-up lijn is op basis van mineralen. Mica is het basis ingrediënt, dit is een minerale olie die een kalmerende werking heeft op de huid. Dit alles verwerkt met andere mineralen.

Bellápierre is in 2005 in Los Angeles met een uniek concept op de markt gebracht. Het is Hollywood’s biggest beauty secret!


De huls van de mascara ziet er een beetje anders uit dan een mascara die we gewend zijn, de mascara loopt in het midden volledig recht maar wanneer we meer naar het einde toegaan zijn beide kanten wat gebogen. Dat maakt dat de mascara er wat anders uitziet dan een andere mascara, de mascara ligt hierdoor ook goed in de hand. De mascara huls is zwart maar de dop van de mascara is heel opvallend geel, ook de tekst op de zwarte huls is geel gedaan. Het is een mascara die er leuk en speels uitziet.

De dop van de mascara kan je gemakkelijk opendraaien en wanneer we even het borsteltje gaan bekijken zie je dat het borsteltje volledig recht loopt. Dit is ook weer niet wat we gewend zijn want de meeste borstels van een mascara zijn toch iets gebogen. Deze mascara heeft dit niet en hier maakte ik mij toch wat zorgen over aangezien dit het aanbrengen zeker toch niet vergemakkelijkt? De haartjes op de borstel staan een beetje uiteen zodat de wimpers goed verspreid worden.

De mascara zou veel volume en lange wimpers beloven, ook is de mascara waterproof.

Wanneer ik mij er toch aan waag om de mascara aan te brengen valt het mij meteen op dat een recht borsteltje toch best wel goed aanbrengt, de mascara zorgt er goed voor dat mijn wimpers gesepareerd worden en het zorgt ook voor veel volume. Ik merk niet meteen dat mijn wimpers verlengt worden maar dit beloven veel mascara merken maar meestal is hier niets van waar. Een verlenging van je wimpers kan enkel en alleen maar door wimper extensions te nemen. De onderkant van mijn wimpers gaat iets minder goed door het rechte borsteltje maar met een beetje oefenen krijg je dit al wel snel door de knie.

De mascara maakt mijn wimpers mooi diep zwart en zorgt voor veel volume, mijn wimpers zijn goed gesepareerd en ik krijg ook geen klonters in mijn wimpers. Met 1 laag heb je al mooi volumineuze wimpers maar met een 2de laag maak je het totaal beeld volledig af.

De mascara is waterproof en loopt niet uit, ook niet wanneer je een stortbui over je heen krijgt.

Ik heb 1 puntje waar ik helaas wel niet zo tevreden over ben. De mascara droogt niet zo heel snel op. Wanneer je de mascara hebt aangebracht en je kijkt naar beneden kan het zijn dat er wat mascara net onder je oog komt te zitten. Ik raad dan ook iedereen aan om even niet naar beneden te kijken wanneer je de mascara pas hebt aangebracht. Laat het gewoon even een paar seconden drogen en dan zou dit probleem opgelost moeten zijn.

Aangezien het merk Bellápierre Cosmetics enkel en alleen met minerale ingrediënten werkt is deze mascara toch wel uniek, ik heb nog nooit eerder een mascara gebruikt met enkel minerale ingrediënten en ben hier toch wel enthousiast over.

Even de ingrediënten op een lijstje:

INGREDIENTS: PARAFFINUM LIQUIDUM, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, POLYISOBUTENE, HEXYLENE GLYCOL, CAPRYLYL GLYCOL, ISOPROPYL PALMITATE, TOCOPHERYL ACETATE (VITAMIN E), PHENOXYETHANOL, AROMA.

Conclusie:

Ik vind het een fijne mascara die heel goed in de hand ligt en die fijn is in gebruik, door het rechte borsteltje ga je twijfelen of hij wel goed aanbrengt maar dit is absoluut niet het geval, enkel en alleen bij de onderste wimper haartjes maar met een beetje oefening lukt dit wel. De mascara zorgt ervoor dat mijn wimpers goed gesepareerd worden en mijn wimpers krijgen ook veel volume.

Het voordeel aan deze mascara is dat hij waterproof is en dat hij ook effectief echt tegen water kan. Nog een voordeel is dat er alleen maar gewerkt is met minerale ingrediënten en dat er dus ook geen talc, parabenen en sulfaten aanwezig zijn. Het enige nadeel wat ik gevonden heb aan deze mascara is dat hij niet zo snel opdroogt als een andere mascara, je moet dus ook eventjes wachten tot hij droog is voor je verder kan met je make-up.  Dit vind ik nu niet zo heel erg. Na een paar seconden wachten is de mascara wel droog.

Het is een goede mascara die voor veel volume zorgt en je wimpers goed separeert.

De mascara van Bellápierre Cosmetics kan je online bestellen op de webshop van Bellápierre voor de prijs van €20.00.

Kenden jullie het merk Bellápierre Cosmetics al? En wat vinden jullie van het merk?

Delen:

2 Reacties

 1. 27 februari 2017 / 01:40

  I see your page needs some unique articles. Writing manually is time
  consuming, but there is solution for this. Just search for: Masquro’s
  strategies

  • 3 maart 2017 / 10:10

   Frankly I think that’s ableustoly good stuff.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *