BEN IK GESTOPT MET BLOGGEN?

Nee, ik ben niet gestopt met bloggen.

Zoals jullie helaas al hebben kunnen zien zijn er de afgelopen weken niet veel artikels meer online gekomen, daar zijn een aantal redenen voor die ik jullie toch even wil meedelen zodat jullie er van op de hoogte zijn waarom er de laatste tijd niet veel artikels meer geplaatst geweest zijn.

Om te beginnen wil ik jullie alvast zeggen dat ik niet gestopt ben met bloggen en dat ik ook helemaal niet van plan ben om te gaan stoppen, verre van zelfs. De reden waarom ik de laatste tijd zo weinig artikels gepost heb is omdat ik het in mijn privĂ© leven best wel druk heb gehad met het ontslag nemen van mijn toen voormalige job, veel gezocht heb naar een nieuwe job, in tussen tijd ook op vakantie ben geweest (waar ik later ook nog wel een artikel aan ga wijden) en ondertussen ook begonnen ben op mijn nieuwe werkplaats waar ik nog even aan de uren moet wennen. Bovendien is het nu ook wintertijd wat wil zeggen dat het al zeer snel donker is en ik niet beschik over professionele belichting en dat wanneer ik thuiskom het helaas al donker is. Wat wil zeggen dat ik geen foto’s voor mijn artikels kan maken voor en na mijn werk en dat ik dus tot in het weekend moet wachten voor ik weer foto’s kan gaan maken.

Wat ik hier even mee wil zeggen is dat het voor mij momenteel zeer moeilijk is om mijn blog te voorzien van nieuwe artikels en ik hoop dat jullie hier begrip voor kunnen tonen. Ik ga er proberen alles aan te doen om zo snel mogelijk nieuwe artikels te voorzien voor jullie maar ik kan jullie wel al zeggen dat het niet op dagelijkse basis gaat zijn, maar eerder op een wekelijkse basis. Van zodra ik mijn nieuwe werk uren wat gewoon ben en ik goed vooruit kan werken in het weekend kan ik jullie terug weer voorzien van een hoop nieuwe artikels.

De lopende win actie van de strijkvrije overhemden loopt gewoon door en de gekozen winnaar zal 11 December een mail in zijn mailbox mogen verwachten.

Ik ga jullie proberen te beloven dat vanaf 1 Januari alles weer gaat verlopen zoals vroeger en dat ik jullie dan (mijn lezers) weer dagelijks ga proberen te voorzien van artikels. Ik hoop jullie deze belofte te kunnen waarmaken en ik wil jullie alvast bedanken voor jullie begrip.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *