Benefit 24-Hour Brow Setter.

Een tijdje geleden heb ik powderbrows laten zetten. Ik ben er enorm tevreden over, maar omdat mijn eigen wenkbrauwen wat lager stonden dan standaard wenkbrauwen horen te staan, had mijn schoonheidsspecialiste besloten om de powderbrows wat hoger te zetten. Dit bleek achteraf dan ook een goede keuze te zijn. Helaas is er nu wel één nadeel aan verbonden, en dat is dat mijn eigen wenkbrauw haren nu niet de vorm van mijn powderbrows wil aannemen. Mijn wenkbrauw haartjes staan nu namelijk vaak naar beneden, waardoor ze buiten de vorm van de powderbrow komt. Gelukkig is dat makkelijk op te lossen met de 24-Hour Brow Setter van Benefit. Het is een transparante wenkbrauwgel die je door je wenkbrauw haartjes kamt waardoor ze wel 24 uur in model blijven. 24 uur is best wel lang, dus ik vroeg me af of het wel écht zo was. Daarom testte ik de 24-Hour Brow Setter van Benefit voor jullie uit, en ga ik jullie er vandaag wat meer over vertellen. Benieuwd geworden? Lees het artikel dan zeker even verder.

Benefit 24-Hour Brow Setter

“Fixeer uw wenkbrauwen met de transparante wenkbrauwgel van Benefit Cosmetics! De 24-Hour Brow Setter fixeert de haartjes en met het speciale dubbelzijde kammetje kunt u de haartjes perfect in model brengen. Deze langhoudende snel drogende waterproof formule zorgt ervoor dat de wenkbrauwen 24 uur lang perfect blijven. Maak elke wenkbrauwproduct waterproof en verleng de houdbaarheid van uw wenkbrauwproducten!”

Benefit 24-Hour Brow Setter

De 24-Hour Brow Setter van Benefit zit verpakt in een prachtig kartonnen doosje. Het doosje heeft een roze kleur en wordt afgewerkt met zilveren en zwarte details. Je kan al meteen aan de verpakking zien dat dit een product van Benefit is. Alle verpakkingen zien er namelijk heel retro-achtig uit, en zo hebben ze zelfs hun eigen style gecreëerd. Het fijne aan de verpakkingen van Benefit is dat je er altijd enorm veel informatie over het product kan op terug vinden. En hoe je het product het best kan gebruiken. Bovendien kan je er ook altijd de volledige ingrediëntenlijst, de inhoud (7.0 ml) en de houdbaarheidsdatum van 6 maanden erop terug vinden. Ik vind de verpakking van de 24-Hour Brow Setter van Benefit er ontzettend leuk uitzien, en past perfect bij het totaalplaatje van het merk.

Ook het product zelf heeft een waanzinnig mooi uiterlijk. De verpakking van het product is namelijk volledig in het zilver, en de vormgeving is ook heel speciaal. Het ziet er totaal anders uit dan wat men gewend is, maar het trekt zeker wel de aandacht. Ook deze verpakking heeft roze en zwarte details. Het borsteltje van de 24-Hour Brow Setter is heel stevig, en heeft een zijde met korte haartjes, en een zijde met lange haartjes. Zo kan men heel gemakkelijk alle wenkbrauw haartjes op zijn plaats “setten”. Helaas valt de geur van de wenkbrauw gel wel wat tegen, en vind ik het niet zo heel aangenaam ruiken. Het ruikt namelijk sterk naar lijm. Gelukkig verdwijnt de geur al vrij snel na het aanbrengen van de wenkbrauwgel. De kleur van de wenkbrauwgel is transparant en is dus niet te zien op de wenkbrauw haartjes.

Benefit 24-Hour Brow Setter

Benefit 24-Hour Brow Setter

De wenkbrauw gel breng je aan op je wenkbrauwen samen het met bijgeleverd borsteltje. Het is de bedoeling dat je je wenkbrauwen kamt met de lange haartjes van het borsteltje, naar de kant waar je je wenkbrauwen wil hebben. Één keer kammen met het borsteltje is voldoende om de wenkbrauwgel aan te brengen op de wenkbrauwen. De gel droogt vrijwel meteen op, en voel je vrijwel niet zitten op de wenkbrauw haartjes. De kortere haartjes op de borstel kan je gebruiken om de uiteindes van je wenkbrauwen te “shapen”. Benefit beweert dat de 24-Hour Brow Setter tot wel 24 uur blijft zitten op de wenkbrauw haartjes. Zoals ik jullie al eerder zei vind ik 24 uur best wel lang. Maar inderdaad, na een hele dag zaten mijn wenkbrauwen nog stevig vast. Ik ben dan ook best wel tevreden over de wenkbrauwgel van Benefit, en heb hem sinds ik hem heb aangeschaft dagelijks gebruikt.

Benefit 24-Hour Brow Setter

De ingrediënten van de Benefit 24-Hour Brow Setter.

INGREDIËNTEN:

AQUA (WATER), ALCOHOL, ACRYLATES COPOLYMER, AMP-ACRYLATES COPOLYMER, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PHENOXYETHANOL, PEG-12 DIMETHICONE, CAPRYLYL GLYCOL, PANTHENOL, BUTYLENE GLYCOL, GOSSYPIUM HERBACEUM (COTTON) EXTRACT. N° 10113/A.

Benefit 24-Hour Brow Setter

Conclusie:

Ik had nog nooit eerder een wenkbrauwgel geprobeerd, aangezien ik het voor ik mijn powderbrows had laten zetten niet echt nodig had. Dus dit is dan ook mijn allereerste wenkbrauwgel die ik uittest. Maar ik moet toch wel zeggen dat ik aangenaam verrast ben over de 24-Hour Brow Setter van Benefit. Allereerst vind ik de verpakking van de 24-Hour Brow Setter er ontzettend leuk uitzien. Het ziet er heel speels en retro-achtig uit, en dat vind ik echt wel bij het merk passen. Ten tweede vind ik dat de kwaliteit van het product echt top is. De wenkbrauwgel doet namelijk wat hij moet doen: de wenkbrauw haartjes voor 24 uur op zijn plaats houden. En dat allemaal zonder de wenkbrauwen te verzwaren. Bovendien voel je de wenkbrauwgel nauwelijks zitten op de wenkbrauw haartjes en krijg je het er nadien ook weer gemakkelijk vanaf. Ik heb de 24-Hour Brow Setter van Benefit nu al dagelijks gebruikt en ik ben er een ontzettend grote fan van. Ik zou dit product dus zeker en vast opnieuw aanschaffen wanneer deze opgebruikt is.

De 24-Hour Brow Setter van Benefit is verkrijgbaar op Douglas.nl voor de prijs van € 28,04.

Gebruiken jullie wel eens een wenkbrauwgel? 

beauty secrets

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *