BIOAQUA SKINCARE CARBONATED BUBBLE CLAY MASK.

Dat ik een zwak heb voor gezichtsmaskers dat weten jullie ondertussen als wel, ik probeer daarom ook zo veel mogelijk leuke, nieuwe en goedwerkende maskers te vinden op de markt. Ik ben al veel goede maskers tegen gekomen maar ik ben er ook al enkele tegen gekomen die ik toch niet zo heel erg leuk vond. Toen ik op een avond aan het rond kijken was op de App Wish (Wish is een online website maar tevens ook een App waar je verschillende leuke en goedkope items, zoals kleren, schoenen, huishoudapparatuur en make-up op kunt bestellen.) kwam ik wel een heel vreemd masker tegen, namelijk een masker dat wanneer je hebt aangebracht gaat bruisen, schuimen en bubbelen. Ik kon het natuurlijk niet laten en besteldde het masker meteen, na een aantal weken wachtte kwam het masker binnen en ik sta vandaag te popelen om het masker voor jullie uit te proberen. Het masker waar ik het vandaag over ga hebben is de Bioaqua Skin Care Carbonated Bubble Clay Mask, een masker dat ook wel bekend staat met de naam Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask. Benieuwd wat ik van dit wel heel bijzondere en grappige masker vind? Lees dan zeker snel verder.

Het Carbonated Bubble Clay Mask zit verpakt in een lichtgroene kartonnen doosje, je kan er de ingrediënten, de inhoud (100g), de houdbaarheidsdatum, de werking van het masker en hoe je het masker moet gebruiken op terug vinden. Genoeg informatie dus om met het masker te starten. Binnenin het doosje vind je nog een handig spateltje waarmee je het masker mee kan aanbrengen. Het is een klein, wit plastiek spateltje waar ik zelf niet zo een voorstander van ben. Ik breng een masker liever aan met mijn vingers of met een borsteltje.

 

Het masker zelf zit in een plastieken doosje waar wederom voldoende informatie opstaat over hoe je het masker moet gebruiken. Wanneer je het doosje opendraait zie je nog een plastieken bescherm hoes zitten, dit vind ik altijd wel prettiger en hygiënischer werken en zorgt er ook voor dat het potje niet vuil wordt. De plastieken bescherm hoes kan je altijd weer op het potje terug leggen zodat er geen vuil en lucht aan het masker kan komen.

Wanneer ik het potje open om even naar de substantie van het masker gaan kijken merk ik onmiddellijk dat er een hele frisse en zoete geur tevoorschijn komt, het doet me een beetje denken aan een lekker fris en zoet zomers drankje. Heerlijk! De substantie is slijmerig, glibberig, dik en een beetje gelachtig. Niet echt het soort substantie dat je zou verwachten voor een gezichtsmasker. Maar hé verandering kan geen kwaad toch?

Het masker is vooral bedoeld om je huid te reinigen, maar omdat het masker ook klei en actieve kool bevat worden je poriën hierdoor diep gezuiverd en heeft het masker ook een porie vernauwend effect. Je poriën worden dus verkleind en zijn minder zichtbaar. De actieve kool in het masker zorgt ervoor dat alle vuil, bacteriën en overtollig talg wordt weggespoeld. Het resultaat? Een super schone huid die heerlijk zacht en schoon aanvoelt en die er tegelijkertijd verfijnder en egaler uitziet. Het product is geschikt voor elke huidtype en je kan het naar mijn mening zo een 15 keer gebruiken, wat erg zuinig in gebruik is. Het masker kan je 2 – 3 keer in de week gebruiken.

Aanbrengen is heel eenvoudig, ofwel doe je dit met het bijbehorende spateltje ofwel met je vingers of met een borstel. Ik heb voor het uittesten van het masker voor dit artikel het spateltje gebruikt maar normaal gebruik ik altijd een borstel om mijn maskers aan te brengen. Het aanbrengen met het spateltje vond ik helaas wel niet zo prettig werken, maar jij kan dit misschien wel prettig vinden. Dat hangt natuurlijk van persoon tot persoon af. Vóór het aanbrengen van het masker hoef je in principe je gezicht niet te reinigen aangezien het masker dit al voor je doet, handig toch? Let er wel op bij het aanbrengen dat je het masker niet te dik aanbrengt en hou afstand van je ogen, lippen en neus aangezien het masker straks gaat beginnen bubbelen, bruisen en schuimen. Wat wil zeggen dat het masker nog in volume gaat toenemen.

Na het aanbrengen van het masker ga je merken dat er op het begin nog niet veel gebeurt, maar wanneer je een minuutje wacht voel je het masker “bewegen” en gaat hij gelijk beginnen schuimen. Het kietelt een beetje aan je gezicht en wanneer je goed luistert hoor je het masker zelfs bruisen! Spannend toch? Het masker voelt ook zeer verfrissend aan, ideaal voor je huid een boost te geven! Na een tijdje verandert het bruisen in bubbelen en bedekt het masker je hele gezicht. Het resultaat is heel grappig die toch wel een selfie waard is. Wanneer je merkt dat het masker niet meer bubbelt (ongeveer na zo een 5 minuten) masseer je het vervolgens uit op je gezicht en spoel je het af met warm water.

Na het afspoelen van het masker voelt je huid super schoon, glad en zacht aan en ziet het er ook meteen een stuk helderder en egaler uit. Een ideaal masker voor je huid goed te reinigen en voor wanneer je huid even een oppepper kan gebruiken. Een tip dat ik jullie kan meegeven is om dit masker te gebruiken alvorens je gaat douchen aangezien het masker tijdens het afspoelen erg schuimt en er moeilijk af te krijgen is.

De ingrediënten van het Bioaqua Skin Care Carbonated Bubble Clay Mask.

INGREDIENTEN:

WATER, KAOLIN, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, CETYLSTEARYL ALCOHOL, HYDROLYSIS PLACENTA (PIG) PROTEINS, OATS (AVENA SATIVA) GLUCAN, JOJOBA (SIMMONDSIACHINENSIS) SEED OIL, BISABOLOL, NORTH AMERICAN GOLD SUBAEQUALE (HAM-AMELIS VIRGINIANA) EXTRACT, CETYL PHOSPHATE, POTASSIUM, PURSLANE (PORTULACAOLERACEA) EXTRACT, CARBOMER, TRIETHANOLAMINE PH, SODIUM ACRYLATE/ACRYLIC ACID COPOLYMER TAURATE, METYLISOTHIAZOLINONE, SODIUM HYALURONATE, EDTA DISODIUM, FRAGRANCE.

Conclusie:

Ik heb dit masker vooral gekocht vanwege het grote fun gehalte en niet vanwege zijn werking en ik kan jullie garanderen dat dit masker echt wel fun is! De werking van het masker is ook absoluut top aangezien het mijn huid schoon, zacht en glad achterlaat. Mijn poriën zijn verkleind en mijn huid ziet er een stuk helder en egaler uit. Een ideaal masker voor wekelijks te gebruiken of die je samen met een paar vriendinnen kunt gebruiken om eens goed te kunnen lachen! Oh en vergeet zeker ook even geen selfie te nemen! Ik vind het masker een absolute aanrader en ga hem zeker en vast op gebruiken. Of ik hem daarna opnieuw zou bestellen? Ja zeker!

Het Bioaqua Skin Care Carbonated Bubble Clay Mask kan je online bestellen op Wish.com (of gebruik de App) voor de prijs van € 3,00. Je kan het masker ook bestellen op Aliexpress.com voor de prijs van $4,41.

Wat vinden jullie van dit masker? Zouden jullie het kopen? Zouden jullie dit masker gebruiken voor zijn werking of voor zijn grote fun gehalte? Deel je selfie hier onder!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *