BIORÉ CLEANSING POEDER SCRUB MET ZUIVERINGS-SODA.

Bioré, een Japans huidverzorgingsmerk dat sinds kort verkrijgbaar is in België en Nederland heeft mijn aandacht gewekt en al zeker omdat het een skin-care product is. Het product is enorm bekend en populair in Azië en is een beetje te vergelijken met de producten van Nivea en Garnier bij ons. Aangezien het product in Azië enorm populair is en ze daar ook echt over te spreken zijn vond ik het tijd om het product zelf in huis te halen en uit te testen. Het gaat namelijk over een reinigende poeder scrub met zuiverings-soda dat activeert met water en die de huid tot diep in de poriën grondig zou reinigen waardoor dat de huid zichtbaar gladder wordt in één week. Bovendien zou de scrub er ook nog eens voor zorgen dat dode huidcellen worden verwijderd, een product dat veelbelovend is en die me heel erg leuk lijkt om uit te proberen! Ben jij benieuwd geworden naar hoe ik de Bioré Clearing Poeder Scrub met Zuiverings-soda ervaren heb? Lees dan zeker even verder.

“Heb je een gecombineerde huid? Deze nieuwe eenvoudig te gebruiken poeder- naar- schuimformule met natuurlijke baking soda werkt effectief bij het verwijderen van vuil en vet. Deze geconcentreerde poeder scrub reinigt zacht de poriën, tot wel 2,5 keer beter dan een standaard reiniger. Het lost snel op zodat je niet over-scrubt. Voeg water toe om de intensiteit van de scrub te bepalen.”

De Bioré Cleansing Poeder Scrub zit verpakt in een plastic flacon van 125 gram. De verpakking ziet er net wat anders uit dan wat we gewend zijn bij een cleansing product en heeft blauwe, groene en aquakleurige tinten, de verpakking doet me een beetje denken aan een product die je bij de apotheker zou kunnen verkrijgen. Je kan ook enorm veel informatie over de poeder scrub op de verpakking terug vinden en hoe je het product moet gebruiken, evenals kan je er ook de ingrediënten lijst en de houdbaarheidsdatum van het product er op terug vinden (12 maanden).

De poeder scrub heeft een witte kleur en is heel fijn gemalen, het poeder voelt heel zacht en dun aan en je hebt er niet veel van nodig om het gelaat ermee te reinigen. De bedoeling is dus eigenlijk dat je een klein beetje poeder op je hand doet (het is niet duidelijk hoeveel poeder je precies nodig hebt, maar ik gebruik de hoeveelheid die je zo dadelijk onderaan op de foto kunt zien), en dat je er een paar druppeltjes water bij doet. Het poeder begint meteen te reageren en is klaar voor te gebruiken, daarna masseer je de milde schuim over je vochtige gezicht om het goed te reinigen, je spoelt het af met lauw water en vervolgens dep je de huid droog met een handdoek.

Hoe gebruik je de Bioré Clearing Poeder Scrub met Zuiverings-soda?

Bioré Cleansing Poeder Scrub met Zuiverings-soda verwijdert voorzichtig dode huidcellen en lost snel op zodat je niet te veel scrubt. Dit innovatieve poeder werkt met water, reinigt tot diep in de poriën en maakt de huid zichtbaar gladder in één week! Gebruik het poeder 2-3 keer per week.

1.) Druk op de knop om de deksel te openen.

2.) Maak je gezicht nat.

3.)  Neem een beetje scrubpoeder in je handen, activeer de scrub met water en masseer het over je hele gezicht.

4.) Het toevoegen van meer water geeft een zachtere scrub.

5.)  Bij een droge huid, minder vaak gebruiken.

WAARSCHUWING :

Niet aanbrengen op een beschadigde huid. Stop het gebruik bij huiduitslag of irritatie. Vermijd contact met de ogen. Bij contact met de ogen met overvloedige water afspoelen.


Wanneer je de milde schuim insmeert op het gezicht voelt het heel zacht en aangenaam aan, ik merk dan ook niet zo heel erg veel van de scrub maar volgens de verpakking zou de scrub intenser zijn wanneer je wat minder water bij het poeder doet, meer water betekent dan ook een zachtere scrub. Wat me ook meteen opvalt is dat de milde schuim fel ruikt naar menthol en parfum, wat ook meteen verklaart dat de milde schuim enorm fris en hydraterend aanvoelt op de huid. Na gebruik van de Bioré Cleansing Poeder Scrub met Zuiverings-soda voelt mijn huid extreem zacht en glad aan en ik heb het idee dat het er ook daadwerkelijk gladder en egaler uitziet en zelfs iets frisser en stralender oogt dan voorheen.

Het enige nadeel wat ik ondervonden heb aan het product is dat het de huid na gebruik toch wel een beetje uitdroogt en dat ik het dan ook prettiger vindt om na de zuiverings-soda meteen door te gaan met een hydraterende serum en crème, dit kan ik jullie dan ook zeker en vast aanraden en nu weet ik ook meteen de reden waarom dat je het product maar 2-3 keer in de week mag gebruiken en zelfs minder wanneer je al last hebt van een droge huid.

De ingrediënten van de Bioré Cleansing Poeder Scrub met Zuiverings-soda.

INGREDIËNTEN:

SODIUM BICARBONATE, SODIUM COCOYL ISETHIONATE, CITRIC ACID, SODIUM CARBOXYMETHYL STARCH, SILICA, PANTHENOL, SODIUM CITRATE, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, FRAGRANCE, MENTHOL.

Conclusie:

Dit is het eerste product dat ik uit test van het merk Bioré, en ik moet zeggen dat ik er enorm tevreden over ben. Het product is leuk in gebruik en het doet wat het belooft, het maakt onder andere de huid goed schoon en zorgt ervoor dat alle dode huidcellen verdwijnen, bovendien maakt het product de huid enorm zacht en glad en het zorgt er ook daadwerkelijk voor dat de huid strakker, frisser en egaler oogt. Het enige nadeel wat ik ondervonden heb is dat het product de huid na gebruik uitdroogt maar dit kan snel verholpen worden door meteen door te gaan met een hydraterende serum en crème. Ik ga het product zeker en vast meermaals per week gaan gebruiken en ben enorm nieuwsgierig geworden naar andere producten van dit merk.

De producten van Bioré en met onder andere de Bioré Cleansing Poeder Scrub met Zuiverings-soda is sinds kort verkrijgbaar in België en Nederland en kan je verkrijgen bij de Etos, Trekpleister en de Kruidvat en zijn online te bestellen op verschillende webshops zoals Bol.com.

De Bioré Cleansing Poeder Scrub met Zuiverings-soda is te koop voor de prijs van € 10,99.

Wat vinden jullie van het merk Bioré? Heb jij er al producten van getest?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *