Biotherm Aqua Pure Super Concentrate.

Ik heb jullie geloof ik wel al eens eerder verteld dat ik regelmatig last heb van overtollig talg op mijn T-zone en kin, en dat ik ook regelmatig wel eens last heb van vergrote poriën. Ik ben dan ook altijd wel op zoek naar dat één product die deze problemen zouden oplossen. Men zegt altijd wie zoekt die vind, en dat klopt! Want ik heb namelijk het product gevonden die deze twee huidproblemen in no time aanpakt. Ik heb het namelijk over de Aqua Pure Super Concentrate van het merk Biotherm. Een super geconcentreerd en hydraterend serum met Life Plankton en met Salicylzuur, die overtollige talg tegengaat en huidimperfecties doet verminderen. Ik heb het serum ongeveer een 7 dagen uitgetest gehad en ik kan jullie al meteen zeggen dat dit product wonderen verricht! Ben jij benieuwd geworden naar het resultaat van dit product? Lees het artikel dan zeker even verder.

biotherm aqua pure super concentrate

“Aquasource Aqua Pure van Biotherm is een hydraterende fluïde die snel door de huid wordt opgenomen en huidimperfecties en overtollige talg tegengaat. De huid is gladder en ziet er gezonder uit.

Uw huid wordt dagelijks op de proef gesteld. Dag na dag hebben die beproevingen allerlei gevolgen: overtollige talg, verwijde poriën en huidimperfecties. Geïnfuseerd met extracten van Life Plankton™ en met hyaluronzuur, is Aquasource Aqua Pure de Biotherm ontwikkeld om de huidtextuur te verfijnen. Na zeven dagen zijn de verwijde poriën minder zichtbaar, de huid is minder vet en uiterst gehydrateerd, waardoor het Biotherm’s beste hydraterende gezichtsverzorging is voor een gladde huid.”

biotherm aqua pure super concentrate

De Aqua Pure Super Concentrate van Biotherm zit verpakt in een wit kartonnen doosje dat afgewerkt wordt met blauwe/groene details. Op de verpakking kan je wat meer informatie over het product terug vinden en je kan er ook de volledige ingrediëntenlijst, de inhoud (50 ml) en de houdbaarheidsdatum van 12 maanden na opening er op terug vinden. De Aqua Pure Super Concentrate is geschikt voor de normale/gemengde huid. En zou helpen om overtollig talg, onzuiverheden en talgafscheiding te verminderen. Na 7 dagen zouden vergrote poriën geminimaliseerd zijn, zou de huid minder glanzend moeten zijn. En zou de huid zo gezuiverd moeten zijn dat hij er gladder en gezonder uitziet.

Het product zelf zit verpakt in een glazen flesje, met een handig dosseerpompje. Het glazen flesje heeft een heel speciale en leuke vorm en ziet er chique en luxueus uit. Het flesje heeft een blauwe/groene kleur en als je goed kijkt kan je het serum erdoorheen zien. Op de achterkant van het glazen flesje kan je wat meer informatie terug vinden over hoe je het serum moet gebruiken, en kan je er ook weer de inhoud (50 ml) en de houdbaarheidsdatum (12 maanden) van het product er op terug vinden.

biotherm aqua pure super concentrate

Het serum heeft een witte/doorzichtige kleur en heeft een lichte, vloeibare gel-textuur. Het serum heeft een frisse en aangename geur, die niet te sterk aanwezig is. Van zodra men het serum aanbrengt op de huid voelt deze meteen verfrissend en hydraterend aan. Het serum veranderd onmiddelijk van een gel-textuur naar een water-textuur en wordt dan ook vrijwel onmiddelijk opgenomen door de huid, zonder residu achter te laten. Meteen na dat het serum is opgenomen voelt de huid een stuk zachter en gladder aan, de huid ziet er meteen gezonder en glowy uit, en de teint lijkt wel een stuk helderder dan voorheen.

biotherm aqua pure super concentrate

Aangezien Biotherm ons aangeeft dat het serum na 7 dagen, vergrote poriën zou geminimaliseerd moeten hebben. De huid zou minder glanzend moeten zijn, en de huid zou zo gezuiverd zijn dat hij er gladder en gezonder zou uitzien. Uiteraard was ik heel erg benieuwd of dit ook daadwerkelijk zo ging zijn, en heb ik het product 7 dagen lang 2x per dag uitgetest gehad. Ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast was! Na 7 dagen waren mijn poriën effectief kleiner geworden. Mijn huid glansde na dag 4 al minder hard, en mijn huid voelde na een aantal dagen zo zuiver aan dat het leek alsof ik wel een kuur had gehad. Mijn huid straalde, zag er gladder en gezonder uit en als dat nog niet alles was had ik ook nog eens een natuurlijke glow die wel van binnenuit leek te komen. Je kan het dus al raden, maar ik ben echt een megafan van dit product!

biotherm aqua pure super concentrate

De ingrediënten van de Biotherm Aqua Pure Super Concentrate.

INGREDIËNTEN:

AQUA, GLYCERIN, ALCOHOL DENAT., ISONONYL ISONONANOATE, BUTYLENE GLYCOL, MENTHA PIPERITA EXTRACT, NASTURTIUM OFFICINALE EXTRACT, SODIUM CARRAGEENAN, SODIUM HYDROXIDE, SILICA SILYLATE, MARIS SAL, CAPRYLYL GLYCOL, VITREOSCILLA FERMENT, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, BIOSACCHARIDE GUM-4, XANTHAN GUM, MENTHOL, PENTYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POLYSORBATE 20, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, TOCOPHEROL, SALICYLIC ACID, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN, PARFUM, (F.I.L. C230967/3).

biotherm aqua pure super concentrate

Conclusie:

Wat ben ik aangenaam verrast over dit product! Ik heb zelf nog niet zo heel veel producten getest gehad van Biotherm (dit is zelfs het eerste artikel dat ik schrijf over dit merk), maar ik moet eerlijk zeggen dat ik toch wel ontzettend benieuwd ben geworden naar meerdere producten van dit merk! De Aqua Pure Super Concentrate van Biotherm heeft werkelijk wonderen gedaan voor mijn huid. Allereerst vind ik dat het product een heel leuke en aangenaam structuur heeft, het breng fijn aan op de huid en word onmiddelijk opgenomen. Vanaf het eerste moment dat ik het serum aanbracht voelde mijn huid al meteen zachter en gladder aan. De dagen nadien begon mijn huid er zelfs gezonder en stralender uit te zien en na dat ik het product 7 dagen had uitgetest waren zelfs mijn poriën en mijn onzuiverheden geminimaliseerd. Ik gebruik het serum nu dagelijks 2x per dag en ben er nog steeds altijd even enthousiast over. Ik kan het product dan ook absoluut aanraden aan iedereen die last heeft van onzuiverheden, overtollig talg en vergrote poriën.

De Aqua Pure Super Concentrate van Biotherm is verkrijgbaar bij Iciparisxl.be voor de prijs van € 24,50. Je hebt ook nog twee andere varianten: Aqua Bounce (voor de droge en gedehydrateerde huid), en Aqua Glow (voor alle huidtypes).

Welk serum gebruiken jullie op dit moment?

beauty secrets

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *