Bobbi Brown Lady Ruba Lippenstift.

BOBBI BROWN LADY RUBBA LIPPENSTIFT

img_1067

De Lady Ruba lippenstift word beschreven als een “heldere, roodachtige koraal”. Het is een gewaagde oranje-rode kleur met een warme ondertoon en een satijnen afwerking. Het is zeer sterk gepigmenteerd en het levert een optimale dekking. Het blijft lang zitten ongeacht de omstandigheden en droogt niet uit.

Waar ik al lang naar op zoek was heb ik eindelijk gevonden, een dieprode lippenstift van Bobbi Brown die bij iedereen staat en sterk gepigmenteerd is.

De verpakking waar de lippenstift in zit ziet er luxueus uit. Een zwart met zilver doosje, en wanneer je het doosje opent komt er een strakke lippenstift uit, een zwarte kleur die er glanzend uitziet met ook een zilveren afwerking er rond, wanneer je het dopje opent is de hals ook afgewerkt met zilver. De rode kleur die tevoorschijn komt is heel opvallend en je ziet meteen dat de lippenstift sterk gepigmenteerd is.

img_1074

img_1076

img_1061

De kleur (Lady Ruba) is echt diep, diep rood, het is zo een beetje een retro kleur. Ook daar zit weer een glans in verwerkt, het brengt heel soepel aan op de lippen en na een eerste laag heb je meteen al prachtige opvallende rode lippen, je voelt het niet zitten en het droogt ook mijn lippen niet uit. Ik heb deze getest en ik kan toch zeggen dat de lippenstift er toch zeker een 6 tal uur er is blijven opzitten, ik heb in die tussen tijd ook gedronken en gegeten en er kwam niets van af.

picmonkey-collage-7

Ik kan jullie zeker zeggen dat ik enorm content ben van deze lippenstift, En heb je een lichte huid of een donkere huid het maakt niet uit het staat bij iedereen, ben je nu klassiek gekleed, modern, casual,… het maakt niet uit, deze lippenstift maakt je outfit compleet op iedere moment van de dag.

img_1078

De lippenstift kan je verkrijgen bij de Douglas voor de prijs van €27,00 en je hebt er ook meerdere kleuren in.

Wat vinden jullie van de make-up collectie van Bobbi Brown?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *