Bobbi Brown Pink Guava Lip Pencil.

Ik vind Lip Potloodjes helemaal geweldig! Vooral om ze afzonderlijk te gebruiken maar ook om te combineren met een leuke lippenstift of lipgloss.

Bobby Brown Pink Guava Lip Pencil

img_1378

Pink Guava is een matte lippotlood in een knallende koraalroze kleur met een warme ondertoon. 

Ik gebruik liever lip potloden afzonderlijk dan dat ik ze combineer met een lippenstift. Waarom? Ik vind ze fijner aanvoelen en ik ben er dan ook echt zeker van dat ze lang blijven zitten, ik vind dat je het preciezer kan aanbrengen dan wanneer je enkel een lippenstift gebruikt waarmee je soms wel eens “buiten de lijntjes” kunt “kleuren”.

img_1380

De textuur van deze lip potlood is niet droog, eerder wat romiger en voelt ook helemaal niet droog aan op de lippen, het brengt gemakkelijk aan en is heel dekkend en je kan heel precies rond je lippen gaan (Ik raad ook iedereen aan om elke keer de punt eens bij te slijpen van de lip potlood zodat het zeker scherp blijft en je het gemakkelijk kan blijven aanbrengen op de lippen) De lip potlood heeft een matte textuur en heeft een hele zachte koraal roze kleur.

Pink Guave blijft heel de dag perfect zitten zonder uit te lopen. Je bent hiermee dus de hele dag verzekerd van perfecte lippen! Ook wanneer je het zonder lippenstift gebruikt! Maar natuurlijk wanneer je het met een lippenstift zou aanbrengen zou het alleen nog maar langer blijven zitten.
img_1351

img_1358

Hier draag ik alleen het lippotlood in Pink Guave. Die vrij zacht en dekkend is maar toch mooi mat op de lippen zit. Je kan hem heel goed alleen dragen, maar is ook fijn onder een lippenstift of een lipgloss.

De Pink Guava lippen pencil kan je vinden bij de Bobbi brown verdelers en online bestellen bij de shop van Bobbi Brown voor een prijs van $ 25,00

Ook verkopen ze een 3-delige set met daarin een lip pencil, de lippenstift in dezelfde kleur, en een lipgloss in dezelfde kleur. Deze kan je kopen voor $ 50,00 en is veel voordeliger dan wanneer je enkel de lip potlood zou kopen. Let wel op! Dit is een Limited Edition dus je moet er wel snel bij zijn.

Wat vinden jullie van de Bobbi Brown Lip Pencil? Vinden jullie het fijner om alleen een lip pencil te dragen of te combineren met een lippenstift of lipgloss?

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *