Catrice HD Liquid Coverage Foundation.

De HD Liquid Coverage Foundation heeft een goede dekking met een natuurlijke look en voelt extreem licht aan, als een tweede huid. Een egale teint met een “high definition” finish. De ultralichte vloeibare textuur biedt een hoge dekking en blijft tot wel 24 uur zitten. Deze foundation zorgt ervoor dat iedere huid er stralend en cameraproof uitziet.

  • Intense, maar natuurlijk ogende dekking
  • Ultra-lichte, vloeibare textuur
  • Voor een perfecte teint tot 24 uur lang

Catrice HD Liquid Coverage Foundation

img_1309

Ik zag deze nieuwe Liquid Foundation van Catrice in de winkel staan en hij viel me meteen op, wat een luxe verpakking! De verpakking sprak me enorm aan en aangezien ik nog niet eerder een foundation van Catrice getest had en ik toch wel vaker grijp naar Liquid Foundations nam ik hem meteen mee, ook zat er een gratis High Coverage Concealer bij in full size, dat moet ik zeker uitproberen!

Catrice belooft een lichtgewicht en een niet olie achtige textuur dat aanvoelt als een tweede huid. Belooft een langhoudende volle dekking, zonder masker effect, en creëert een egale huid. Met “High Definition” Camera Ready, en het is dermatologisch getest.

img_1320img_1319

Allereerst kan ik zeggen dat ze op hun verpakking enorm geslaagd zijn, het ziet er heel luxueus uit en het ziet er ook helemaal niet uit als een budget product. Een glazen matt flesje met een pipetje als dop en een professionele tekst schikking op het glazen flesje, dat pipetje sprak me ook enorm aan aangezien ik het veel fijner vind in gebruik en het natuurlijk ook luxer er uit ziet. Ook is het veel hygiënischer in gebruik.

De foundation vind je in 4 verschillende kleuren:

  • 010 Light Beige
  • 020 Rose Beige
  • 030 Sand Beige
  • 040 Warm Beige

Ik vind het heel jammer dat er maar 4 kleuren verkrijgbaar zijn, maar misschien dat er binnenkort nog wel een aantal kleuren bijkomen?

Ik heb de 010 Light Beige en dat heb ik ook nodig met mijn lichte huid, De foundation bevat 30 ml wat een normale inhoud is voor een foundation. De foundation kan makkelijk uit het flesje worden gehaald door middel van het pipetje en makkelijk gedoseerd worden. Wel is het een Liquid Foundation dus opgepast met het pipetje want de foundation komt er snel uitgelopen.

img_1311

Ik heb eerst de Liquid Camouflage High Coverage concealer gebruikt die er gratis bijzat. De Liquid Camouflage High Coverage concealer belooft een: Een Vloeibare hoge dekking, die heel lang blijft zitten, Camoufleert donkere kringen, oneffenheden en zelfs tattoo’s.

img_1328

img_1332

Ik gebruik deze concealer om oneffenheden en de roodheid van mijn huid weg te werken, en toen ik deze gebruikte kan ik zeggen dat ik deze al heel fijn vind, het heeft een heel lichte, dunne structuur en voelt heel prettig aan, ook is hij heel licht wat ik altijd fijn vind. Je kan het gemakkelijk aanbrengen en ook blend hij gemakkelijk uit op mijn gezicht, het geeft een goede dekking en mijn oneffenheden zijn al deels verdwenen. Wat ook een pluspunt is dat deze concealer ook waterproof is! Of hij ook daadwerkelijk tattoo’s kan wegwerken dat is nog de vraag?

img_1338

De foundation daarentegen heeft ook een heel lichte kleur wat ik fijn vindt aangezien ik vaak last heb van foundations die te donker zijn voor mij, en heeft een dunne maar wel lopende structuur. Ook heeft deze kleur een gele ondertoon, dus daar moet je even rekening mee houden. Ook moet je even schudden met het flesje voor gebruik. Ik merk wel na het aanbrengen dat de foundation heel dekkend is, dus doseren is de boodschap, je hebt echt niet veel nodig voor al een heel goede dekking te hebben en je kan toch al heel snel te veel gaan nemen, tenzij je van zware dekkingen houd natuurlijk maar ik heb dit liever niet.

img_1342

De foundation is matt en voelt fijn aan op mijn huid, het dekt heel goed en net zoals ze beloven voelt het aan als een tweede huid, en je ziet het niet zitten. Wel gebruik ik altijd nog een transparante matterende poeder zodat ik er zeker van ben dat mijn huid heel de dag matt blijft. De foundation bleef heel de dag goed zitten en moest hem niet bijwerken. Natuurlijk raad ik iedereen wel aan om eerst een primer te gebruiker alvorens je begint met een concealer en een foundation. Dat raad ik ook altijd aan, ongeacht welke foundation je gebruikt.

img_1333

(Zonder foundation en ook zonder concealer)

img_1346

(Met concealer en met foundation)

Mijn conclusie is: ik ben heel tevreden over dit budget product, het doet wat het belooft en het blijft heel de dag mooi op zijn plaats zitten, zeker een aanrader voor degene die houden van een wat zwaardere dekking en van een matte foundation!

Deze HD Liquid Coverage Foundation van Catrice vind je in de kruidvat voor de betaalbare prijs van €6,99

Hebben jullie deze HD Liquid foundation van Catrice al getest? Wat vinden jullie ervan? Kennen jullie een betere variant? Ik zou het heel fijn vinden als je een reactie zou plaatsen.

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *