Catrice Kaviar Gauche Pressed Pigment Palette.

De feestdagen komen steeds dichter en dichter. Kerstmis en nieuwjaar gaat er dit jaar helaas anders uit zien dan wat we gewend zijn, en wordt een jaar die we niet snel gaan vergeten. We mogen niet met grote groepen samenkomen, maar dat wil niet zeggen dat we de feestdagen helemaal alleen moeten doorbrengen. Kerst vieren met je bubbel kan even gezellig zijn, dan wanneer we het vieren met familie. Daarom is het belangrijk om deze bijzondere dagen niet te vergeten, en jezelf extra in de watten te leggen. Zorg ervoor dat jij de ster van de avond bent, die schittert als nooit te voor. Hijs jezelf in een mooi, nieuw jurkje en breng je mooiste make-up look op. Jij bent de ster van de avond, een avond die je niet snel zal vergeten. Kijk je even samen met mij mee naar dit schitterende oogschaduwpalet van Catrice?

catrice kaviar gauche

Catrice Kaviar Gauche Pressed Pigment Palette

Maak een geweldige verschijning! Of het nu tijdens Kerstmis, een nieuwjaarsfeest of een winterbruiloft is, met de Limited Edition Kaviar Gauche Pressed Pigment Palette van Catrice zijn elegante oogschaduwlooks met gemak te creëren. Met kleuren die op elkaar zijn afgestemd met matte en glinsterende finishes en twee metallic tinten met glitterdeeltjes biedt dit kleine juweeltje alles wat je nodig hebt voor moderne, glam oogmake-up. Dit palet van hoge kwaliteit bevat een spiegeltje en is versierd met kristallen en glitters – net zo sprankelend als je oogleden!

kaviar gauche presse pigment palette

Hoe gebruik je het palette?

Om een mooie oogschaduw basis te creëren heb je 3 tinten uit de Kaviar Gauche Pressed Pigment Palette nodig. Kies 3 kleuren die mooi bij je passen, ga voor een nude look of kies voor een wat donkerder tint uit het palette. Begin met de lichtste kleur oogschaduw. Deze kleur breng je aan onder je wenkbrauwen en je binnenste ooghoeken. Kleur vervolgens je bewegend ooglid in met de middelste tint oogschaduw kleur. Dit kan een matte of shimmer tint uit het palette zijn, wat je zelf mooi vindt! Tijd voor de allerlaatste kleur! Breng de donkerste kleur oogschaduw aan in je arcadeboog. Zorg voor een mooie, zachte overgang door te blenden, te blenden, en te blenden.

Beauty Tip

Van dag tot nacht: wanneer je haast hebt, kan de overdag look die gecreëerd is met het Pressed Pigment Palette snel getransformeerd worden in een sprankelende avondlook. Breng simpelweg één van de metallic tinten met je vinger aan op het midden van het ooglid en blend zachtjes. That’s it; een fascinerende, glinsterende ooglook is het resultaat!

catrice kaviar gauche presse pigment palette

Mijn ervaring met het palette

Als je op zoek bent naar oogschaduws met veel pigment, dan ben je bij het Kaviar Gauche Pressed Pigment Palette van Catrice aan het juiste adres. Alle 9 tinten in dit palette zijn enorm goed gepigmenteerd, en zijn van adembenemende kwaliteit. Vooral de metallic tinten met glitterdeeltjes zijn erg goed gepigmenteerd en blijven goed op het ooglid zitten. De oogschaduws geven gelijk veel kleur af op het oog, zijn makkelijk te blenden, voelen enorm zacht aan op de huid en blijven de hele dag door goed zitten. Met dit oogschaduw palette van Catrice hoef je niet bang te zijn dat je intensiteit gaat verliezen, en dat de oogschaduws gedurende de dag uitlopen of vervagen.

Wil je je oogschaduw toch nog wat opvallender maken, en er zeker van zijn dat het heel de dag goed blijft zitten? Gebruik dan alvorens men de oogschaduws aanbrengt, een oogschaduw basis of een oogschaduw primer. Een basis of primer maakt je oogschaduw feller en zorgt er tegelijkertijd ook voor dat hij beter blijft zitten gedurende de dag heen. Heb je geen oogschaduw basis of primer? Bevochtig dan lichtjes je kwast met wat water of een fixing spray, hierdoor maak je je oogschaduw net wat opvallender, en hecht het beter vast aan je huid.

pressed pigment palette

catrice

Tot slot

Ik moet eerlijk zeggen dat ik zelf niet zo vaak oogschaduw aanbreng. Ik breng het eigenlijk enkel en alleen maar aan op verjaardagen, huwelijken of feestdagen. Om mijzelf een net wat feestelijker look te geven, en om wat meer uit te pakken dan normaal. Op de dagen dat ik toch oogshchaduw gebruik, wil ik graag goede oogschaduw paletten in mijn stash hebben zitten, waarvan ik zeker weet dat ze goed gepigenteerd zijn, en heel de dag blijven zitten.

De Kaviar Gauche Pressed Pigment Palette van Catrice is daar zeker één van. De oogschaduws zijn goed gepigmenteerd, geven gelijk veel kleur af en voelen heel erg zacht op de huid. Ze blijven gedurende de dag ook echt goed zitten, en je hoeft je geen zorgen te maken dat de oogschaduws beginnen te vervagen, of vlekken. Bovendien kan je met dit palette erg mooie en feestelijke looks maken, waarvan je jezelf verandert tot de ster van de avond. Ik ben erg tevreden over dit oogschaduwpalet, en ga hem vaker dan normaal proberen te gebruiken.

Verkrijgbaarheid

De Limited Edition Kaviar Gauche Pressed Pigment Palette van Catrice is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat vanaf midden november tot eind december 2020.

Ga jij voor een full glam look gaan deze feestdagen?

beauty secrets

 

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *