CATRICE LIQUID LUMINIZER STROBING PEN.

CATRICE LIQUID LUMINIZER STROBING PEN.

Wie houdt er nu niet van een Highlighter? De leuke gezonde glans/glow die je kan creëren op je jukbeenderen, je wenkbrauwen en je neus die je ermee kunt oplichten en je kan het zelfs boven je lippen aanbrengen voor je lippen een optisch groter effect te creëren. En wie er nog heel goed in is kan het zelfs nog als een opvallende, shiny oogschaduw gebruiken. Wie vindt dit nu niet leuk? Ik vind het natuurlijk wel leuk en ik heb er al enorm veel geprobeerd, maar wel steeds in een poeder vorm. Toen ik de Catrice Liquid Lumineuzer Strobing Pennen in de kleur 010 Sleeping Beauty’s Rose en de kleur 020 Ready For Champagne! tegen kwam was ik enorm benieuwd, een highlighter in een vloeibare pen vorm? Dat moet ik uittesten! Ben jij net zo benieuwd als ik? Lees dan zeker snel verder.

“Kleuren van Licht. De Liquid Luminizer Strobing Pen met nauwkeurige applicator creëert prachtige highlights. De vloeibare, makkelijk te blenden textuur is verrijkt met kleine glansdeeltjes die het licht absorberen en reflecteren. Hierdoor komen je gezichtstrekken mooi uit en geven ze de teint een glamoureuze look.”  

De highlighters zitten beide in een stift/pen vormige verpakking die al gelijk de kleur van de highlighters weergeven. 010 Sleeping Beauty’s Rose is een roze/rosé gouden highlighter die verrijkt is met kleine glansdeeltjes die het licht absorberen en reflecteren. 020 Ready For Champagne! is een gouden highlighter die ook weer verrijkt is met kleine glansdeeltjes. Beide verpakkingen kun je dus makkelijk uit elkaar halen door de kleur die al weergegeven staat. De highlighters hebben een witte dop en aan de onderkant bevindt zich een draaidop waar je aan moet draaien voor de highlighter uit de stift te krijgen.

Beide highlighters hebben een wit zacht kwastje als applicator, dit vergemakkelijkt het aanbrengen van de highlighter en hier kan je ook gemakkelijk mee doseren. Wanneer je aan de draaiknop draait komt de highlighter uit het kwastje tevoorschijn. Wanneer je de highlighters voor het eerst gaat gebruiken moet je wel lang aan de draaiknop draaien vooraleer er product uitkomt. De volgende keren bij het gebruiken hiervan moet je maar enkele keren aan de draaiknop draaien. Let hier dus ook mee op.

Op de swatch op mijn arm zie je beide highlighters geswatched staan. De linkse highlighter is in de kleur 020 Ready For Champagne! Dat is de gouden highlighter. Rechts op mijn arm zie je de kleur 010 Sleeping Beauty’s Rose. Dit is een roze/rosé gouden kleur. Beide highlighters geswatched op mijn arm zijn erg goed gepigmenteerd en geven enorm veel dekking af.

Als eerste heb ik de highlighter in de kleur 010 Sleeping Beauty’s Rose getest. Een roze/rosé gouden kleur die een wat koelere ondertoon heeft. Ik heb met de kwast applicator een aantal stipjes gezet op mijn jukbeenderen en het daarna met mijn vingers wat uitgesmeerd. Wat mij als eerste opviel is dat de highlighter zeer snel op droogt bij aanraking van de huid, dus je moet niet te lang wachten voor je de highlighter uitsmeert. Wanneer ik de highlighter uitgesmeerd had, had ik een gezonde glans op mijn wangen gekregen die er heel natuurlijk uitzag. Ik had een beetje schrik dat de kleur een beetje te roze/rosé op mijn wangen zou zijn maar dit is absoluut niet het geval. Het laat een leuke indruk achter die je niet snel vergeet. Yep ik ben hier een fan van!

Daarna heb ik de kleur 020 Ready For champagne! uitgetest, een gouden champagne kleur met een warme ondertoon. Me like! Deze highlighter heb ik net hetzelfde aangebracht als de vorige, enkele stipjes op mijn jukbeenderen gezet en daarna uitgesmeerd met mijn vingers. Ook deze highlighter droogde zeer snel op, dus snel zijn is de boodschap! Ook bij deze highlighter had ik een beetje schrik dat hij er te goud/champagne achtig er zou uitzien op mijn wangen maar dit is ook weer absoluut niet het geval. De highlighter laat een gezonde warme glans achter. Ideaal voor tijdens de zomer. Ook hier ben ik weer fan van.

Jammer genoeg zijn beide highlighters niet zo goed op de foto’s te zien en was het ook moeilijk om een goede foto te maken maar ze laten echt wel een gezonde glans achter. 

Ik heb de highlighters enkel aangebracht op de jukbeenderen maar je kunt de highlighters ook perfect gebruiken voor onder je wenkbrauwbot, en je neus mee op te lichten, ook kan je de highlighters aanbrengen boven je lippen voor je lippen optisch groter te doen lijken en last but not least kan je de highlighters ook nog eens gebruiken als oogschaduw. Je kan het effect zo fel maken als je zelf wil. Wil je meer glans? Dan hoef je enkel wat meer aan te brengen en klaar!

De ingrediënten van de Catrice Liquid lumineuzer Strobing pennen in de kleur 010 Sleeping Beauty’s Rose en de kleur 020 Ready For Champagne!:

INGREDIENTS:

INGREDIENTS: AQUA (WATER), ISODODECANE, MICA, TALC, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, HYDROGENATED TETRADECENYL/METHYLPENTADECENE, GLYCERIN, ISONONYL ISONONANOATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PROPYLENE GLYCOL, MAGNESIUM STEARATE, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, HEXYL LAURATE, SODIUM CHLORIDE, CAPRYLYL GLYCOL, MAGNESIUM SULFATE, HEXYLENE GLYCOL, PROPYLENE CARBONATE, SODIUM PHYTATE, TIN OXIDE, ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Conclusie:

Ik ben aangenaam verrast, lange tijd heb ik enkel en alleen maar highlighters in een poeder vorm gebruikt. Ik ben echt blij dat ik een highlighter van Catrice in een vloeibare vorm heb uitgetest. Ik vind het veel gemakkelijker om aan te brengen, geen geknoei meer met die enorme waaier kwasten en je kan het ook nog eens preciezer aanbrengen op de plaatsen waar je de highlighter wilt hebben. De glans van de highlighters zijn subtiel maar je kan altijd wel wat meer aanbrengen voor als je wat meer glans wilt. Het nadeel aan de strobing pennen zijn dat ze zeer snel opdrogen, dus je mag niet te lang wachten voor je ze uitsmeert maar opzich is dit voor mij geen probleem (tenzij je snel naar het toilet moet fzo..) Ik vind beide kleuren er prachtig uitzien en laten een leuke gezonde glans achter op mijn wangen zonder al te veel glinsters die ze aan veel highlighters toevoegen. Ik laat mijn poeder vormige highlighters even aan de kant staan en ga absoluut voor de vloeibare highlighter.

De Catrice Liquid Luminizer Strobing pen in de kleuren 010 Sleeping Beaty’s Rose en 020 Ready For Champagne! kan je beide kopen in de Kruidvat voor de prijs van € 3,99. Per stuk. 

Wat vinden jullie van vloeibare highlighters? Vinden jullie ze beter of ga je toch voor de poeder vormige? Kennen jullie nog meer merken met vloeibare highlighters? Laat het me zeker even weten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *