CIEN EYE MAKE-UP REMOVER.

Ik gebruik al jaren de Garnier Skinactive Micellair Reinigingswater om mijn make-up er af te halen, en vond dit tot nu toe de beste make-up remover die ik ooit gebruikt had. Tot ik op een dag een artikel van een andere blogster las over het Cien Eye Make-Up Remover. Het welbekende goedkope make-up remover van de Lidl. Zij was hier enorm tevreden over en prees het dan ook als de beste make-up remover die zij ooit gebruikt had, het pompje was zeer uniek en handig en haar oog make-up was in no time verdwenen, en dat voor maar heel weinig geld. Aangezien ik die dag toevallig naar de Lidl ging kon ik het natuurlijk niet laten en nam het product mee naar huis. Ik testte het product grondig uit en vertel jullie er vandaag wat meer over. Benieuwd wat ik van het product vind? Lees dan zeker even verder.

De verpakking ziet er niet zo heel erg bijzonder uit, een doorzichtig groene flacon met een inhoud van 150ml. Tegenover mijn gebruikelijke Micellair Reinigingswater van Garnier is de inhoud maar vrij weinig, maar alsnog zou ik veel goedkoper uitkomen met de make-up remover van de Lidl. Verder kan je er nog wat informatie op terug vinden over hoe je het product moet gebruiken, je kan er de ingrediënten op terug vinden en hoelang het product houdbaar is.

Maar dan komt het, op de dop vind je een sticker waar op staat ‘Easy To Dispense‘ en waar een afbeelding op afgebeeld staat. Op het eerste zicht is het niet zo heel erg duidelijk, maar ik kan je vertellen handig is het wel! Wanneer je de dop opent zie je een soort van schaaltje, het is de bedoeling dat je daar een watje op legt en het schaaltje naar beneden duwt, het is dus eigenlijk een soort van pompsysteem. Wanneer je het schaaltje naar beneden hebt geduwd zie je dat er make-up remover op het watje komt te zitten. Wat een handig systeem is dit! Je moet er natuurlijk wel van houden maar ik ben al meteen een grote fan!

Bij 1 a 2 keer pompen heb je voldoende product op het watje zitten om je oog make-up er af te halen, maar let er wel mee op dat je niet te overhaast op het pompje gaat drukken, aangezien er best wel veel product uitkomt. De remover ruikt heerlijk fris naar lotusbloem en is doorzichtig van kleur.

Nu is het tijd om mijn make-up er af te halen, de make-up reiniger is waterproof en zou er dus voor zorgen dat waterproof make-up als sneeuw voor de zon zou verdwijnen. Ik kan jullie vertellen mijn make-up was in no time verdwenen! Het verwijderen van de make-up was zeer mild en voelde zeer prettig en fris aan en prikte of irriteerde mijn ogen niet, het laat ook geen branderig gevoel achter wat bij sommige make-up removers wel zo het geval is. Alle make-up was in no time verdwenen, geen restjes of een vage waas, nee volledig verdwenen! Ook laat het geen vettige laag achter.Ik sta echt versteld van dit product!

Helaas is het product enkel bedoeld om oog make-up er mee af te halen maar ik heb mijn overige make-up (foundation, lippenstift,..) er ook mee afgehaald en ik moet zeggen dat dit gewoon even goed gaat. Geen irritaties en geen branderig gevoel, maar wel een schone make-up loze huid. Ik gebruik het product voor beide en ik vind dit gewoon prima werken.

De ingrediënten van het Cien Eye Make-Up Remover.

INGREDIENTEN:

Aqua, Glycerin, PEG-7 Glyceryl Cocoate, PEG 6 – Caprylic/Capric Glycerides, Poloxamer 184, Polysorbate 20, Allantoin, Nelembium Speciosum Flower Extract, Parfum, Hydrolyzed Silk, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Citric Acid, Lactic Acid.

Het product bevat geen alcohol, parabenen, en siliconen maar zit boordevol verzorgende ingrediënten waaronder lotusbloem en zijde. Een absolute pluspunt!

*Huid- en oogverdraagzaamheid zijn oftalmologisch en dermatologisch getest.

Conclusie:

Ik ben zo ontzettend blij dat ik dit product heb leren kennen, het is zeer goedkoop, makkelijk te verkrijgen en werkt ook nog eens super goed! Al mijn make-up is in no time verdwenen en dat zonder een branderig gevoel of irritaties. Een heerlijk frisse geur en een pompje waar ik een enorme fan van ben! Geen vettig laagje die je achteraf nog moet afspoelen met water maar een propere, frisse huid waar geen make-up resten op te speuren zijn. Ik heb een nieuwe favoriet gevonden!

Het enige nadeel aan dit product is dat het rechtop vervoerd moet worden, anders heb je namelijk kans dat het product gaat uitlopen. Het is dus niet zo heel erg handig om het product ergens mee naartoe te nemen zoals bv: op vakantie of mee naar een festival. Dit is dan ook echt het enige nadeel wat ik aan dit product kan vinden.

Het Cien Eye Make-Up Remover kan je kopen bij de Lidl voor de prijs van € 1,15.

Wat vinden jullie van de make-up producten van de Lidl?Wat vinden jullie van de make-up remover? Zouden jullie hem laten staan voor deze prijs? Gebruiken jullie hem ook voor alle make-up er mee af te halen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *