Clinique 7 Day Scrub Cream Rinse-Off Formula.

De 7-Day Scrub Rinse-Off Cream van Clinique is een scrub op crèmebasis met fijne exfoliërende korreltjes, die de huid polijsten, zachter en gladder maken. Deze crème ontdoet uw gezicht van schilfertjes en vermindert de fijne lijntjes, voor een heldere, stralende huid. Tevens zorgt het voor een egale teint en helpt het overtollige talgafscheiding onder controle te houden, de gezichtsscrub bereidt uw huid voor op hydratatie en make-up kan na gebruik makkelijker worden aangebracht.  
Op allergie getest. 100% Parfumvrij.
Geschikt voor alle huidtypes.

Clinique 7 Day Scrub Cream Rinse-Off Formula

img_1688

Een scrub gebruik ik wekelijks voor mijn gezichts huid en het doet wonderen, het maakt mijn huid zacht, het toont egaal en ik voel me als herboren. Kortom een scrub heeft iedereen wel nodig in zijn badkamer.

Ik gebruik al een wat langere tijd scrubs voor mijn gezicht maar ik koos altijd voor korrels die heel grof waren en merkte na een tijd dat dit toch iets te agressief was voor mijn huid, ik ging daarom op zoek naar een scrub die heel fijne, zachte korrels had en ik kwam deze van Clinique tegen. Aangezien ik al meerdere producten van Clinique in huis had liggen en ik over alles heel tevreden ben twijfelde ik niet langer en nam ik de scrub mee naar huis. Tijd om te testen.

img_1693

img_1689

Aan de verpakking kan je meteen zien dat het een product van Clinique is, je kan het meteen aan hun kleuren zien aangezien ze vrijwel altijd in dezelfde kleur genre blijven qua huids verzorging producten, ook is het logo heel duidelijk terug te zien op de verpakking.

De witte textuur van deze scrub is redelijk dik maar smeert gemakkelijk uit, het voelt zacht aan en je voelt nauwelijks dat er scrubdeeltjes in zitten. Ook zit er geen parfum in verwerkt, wat ik ook helemaal niet nodig vindt.

Voor je het aanbrengt kan je best even je gezicht reinigen met wat water of een Clearing Gel. Ik breng het aan op mijn gezicht en wanneer ik het wil masseren over mijn huid merk ik dat ik eigenlijk geen korrels voel daarom raad ik je aan ook een beetje water te gebruiken zodat de scrub deeltjes los komen, wanneer je geen water gebruikt merk ik eigenlijk dat ik helemaal niets merk van fijne korreltjes dus daarom dat ik er wat water bij doe. Eenmaal ze loskomen voel je de fijne korrels en ze zijn heel zacht voor mijn huid. Deze scrub zou je dagelijks kunnen gebruiken maar dit raad ik eigenlijk niemand aan, een scrub elke dag?  nee dat is weer te veel van het goede. Een scrub mag je 1 a 2 keer per week gebruiken maar niet elke dag. Ook zou het te duur zijn om het product elke dag te gebruiken.

Wanneer ik de scrub van mijn gezicht haal met water ziet mijn huid er heel egaal uit, het voelt heel zacht aan en ik merk dat mijn huid ook al een stuk minder blinkt, het heeft mijn huid gematteerd en hier ben ik enorm blij om dat deze scrub dat doet.

Kortom ik ben blij met deze scrub, het doet wat het moet doen en is heel zacht voor mijn huid. Ideaal voor mensen die een gevoelige huid hebben. Wat ik wel niet snap is dat ze deze scrub 7 Day Scrub Cream hebben genoemd aangezien het niet goed is voor je huid om elke dag te scrubben, je huid heeft rust nodig. Maar kom, daar kijken we dan wel over heen.

Deze scrub heeft wel een aardig prijskaartje en is te koop bij de Douglas en Ici Paris voor de prijs van €27,00. (prijs verschilt per winkel)

Je komt wel best lang toe met deze scrub aangezien je niet te veel hoeft te gebruiken, en zoals ik al zei zeker niet iedere dag.

Misschien even wachten tot er een aanbieding komt?

Wat vinden jullie van scrubs voor je gezichtshuid? Gebruiken jullie ze iedere dag? Of vinden jullie dat ook te veel?

Delen:

1 Reactie

  1. 3 maart 2017 / 10:10

    Why do I bother calnilg up people when I can just read this!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *