Clinique All About Eyes Rich Eye Cream.

Ik post hier wel eens regelmatig een artikel over oogcrème’s de reden waarom is omdat ik dit zo ontzettend belangrijk vind, het wordt nog wel eens te vaak vergeten en hier moeten we dringend eens iets aan doen.

Clinique All About Eyes Rich Eye Cream

img_1742

Een must voor alle ogen. Vermindert zwellingen en minimaliseert donkere kringen en fijne lijntjes. Luchtige crème die de oogmake-up goed op zijn plaats helpt houden. Op allergie getest en door oogartsen getest, 100% parfumvrij.

Ik gebruik heel graag een oogcrème die wat vloeibaarder is maar ik wou een wat iets dikkere, zwaardere crème toch ook wel eens proberen. Daarom heb ik gekozen voor de oogcrème van Clinique. Ik gebruik vaker producten van Clinique en ben hier zeer tevreden over.

Het is een klein rozig potje, die er net zoals alle andere producten van Clinique eruit ziet, het heeft een zilveren dop en het logo van Clinique is duidelijk te zien.

Wanneer je het dekseltje open doet heb je nog een wit plastiekje die de crème beschermt, die haal ik er meestal meteen uit aangezien ik dit best wel vind storen wanneer je het telkens eraf moet nemen. De crème heeft een wit/rozige kleur en is vaster en dikker van structuur dan de meeste oogcrème’s.

img_1750

Als ik een beetje van het product neem merk je echt wel dat dit een dikke crème is, niet luchtig zoals ze zeiden in de beschrijving en ik neem hier dan ook maar een beetje van. Ik breng het aan onder mijn ogen en smeer het uit. Deze crème gebruik ik zelf alleen voor s’avonds maar je kan deze crème ook best in de ochtend gebruiken. Ik merk meteen dat deze crème goed in trekt, en dat mijn zwellingen onder mijn ogen wegnemen, ik heb hier nu niet zo veel last van maar als ik ze heb doet deze crème wat het belooft. Ook heb ik geen last van donkere kringen dus helaas kan ik jullie niet vertellen of dit ook hiervoor zijn werk doet. Wel heb ik heel fijne lijntjes onder mijn ogen en wanneer ik deze crème gebruik merk ik toch wel dat ze een stuk minder zijn geworden.

img_1745

Ik ben er tevreden over en ik kom hier ook best een tijdje mee toe. Een aanrader voor diegene die graag een wat dikke oogcrème willen gebruiken.

Dit product kan je kopen bij de Douglas voor €35,95. Het is een oogcrème die aan een wat duurdere kant is maar als je het hiervoor over hebt is het wel zijn geld waard aangezien je er toch een tijdje mee toekomt. Of je kan wachten tot er een aanbieding komt en dan kan je best wel een goede slag slaan hiermee.

Wat vinden jullie van het merk Clinique? Gebruiken jullie ook elke ochtend en avond een oogcrème?

 

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *