Clinique Pep-Start Eye Cream.

Ik ben verzot op de gezicht producten van Clinique en heb daar al een aardige collectie daarvan verzamelt, ik gebruik Clinique al een langere tijd in mijn ochtend en avond routine en kan de producten alleen maar aanmoedigen! Ik gebruik de 3 stappen plan van Clinique al een paar maanden en zou niet meer zonder kunnen mijn huid straalt! Ook gebruik ik nog andere producten voor mijn stappen plan te kunnen uitbreiden waaronder deze Clinique Pep-Start eye cream.

Clinique Pep-Start Eye Cream

img_0890

In 3 seconden een wakkere, frisse blik.

Klaar voor snelle actie. Ogen zien er de klok rond levendig, opgefrist, helder en gehydrateerd uit met de NIEUWE Clinique Pep-Start Eye Cream.  Een lichtgewicht oogcrème die de huid rond vermoeide ogen direct en op de lange duur verfrist, verheldert en egaliseert. De slimme custom made ronde applicator vermindert zwellingen in 3 seconden zodat de oogopslag frisser en wakkerder is en de huid geprept is voor make-up. Blijf opgepept. Een combinatie van kalmerende en revitaliserende ingrediënten houdt de huid van de oogzone rustig en in balans voor die 24/7 ‘kom maar op’ attitude.

  • Vermindert zwellingen in 3 seconden
  • De huid rondom de ogen ziet er 24 uur opgefrist, helder en egaal uit
  • Goede prep voor make-up
  • Vermindert de zichtbaarheid van donkere kringen

Dit belooft Clinique ons, en ik ga hem voor jullie testen!

img_0893

Het is een handig oranje tube, die je overal kan meenemen en kan gebruiken wanneer je maar wil, voel je je even vermoeid of moe? En denk je dat je er moe uitziet? Dan kan je hem aanbrengen en zie je er meteen wakkerder uit! Wanneer je het dopje van de tube openmaakt zie je een bolletje die je omhoog moet duwen en wanneer je op de tube knijpt komt er een witte crème tevoorschijn, je brengt een paar stipjes onder je ogen aan met het balletje of met je vingers en dan breng je het zachtjes met je vingers rondom je ogen met een soort kloppende beweging aan, Dat doe je een paar seconden.

img_0905

De crème is heel licht van textuur en voelt niet vettig aan, het trekt snel in de ogen en je hebt meteen een hydraterend fris gevoel, je hebt een stralende, wakkere, frisse uitstraling, na 3 seconden merk je eigenlijk nog geen verschil maar als je wat langer wacht dan zie je duidelijk het verschil komen, je hebt minder zwellingen en een wakkere uitstraling, Je huid rondom je ogen voelen zacht aan en vermindert fijne lijntjes. Clinique belooft ook dat het donkere kringen en verkleuringen zou verminderen, hier merk ik eigenlijk helemaal niets van, maar wanneer je de crème aanbrengt zie je dat er wat lichtreflecterende deeltjes inzitten die het wat doet lijken alsof de kringen wat minder zijn maar die ze wel niet wegneemt.

img_0902

Een mix van zeven peptiden ondersteunt de natuurlijk collageenproductie. Daarnaast is er een bijzondere combinatie van Sojaboon proteïnen, algenextract, Magnolia Officinalis Bark Extract, melasse extract, cafeïne, Sapindus Mukurossi Fruit Extract en Caesalpinia Spinosa Gum aan de crème toegevoegd.

Clinique is 100% parfum vrij en is heel geschikt voor de gevoelige huid, en is ook getest op allergische reacties, iedereen kan het gebruiken. Er zullen geen irritaties optreden.

Ik ben heel tevreden over dit product en ga hem zeker blijven gebruiken, hij doet wat hij moet doen en geeft je meteen een frisse uitstraling, top!

Dit product kan je kopen voor de prijs van €21,50 in de luxere parfum en make-up zaken.

Wat vinden jullie van de oog crème van Clinque? Gebruiken jullie nog andere oog crémes? 

0
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *