De Luxe Antirimpelkit Van Newa.

Aangezien ik nog jong ben en ik helaas voor de wat oudere dames onder ons geen dingen kan testen die bedoeld zijn voor anti-rimpel (dit heeft een andere effect bij mensen die nog geen rimpels hebben) heb ik vandaag voor jullie toch een artikel klaar liggen. Aangezien dat een goede huidverzorging bij de wat rijpere huid zeer belangrijk is heeft het merk Newa een nieuwe technologie ontwikkelt die de rimpels geleidelijk minder zichtbaar zou maken.

De Luxe Antirimpelkit van Newa

Onze goede voornemens beginnen vroeg dit seizoen: in 2017 geven we rimpels geen kans, en dat met de hulp van Newa’s luxueuze gelaatsbehandelingen.

NEWA is een innoverend antiverouderingsproduct dat het natuurlijke collageen herstelt, een liftend effect heeft en verstevigt om rimpels en ouderdomstekens te beperken. NEWA gebruikt de technologie 3DEEP, gebruikt en aanbevolen door dermatologen, die 3 huidlagen nieuwe energie geeft. Een zekere, pijnloze en doeltreffende behandeling. De behandeling gaat gepaard met een aangenaam warm gevoel. NEWA is klinisch getest en bewezen. NEWA behandelt het gelaat en de hals. De resultaten zijn zichtbaar vanaf de eerste behandeling, de huid is zichtbaar effen en voller. Op lange termijn wordt de natuurlijke structuur van de huid hersteld, wordt de huid gelift, sterker en effen. Het toestel moet met een van de activerende gels NEWA worden gebruikt. De starterkit NEWA bevat het toestel, een NEWA Lift gel activator, een opbergzakje, een stekker en een handleiding.

Het label beroept zich op de 3Deep-technologie van dermatologen, waarbij energie op gecontroleerde wijze in de drie huidlagen wordt ingebracht, wat de natuurlijke aanmaak van collageen een boost geeft. Het resultaat: bestaande rimpels worden minder zichtbaar en de aanmaak van nieuwe rimpels krijgt een stevige vertraging. Het goede nieuws: je hoeft niet naar de dermatoloog voor de behandelingen van Newa. Met de handige starterskit vier je de deugddoende procedure gewoon thuis uit. Hoe? Behandel de gekozen zones vijf keer per week gedurende een opstartperiode van een maand en schakel daarna over op twee behandelingen per week om het resultaat te behouden.

Een ideaal cadeau voor tijdens kerstmis of natuurlijk een cadeau aan jezelf om je lekker te verwennen.

Deze Anti-rimpel kit van Newa kan je nu al in de winkel kopen voor de prijs van € 349 en kan je vinden bij de Ici Paris.

De starterskit bevat de bekroonde Newa applicator, Lift Gel en een opbergetui.

Bron: http://www.elle.be/nl/162744-pakje-van-de-dag.html

Delen:

1 Reactie

  1. 3 maart 2017 / 10:13

    You can always tell an expert! Thanks for cobtrinuting.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *