De nieuwe Lemon-lijn van The Body Shop.

Om de zoveel tijd brengt The Body Shop een nieuwe lijn uit. Elke lijn die The Body Shop uitbrengt, bevat een heerlijke nieuwe geur, en een aantal huidverzorgingsproducten. Deze keer pakt The Body Shop uit met vijf nieuwe producten, die allemaal heerlijk naar citroen ruiken. Deze nieuwe producten zijn een onderdeel uit de Lemon-lijn, en bevatten essentiële citroenolie, die bekendstaat om zijn zuiverende en beschermende werking. Ik ben een enorme grote fan van de frisse geur van citroen, en  was dan ook ontzettend blij toen ik hoorden dat The Body Shop deze lijn ging uitbrengen. Ik heb drie producten uit de Lemon-lijn van The Body Shop mogen ontvangen, en vertel je er in dit artikel graag wat meer over.

the body shop lemon

De nieuwe Lemon-lijn van The Body Shop.

De nieuwe Lemon-lijn van The Body Shop bevat een 5-tal producten die zuiverend en beschermend werken. Ze bevatten essentiële citroenolie, die bekendstaat om zijn zuiverende werking. Het zijn eenvoudige, effectieve producten die intensief reinigende of beschermende, verzorgende eigenschappen hebben. Bovendien zijn alle producten uit de Lemon-lijn gemaakt uit 100% gerecycled plastic en Community Fair Trade-gerecycled plastic uit India. Ze zijn volledig recyclebaar, en vegan.

Binnen de nieuwste The Body Shop Lemon-lijn vind je de volgende producten terug:

  • Lemon Purifying Hand Wash – € 7,00
  • Lemon Caring & Purifying Hair Mist – € 12,00
  • Protecting Hand & Body Lotion – € 12,00
  • Lemon Purifying Face Wash – € 13,00
  • Lemon Purifying Hair & Body Wash – € 12,00

lemon the body shop

The Body Shop Lemon Protecting Hand & Body Lotion

Geef je velletje wat welverdiende liefde en zorg met een verzorgende, zuiverende en beschermende Hand & Body Lotion. Knijp een handvol lotion uit de fles. Breng het aan op je hardwerkende handen of verdeel het over je prachtige lichaam. Deze vochtregulerende lotion voor droge huid werkt tot 72 uur hydraterend, heeft een superfrisse geur en helpt de huid te beschermen tegen uitdrogende effecten van buitenaf. 

Je huid gaat er zachter en soepeler van aanvoelen, want de lotion bevat onder andere Community Fair Trade-sheaboter uit Ghana die bekendstaat om zijn weldadige eigenschappen. Hij is ook vegan, en zit in een tube die postconsumptie-gerecycled plastic bevat en die volledig recyclebaar is.

purifying hair & body wash

The Body Shop Lemon Purifying Hair & Body Wash

Spring onder de douche met De Lemon Purifying Hair & Body Wash voor een fris begin of einde van je dag. Knijp een handvol Hair & Body Wash uit de fles, masseer dat over je huid en in je haar tot zich een lekker zacht schuim vormt en geniet van de superfrisse geur.

De wash is verrijkt met essentiële olie van citroenschil, die bekend staat om zijn zuiverende werking. Hij wast het vuil weg dat zich op je huid en haar ophoopt en laat je lokken en lijf heerlijk fris en schoon aanvoelen.

face wash the body shop

The Body Shop Lemon Purifying Face Wash

Sluit je dag af met een schoon gezicht door vuil dat zich heeft opgehoopt in de loop van de dag weg te wassen met deze facewash. Breng een beetje aan op je handpalm en verdeel dat over je gezicht tot zich een lekker zacht schuim vormt. Spoel je huid schoon met koud water voor extra frisse wangen.

Dit product is vegan en bevat biologische Community Fair Trade- aloë vera uit Mexico, bekend om zijn rustgevende werking.

the body shop lemon-lijn

Conclusie

Voor diegene die mij al wat langer volgen op mijn blog, weten dat ik een enorm grote fan ben van The Body Shop. Ik gebruik vaak hun producten, en schrijf er ook regelmatig artikels over. Ik ben zelf nog geen enkel product van The Body Shop tegengekomen, die ik niet lekker vond ruiken, of waarvan ik het product niet goed vond. Ook nu heeft The Body Shop weer fantastisch werk geleverd en een gamma vol met heerlijke, frisse citroenproducten gelanceerd. Vooral voor in de zomer lijken mij deze producten echt heerlijk om te gebruiken! Ik ga ze dan ook zeker en vast bewaren voor de wat warmere dagen, en hoop dat ze tegen dan ook nog steeds verkrijgbaar zijn in de winkels.

Ben je net zoals mij ook een grote fan van de producten van The Body Shop, en wil je graag eens de producten uit de Lemon-lijn proberen? Dan kun je vanaf deze maand (januari 2021) terecht bij de winkels van The Body Shop om deze nieuw lijn uit te proberen. Tevens zijn de producten vanaf nu ook verkrijgbaar op de online webshop van The Body Shop.

Wat vind jij van de geur van citroen? Ben je er net zoals mij helemaal gek van, of vind je het maar niets? Laat het me zeker even weten!

beauty secrets

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *