DÉ NIEUWE MUST-HAVE SPIEGEL VOOR IEDERE COSMETICALIEFHEBBER.

SENSOR MIRROR PRO IN DE PRIJZEN BIJ EUROPEAN DESIGN AWARDS 2017.

nieuwste model van de Sensor Mirror Pro serie van het Amerikaanse merk Simplehuman is in de prijzen gevallen. Tijdens de European Design Awards 2017 werd de Sensor Mirror Pro Rose Gold bekroond met de zilveren titel. De smart spiegel met sensor simuleert onder andere zonlicht, heeft verstelbare kleurtemperaturen en een bewegingssensor.

Next level spiegel
De Sensor Mirror Pro is absoluut een next-level spiegel ervaring. De spiegel is met haar vijf unieke functies dé must-have spiegel voor iedere cosmeticaliefhebber.

Tru-lux licht

De Sensor Mirror Pro maakt gebruik van een tru-lux verlichtingssysteem dat natuurlijk zonlicht simuleert waardoor je iedere kleurvariatie en detail kunt zien en weet wanneer je make-up kleur echt en perfect is.

Verstelbare kleurtemperatuur
De spiegel kan maar liefst 50.000 kleurvariaties nabootsen. Je kunt standaard lichtinstellingen gebruiken zoals bijvoorbeeld zon, kaars of binnen -licht, maar je kunt ook de mobiele app gebruiken om het licht van jouw favoriete locaties te gebruiken in de spiegel. Zoals bijvoorbeeld je werk, de sportschool of een restaurant. Zo kun je overal er op je best uitzien.

Dubbele vergroting.
In normale stand vergroot de spiegel 5X. Hiermee bekijk je in één keer je hele gezicht zeer gedetailleerd. Voor extra specifiek werk gebruik je de 10X vergroting spiegel. Deze plakt als een magneet in het midden van de spiegel en kan na gebruik worden opgeborgen aan de achterkant van de spiegel.
Bewegingssensor.
De sensor in de spiegel detecteert beweging waardoor het licht onmiddellijk aangaat als je gezicht de spiegel nadert. Tijdens het gebruik wordt de sensor gevoeliger waardoor de spiegelverlichting niet onverwachts uit gaat wanneer je bijvoorbeeld iets meer afstand neemt van de spiegel.

Wifi.
Door de ingebouwde wifi en bijbehorende app is het mogelijk van tevoren voorwaarden oftewel ‘recipes’ in te stellen. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat de helderheid van de spiegel na 18:00 afneemt. Verder is de spiegel oplaadbaar en daardoor gemakkelijk draadloos te gebruiken. Met één keer opladen kan de spiegel zo’n vier weken gebruikt worden.

Verkrijgbaarheid

Deze supersonische spiegel is verkrijgbaar bij de betere speciaalzaken voor €249,95.

0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *