Digital Fast Hair Straightener Brush.

Jullie hebben er waarschijnlijk al wel eens iets van gehoord of het al eens in de winkels zien liggen, de elektronische haarborstel die je haren in een mum van tijd stijlt, een nieuw concept die veelbelovend is. Het zou veel tijd besparen en het zou gemakkelijker en sneller gaan dan de originele stijltang. Ik was eens benieuwd en haalde de elektronische haarborstel in huis.

De hit van dit moment! Een stijltang en borstel in 1! Met deze geweldige borstel heb je binnen mum van tijd mooi gepolijst haar. Nu verkrijgbaar bij hairstraightenerbrush.nl!
Yes! Eindelijk, hét product waar je al die tijd op hebt gewacht. Een borstel en stijltang in 1! Dit geweldige product warmt op in 30 seconden en stijlt je haar terwijl je het borstelt. Je ontklit je haar, maakt het stijl, glad en het zorgt gelijk voor een heerlijke hoofdmassage.

Met dit product heb jij nooit meer een bad hair day. Ga ook voor mooi, gepolijst haar. Met de hair straightener brush van www.hairstraightenerbrush.nl heb jij binnen no-time dat celebrity kapsel.

Digital Fast Hair Straightener Brush

img_1623

Ik heb van nature heel fijn en dun haar die al redelijk stijl valt maar waar wel een lichte slag in zit, de borstel zou voor mij dus ideaal zijn.

De borstel ziet er vrij basic uit en is gemaakt van plastic, hij is verkrijgbaar in 3 kleuren: wit, zwart en roze. Ik heb gekozen voor de roze borstel. Het is een vrij lichte borstel die wel goed in de hand ligt. De pinnetjes van de borstel zijn breder dan een gewone haarborstel waar we ons haar mee kammen en zijn gemaakt van kunststof, het element dat onder de pinnetjes bevestigd is wordt heet en daardoor worden de pinnetjes van de haarborstel ook warm. Het wordt niet zo warm als een stijltang dus je kan je niet zo snel verbranden als je er zou aankomen. De haarborstel heeft langs de zijkant een aan en uit knop en een (+/-) om de temperatuur te regelen. Op de bovenkant van de borstel is een display voorzien waar je de temperatuur op kunt zien.

Waneer ik voor de eerste keer het apparaat aanzet begint het een beetje te stinken naar plastiek dat aan het smelten is maar dat is natuurlijk niet zo, na het 2de gebruik was de geur al helemaal verdwenen.

img_1633

Ik stel de gewenste temperatuur in en kies voor 230° graden dit is gelijk ook de warmste stand, het minimum is 150° graden. Op de display wordt weergegeven hoe warm de borstel momenteel is en je kan duidelijk meevolgen hoe de temperatuur oploopt. Ze beloofde dat deze haarborstel in 30 seconden zou opwarmen, en dit is ook echt zo. De temperatuur stijgt zeer snel en in een halve minuut heeft de haarborstel zijn temperatuur bereikt. Dit is erg snel en dit had ik zeker ook niet verwacht.

img_1610

Hoe gebruik je deze Hair Straightener Brush?

Zorg ervoor dat je haar compleet droog is en gebruik ook altijd een heath protector. De Hair Straightener Brush is in te stellen op temperatuur en je kan varieren tussen de 80 en 230 graden. Ieder haartype kan hiermee gestyled worden. Als je dik haar hebt, heb je het snelste resultaat op de hoogste stand en bij dunner, gekleurd haar is 180 graden vaak al voldoende. Het is belangrijk dat je hiermee zelf aan de slag gaat. Je ziet snel genoeg welke temperatuur bij jouw haar past. Na het stijlen van je haar kan je stylingproducten aanbrengen voor je prachtig glanzende en stijle haar.

img_1629

img_1633

img_1622

Aangezien de pinnetjes niet zo warm werden had ik er niet zo veel verwachtingen van. Maar wanneer ik de elektronische haarborstel ging gebruiken door mijn haar werd ik toch aangenaam verast. Het ging ontzettend snel om mijn haar te stijlen en het resultaat was net hetzelfde als wanneer ik dit met een stijltang zou gedaan hebben. Ik pakte telkens een klein plukje en wanneer ik er 1x over mijn haar ging was het eigenlijk al vrijwel stijl. Je hoefde er niet meermaals over heen te gaan. Wel raad ik je aan om langzaam over het plukje te gaan zodat de haarborstel alles mee heeft kunnen nemen en zo hoef je er dus niet meermaals over heen te gaan.

picmonkey-collage-9

Voor het stijlen                                                                                         Na het stijlen

Ik raad ook iedereen aan om telkens plukje per plukje te nemen. Wanneer je met deze haarborstel gewoon “random” door je haar heen zou borstelen zal je nooit het gewenste result   aat bereiken. En zo ga je er ook best lang over moeten doen om het haar stijl te krijgen. Ik kan me ook best wel voorstellen dat mensen met heftige krullen een langere tijd gaan nodig hebben met het stijlen dan ik, aangezien ik heel dun en fijn haar heb en het uit zijn eigen al best stijl is maar met een lichte slag in. Voor mij was niet veel nodig om mijn haar stijl te krijgen.

Wat wel een nadeel is aan deze borstel is dat de knopjes voor de temperatuur te regelen aan de zijkant zitten, en wanneer ik mijn haren hiermee aan het stijlen was merkte ik wel dat ik telkens aan de knopjes kwam met mijn hand en dat ik niet meer het gewenste temperatuur had. Dit is even wennen, maar wanneer je je handen in de juiste positie houdt dan ga je niet meer aan de knopjes zitten.

img_1625

Ik merk wel tijdens het stijlen dat mijn haar minder in aanraking komt met het warmste gedeelte van deze borstel dan wanneer je een gewone stijltang zou gebruiken. Wat heel goed is want zo heb je minder kans op beschadiging aan je haar.

Hier even nog wat informatie over de borstel zelf:

Productspecificaties:

  • 240V
  • 29 Watt
  • Kabel lengte: 230 cm
  • Opwarm tijd: 30 seconden
  • Thermostaat: 180 graden
  • Maximale temperatuur: 230 graden
  • Minimale temperatuur: 150 graden

Ziet er allemaal heel goed uit.

Ik ben heel tevreden over dit product maar kan me zeker voorstellen dat deze haarborstel niet geschikt is voor iedereen. Ik heb zelf dun, fijn haar met een klein beetje slag en voor mij gaat het prima, maar ik denk dat deze borstel niet geschikt is voor mensen met erg dik haar of haar waar veel krullen in zitten. Dan kan je beter een stijltang gebruiken aangezien je er dan erg lang over gaat moeten doen met de borstel om je haar stijl te krijgen. Heb je net zoals mij haar met een slag of van dat stugge, weerbarstige haar dat je gewoon wat gladder en handelbaarder wilt maken? Dan denk ik dat deze borstel juist perfect voor je is.

De Hair Straightener Brush kan je online bestellen op: http://www.hairstraightenerbrush.nl voor €29,99

Wat natuurlijk best wel betaalbaar is.

Kennen jullie deze Hair Straightener Brush al? Hebben jullie hem al geprobeerd en wat vonden jullie ervan?

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *