Duurzaam make-up verwijderen met de herbruikbare Moon Pads van GLOV.

Je kent het wel, je wilt s’avonds na een lange dag werken je make-up verwijderen maar je hebt geen wattenschijfjes meer in huis. De winkels zijn al gesloten, en je hebt geen zin om naar de lokale nachtwinkel te rijden. Met de Moon Pads van GLOV is dat verleden tijd, en heb je altijd herbruikbare wattenschijfjes in huis! Met klassieke wattenschijfjes creëer je een grote afvalberg, terwijl dat met de Moon Pads van GLOV makkelijk te vermijden valt. Bovendien kan je door de Moon Pads te gebruiken tot wel 150 wattenschijfjes per maand besparen. Bedenk maar eens wat een impact dat heeft op de afvalberg! Ik ben een grote fan van herbruikbare wattenschijfjes en ga jullie er vandaag wat meer over vertellen. Kijk je mee?

glov

Wat zijn GLOV Moon Pads?

GLOV Moon Pads zijn herbruikbare make-upverwijderingspads die een duurzaam alternatief bieden voor wattenschijfjes of make-up doekjes, waarvan er vele uiteindelijk de oceanen vervuilen. De Moon Pads zijn gemaakt uit microvezel en verwijderen alle soorten make-up (zelfs waterproof make-up!). De pads zijn hypoallergeen en dermatologisch getest waardoor ze veilig en mild zijn voor alle huidtypesHet fijne aan deze herbruikbare microvezel pads is dat ze je make-up kunnen weghalen zonder product te gebruiken. Je kunt je make-up dus volledig verwijderen met enkel water. Maar wanneer je liever een product hiervoor wilt gebruiken is het uiteraard ook mogelijk om je make-up te verwijderen door je favoriete make-up remover op de pad aan te brengen.

De Moon Pads kan je na gebruik uitwassen met een beetje water en zeep, of je kunt ze in een waszakje uitwassen in de wasmachine. Na dat ze volledig droog zijn kan je ze opnieuw gebruiken om je make-up te verwijderen. Hierdoor kun je ze lekker lang blijven hergebruiken en heb je geen klassieke wattenschijfjes meer nodig!

Belangrijk weetje: bij GLOV hechten ze erg veel belang aan duurzaamheid en zero waste, je mag er dus zeker van zijn dat er ook aan de verpakking gedacht werd tijdens het verpakken van de Moon Pads. De Moon Pads zitten namelijk verpakt in ecologisch verantwoorde verpakkingen. De verpakking is niet gemaakt van plastic maar van zetmeel. Zo verdwijnt de verpakking al na 12 maanden i.p.v. 500 jaar zoals bij de meeste plastic het geval is.

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ:

  • Herbruikbaar
  • Enkel water nodig
  • Duurzaam
  • Ecologische verpakking
  • Bespaart tot wel 150 wattenschijfjes per maand
  • Wasbaar

glov moon pads

glov

Hoe gebruik je de GLOV Moon Pads

Het gebruik is simpel. Maak de Moon Pads nat met water of breng wat van je favoriete make-up remover aan op de pad. Druk deze vervolgens zachtjes op de huid om de make-up te verwijderen. Maak voorzichtig cirkelvormige bewegingen, en zie je make-up op een magische manier verdwijnen. Na gebruik doe je ze in een waszakje en kun je de pads gewoon in de wasmachine mee wassen. Maar je kunt ze ook gewoon met zeep onder de kraan wassen. Na dat de pads droog zijn kan je opnieuw gebruiken.

make-up remover

make-up remover

glov

Mijn ervaring

Ik ben zelf heel erg tevreden over de werking van de Moon Pads van GLOV. Ze zijn heel erg makkelijk in gebruik, en verwijderen je make-up in no time. Zelfs waterproof make-up en lipstick is makkelijk en snel te verwijderen. De pads wekken geen irritatie op, en voelen heel erg zacht en mild aan op de huid. Het idee dat je de pads hierna niet hoeft weg te gooien maar gewoon kunt uitwassen in het wasmachine en daarna weer opnieuw kunt gebruiken is heerlijk! Het is dan wel even een investering maar op langere termijn spaar je écht heel veel geld uit als je geen klassieke wattenschijfjes meer moet kopen. Bovendien kom je nooit zonder te zitten, en draag je je steentje bij aan het milieu. Plus het maakt je beautystash duurzamer dus dat is natuurlijk ook heel erg mooi meegenomen.

Verkrijgbaarheid

De Moon Pads van GLOV zijn verkrijgbaar op de online webshop van Douglas. Ze zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 2, 3 en 5 stuks en kosten tussen de 7 á 10 euro.

Wat gebruik jij om je make-up te verwijderen?

beauty secrets

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *