Een stralende huid met het voedingssupplement van Vitasil Collagen Plus.

We smeren massaal allemaal crèmes en serums op ons gezicht om huidveroudering en rimpels tegen te gaan. Maar niet elk ingrediënt dat in een crème of serum aanwezig is kan tot diep in de huid binnendringen, waardoor een groot deel van de werking verloren gaat. Maar wat als we onze huid nu eens van binnen uit kunnen voeden met een vloeibaar voedingssupplement? Met het Collagen Plus voedingssupplement van Vitasil is dat mogelijk. Het supplement bevat collageen, bio geactiveerde silicium, biotine en zink die de stevigheid en elasticiteit van je huid van binnenuit ondersteunt. Het bio-geactiveerd silicium is goed opneembaar en dringt door tot in de cellen, waar de andere mineralen die eraan gekoppeld zijn voordeel bij kunnen hebben. Kortom: een vloeibaar voedingssupplement in een flesje die je huid doet stralen. Wil je meer weten over dit product en de werking hiervan? Lees het artikel dan zeker even verder.

vitasil collagen plus

Wil niet ieder van ons een stralende, frisse huid?

Toch krijgen we allemaal op een zekere leeftijd te kampen met de eerste tekenen van ouderdomseffecten op onze huid. Gelukkig ondersteunen de biotine en zink in Vitasil Collagen Plus de stevigheid en elasticiteit van jouw huid van binnenuit.
Een unieke formule op basis van collageen, bio geactiveerd silicium. Met twee actieve bestanddelen biotine en zink.

Bio-geactiveerd silicium is goed opneembaar en dringt door tot in de cellen, waar de andere mineralen die eraan gekoppeld zijn voordeel bij kunnen hebben.

vitasil collagen plus

Wat is Vitasil Collagen Plus?

Vitasil Collagen Plus is een vloeibaar voedingssupplement in een flesje. Vitasil Collagen Plus bevat biotine en zink. Deze natuurlijke elementen voeden de huid van binnenuit en dragen bij aan het behoud van een stralende, stevig en elastisch aanvoelende huid. De formule bevat tevens collageen, hyaluronzuur  en organisch silicium. Silicium is van nature in het lichaam aanwezig.

We krijgen allemaal op een zekere leeftijd te kampen met de eerste tekenen van ouderdomseffecten op onze huid. Maar hoe komt dit en wat kunnen we hier aan doen? Ons lichaam bevat collageen. Het is een lichaamseigen eiwit dat deel uitmaakt van het bindweefsel in bijvoorbeeld de botten, bloedvaten en in je huid. Collageen is in de huid aanwezig in de middelste huidlaag, ook wel de dermis genoemd. Het geeft structuur en stevigheid aan je huid. Collageen wordt aangemaakt door fibroblasten en afgebroken door enzymen, nl. matrix metalloproteinasen (MMP). Bij een goede balans tussen aanmaak en afbraak van collageen, zorgt de extracellulaire matrix voor een mooie, stevige huid.

Wanneer collageen meer afgebroken dan aangemaakt wordt, vermindert de stevigheid en ontstaan er rimpels. Huidveroudering is een natuurlijk proces dat start rond de 25-jarige leeftijd maar pas echt zichtbaar wordt rond het 35ste tot 40ste levensjaar. Hierbij wordt de aanmaak van collageen vermindert en verliezen we stevigheid en elasticiteit in de huid, waardoor er rimpels ontstaan.

vitasil collagen plus

Hoe kunnen we de hoeveelheid collageen in onze huid verhogen?

Om de hoeveelheid collageen in je huid te verhogen is het belangrijk om zowel de collageen aanmaak te stimuleren als de collageen afbraak te remmen. Er zijn verschillende manieren waarop je dit kan doen, waarbij de ene manier al efficiënter is dan de andere. De meest verkozen manier is het drinken van collageen. Het Collagen Plus voedingssupplement van Vitasil is hier dan ook ideaal voor. Collageen, wat en grote rol speelt in de elasticiteit van je huid, kan dus niet doordringen in de diepere huidlagen door het te smeren, maar wel door het te drinken. En dat is het uitgangspunt van dit drankje: voeden van binnenuit, met als resultaat een stralendere, strakkere huid.

Het innemen hiervan is eenvoudig: Schud de fles voor gebruik en neem twee keer per dag, voor de maaltijd, een dopje (je meet de hoeveelheid vloeistof door het in het dopje te gieten, dat bovenaan je flesje zit) met de vloeistof en dat voor minstens drie maanden. Het is belangrijk dat je het niet aanlengt met water, en dat je langdurig contact met glas vermijd. De aanbevolen dagdosering mag niet overschreven worden, en het voedingssupplement mag niet gebruikt worden tijdens een zwangerschap en borstvoeding.

vitasil collagen plus

Ingrediënten Vitasil Collagen Plus

Gezuiverd water; stabilisatoren: xylitol, guargum, xanthaangum, fosforzuur; emulgator: acaciagum; zuurteregelaars: citroenzuur, calciumgluconaat; collageen (vis); siliciumzuur (monomeer); aroma; zinkbisglycinaat; selenium-gist; hyaluronzuur; pompelmoes (Citrus maxima); biotine.

Let op: een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

vitasil collagen plus

Resultaat

Ik heb de Vitasil Collagen Plus nu ongeveer een maand dagelijks 2x genomen. Een programma van 3 maanden is aanbevolen, maar omdat ik na een maand al resultaat zag schrijf ik dit artikel al eerder. Om heel eerlijk te zijn had ik best wel een beetje schrik van de smaak, een vloeibaar voedingssupplement klinkt dan ook niet echt heel lekker. Toch was ik aangenaam verrast. De smaak is super neutraal, siroopachtig met een frisse fruitige toets. Het smaakt dus helemaal niet zo erg als dat ik had gedacht. Ik nam het drankje altijd net voor ik ging ontbijten en voor mijn avondeten. Na een aantal weken zag mijn huid er duidelijk veel gezonder uit. Gezonder in de zin van een mooie, stralende glow. Mijn huid voelt steviger en elastischer en straalt gewoon. De uiteindelijke resultaten behaal je na 3 maanden, en ik ben dan ook heel erg benieuwd naar het uiteindelijke resultaat. Hoewel je maar 1 maand toekomt met een fles van 500 ml ga ik hem zeker en vast opnieuw bestellen om het resultaat na een kuur van 3 maanden te bekijken.

vitasil collagen plus

Conclusie

Ik ben aangenaam verrast. Het Collagen Plus voedingssupplement van Vitasil is erg betaalbaar en doet wat hij belooft. De huid van binnenuit voeden en het steviger en elastischer maken. Bovendien krijg je er ook nog eens een stralende, gezonde glow van waar je u tegen kan zeggen. Desondanks dat ik me toch wat zorgde baarde over de smaak van het goedje, was ik erg verrast toen het heel erg bleek mee te vallen. De smaak is neutraal, siroopachtig met een frisse fruitige toets. Je hoeft je dus helemaal geen zorgen te maken om de smaak. Het resultaat begin je na een aantal weken al te zien, en eenmaal je de stralende glow ziet verschijnen op je huid ben je helemaal verkocht aan het goedje van Vitasil. Ik kan het dan ook zeker en vast aan iedereen aanraden.

Het Collagen Plus voedingssupplement van Vitasil is verkrijgbaar bij verschillende online apothekers zoals Newpharma en Farmaline voor de prijs van € 20,66 (500 ml).

*De producten uit dit artikel zijn gesponsord en veranderen mijn uiteindelijke mening hierover niet.

beauty secrets

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *