Eerste indruk van Dunkin’ Donuts Delivery in België.

Sinds kort kan je Dunkin’ Donuts aan huis laten leveren in Nederland en België. Voor diegene die niet weten wat Dunkin’ Donuts zijn: Dunkin’ Donuts is een internationale koffie- en broodjesfirma, die door de Amerikaan William Rosenburg opgericht is in 1950 in Quincy, Massachusetts, in de Verenigde Staten. Het is een dochterbedrijf van Dunkin’ Brands, en in deze fastfoodketen worden koffie, donuts, bagels, muffins en ontbijtsandwiches verkocht. Vooral de donuts zijn erg populair. Er worden namelijk in Amerika alleen al elk jaar meer dan 10 biljoen (!) donuts geproduceerd. Ik ben zelf een grote fan van Dunkin’ Donuts en was dan ook erg blij toen ik hoorde dat ze hun donuts vanaf nu ook aan huis gingen leveren. Ik kon het dan ook niet laten om een bestelling te plaatsen, en neem jullie mee in het hele proces. Kijk je mee?

dunkin' donuts

Hoe plaats je een bestelling?

Een bestelling plaatsen bij Dunkin’ Donuts kan via deze link. Daarna klik je door op ‘Bestel online’, en geef je je postcode in. Je kan er voor kiezen om je donuts te laten bezorgen of om ze zelf af te halen, maar aangezien de enigste vestiging van Dunkin’ Donuts in België zich in Antwerpen bevind, gaan de meeste mensen er voor kiezen om de donuts te laten leveren (tenzij je van Antwerpen bent natuurlijk). Daarna kies je je donuts (of andere producten) die je wenst te ontvangen. Alle donuts zijn te bestellen per doos, of je kan zelf een eigen doos samen stellen met je favoriete donuts. Hou er wel rekening mee dat er bezorgkosten van € 6,75 bijkomen. Wanneer je een bestelling plaatst boven de € 45,50, zijn de bezorgkosten gratis.

dunkin' donuts delivery

Bezorging en versheid

Wanneer je een bestelling bij Dunkin’ Donuts plaatst kan je je bezorg moment zelf kiezen. Let er wel op dat niet elk bezorg moment vrij is. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je je bezorg moment een week later moet aanduiden (dit hangt van de drukte af). Maar in principe hoef je niet langer dan een week te wachten. De bezorgtijd is altijd tussen 08:00 en 17:00, hou die dag dan ook zeker vrij. Wanneer je die dag niet thuis kunt zijn, kan je bij de opmerkingen een veilige leveringsplaats opgeven. Zo was ik zelf niet thuis wanneer ze mijn donuts kwamen leveren, en hebben ze de donuts netjes op de beschreven leveringsplaats achter gelaten. Ik kreeg nadien ook een sms’je toegestuurd dat de donuts geleverd waren, en dat ze op de veilige leveringsplaats staan. Dat vond ik zelf wel heel erg fijn, aangezien dit niet altijd gedaan wordt.

Aan de versheid van de donuts was helemaal niets op aan te merken. De donuts worden geleverd door een speciale bezorgdienst dat verse producten en maaltijden bezorgd aan mensen, en ze waren dan bij thuiskomst ook nog goed koud. Het leek haast wel alsof ze net uit de koelkast kwamen! Ook al kwam ik pas een uur nadat de donuts geleverd waren thuis. Ze waren ook heel erg zacht, en er was helemaal niets aan de smaak op te merken. Naar mijn idee worden de donuts dan ook de dag zelf nog gemaakt en geleverd. Ze waren helemaal niet hard en taai, maar proeven gewoon heel erg vers en lekker.

donuts

donuts

Wat heb ik besteld?

Omdat ik en mijn vriend de donuts van Dunkin’ Donuts heel erg lekker vinden, waren we helemaal losgegaan tijdens de bestelling. We wouden ook bezorgkosten vermijden en hadden dan ook besloten om twee dozen van 12 stuks te bestellen. In totaal dus 24 donuts! Dat is heel erg veel, maar daar heeft Dunkin’ Donuts zelf ook een oplossing voor. Je kunt de donuts namelijk invriezen! En dat hebben we ook gedaan, want 24 donuts krijgen we no way in 2 dagen op! Ook na het ontdooien van de donuts waren ze nog heel erg lekker, de smaak was nog helemaal hetzelfde, en ze waren ook nog erg zacht en lekker. 

De bestelling:

Doos 1: Oreo Cheesecake, Candy Heaven, Chocolate Marshmallows (2x), Party Cake Cheesecake (2x), Biscotti, Cherry Cheesecake, American Cheesecake (2x), Pistache, Croissant Donut. 

Doos 2: Boter Wafel Donut (2x), Banana Pudding, Praline Donut, White Chocolate Oreo, Red Velvet Cheesecake (2x), Candy Crunch, White Chocolate Oreo, Croissant Donut, Strawberry & Creme (2x).

Omdat Dunkin’ Donuts zijn assortiment regelmatig aanpast naargelang het seizoen, kan het zijn dat niet alle varianten nog (online) verkrijgbaar zijn. Het is dan ook mogelijk dat niet alle donuts die ik besteld heb gehad nog te verkrijgen zijn.

dunkin donuts belgië

donuts

Zou ik nog een keer bestellen?

Jazeker! Alleen zou ik niet meer zo een groot aantal bestellen. Ik hou erg veel van donuts, maar teveel is teveel. Na een aantal donuts had ik er dan ook al meer dan genoeg van, met als resultaat dat er nu nog steeds donuts in de vriezer liggen. Wat natuurlijk geen ramp is, aangezien ze in de vriezer toch nog wel een tijdje goed blijven. Maar al met al is mijn eerste indruk van Dunkin’ Delivery heel erg goed bevallen. Ik ben echt dol op de cheesecake donuts, die zijn mijn absolute favoriet! Ook zou ik de donuts van Dukin’ Donuts kunnen aanbevelen voor wanneer men een feestje houdt, zo kan je namelijk je eigen verjaardags donuts of geboorte donuts samenstellen, die er ontzettend cute uitzien! Ik ben dus erg te spreken over de delivery service van Dunkin’ Donuts en kan het absoluut aanraden.

Heb jij al eens donuts besteld bij Dunkin’ Donuts?

beauty secrets

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *