Essence All About Matt! Fixing Compact Powder.

Essence All About Matt! Fixing Compact Powder is een compacte poeder voor elke teint. Je kunt het poeder over je foundation aanbrengen om je huid te matteren en je make-up te fixeren. Met het poeder creëer je een matte, natuurlijke teint.

Wil je glimmende plekjes op je gezicht verminderen, breng dan een laagje Essence All About Matt! Fixing Compact Powder aan op je gezicht.

ESSENCE ALL ABOUT MATT! FIXING COMPACT POWDER

img_1032

Deze Essence compact powder is een poeder die je aanbrengt op je gezicht boven op je foundation. Het zou een matt effect creëren, het zou helpen om je blush en je foundation beter te blenden, en het zou je make-up fixeren. En het is ook nog eens geschikt voor alle huidtypes, Ik had al meerdere mensen over dit product horen praten en ze zeiden allemaal dat ze heel content hier van waren, daarom heb ik het ook meteen in huis gehaald.

img_1037

De verpakking is vrij basic, en ziet er helemaal niet duur en luxueus uit maar voor zo een budget product vind ik het helemaal niet erg, meestal koop ik dingen omdat ik de verpakking leuk vind (wat niet zo een goede eigenschap van mij is) maar als het product zijn werk doet vind ik het helemaal niet erg om een product te kopen die er niet zo heel mooi uitziet. En vooral niet als het dan ook nog eens om een budget proof product gaat.

Ik heb een gemengde huid met een vette T-zone en waneer ik dus foundation draag gaat er na een tijdje een glim op mijn voorhoofd, neus en kin zitten. Heel vervelend! Ik had al meerdere compact powders geprobeerd van andere merken maar telkens kwam de glim na een tijdje toch terug en moest ik telkens terug bij poederen, toen hoorde ik van Essence all about matt! en wanneer ik het in huis haalde was ik best wel kritisch en had er toch wel mijn bedenkingen bij, aangezien de poeder erg wit is en ik gelijk dacht dat ik een witte schijn op mijn gezicht ging krijgen toen ik mijn foundation aanbracht en de poeder over mijn foundation aanbracht was ik toch wel verrast, het was heel mooi matt en het zag er echt uit alsof het de finish was van mijn foundation, je zag helemaal geen witte vlekken.

img_1033

Ik nam de poeder mee in mijn handtas voor het geval dat mijn huid door de dag heen toch nog zou gaan glimmen maar heb hem over heel de dag eigenlijk niet moeten gebruiken, mijn foundation bleef heel de dag goed zitten, en waar het allemaal over gaat het bleef heel de dag ook matt! Persoonlijk denk ik wel als je een inspanning gaat doen waar je bij gaat zweten dat je erna toch nog wel even een glim kan gaan opvangen, maar ikzelf vindt dat eigenlijk helemaal geen probleem, gewoon even terug met het poeder over je gezicht heen gaan en het is terug volledig matt. je voelt de poeder ook helemaal niet op je gezicht zitten en geeft ook geen irritatie, wat ik bij andere poeders soms wel merk is dat ze beginnen te jeuken op mijn huid maar bij deze heb ik daar helemaal geen last van.

Je kan hem ook heel gemakkelijk mee nemen in je handtas, of in je make-up tasje aangezien dat het een heel dun doosje is en je het gemakkelijk wel ergens in kan wegstoppen, het doosje gaat ook niet zo snel opengaan, dus je hoeft geen schrik te hebben dat je voor onaangename verassingen komt te staan.

Wel heb ik gemerkt dat de poeder snel breekt in het doosje zelf, toen ik hem kocht was hij eigenlijk al gelijk gebroken.

Ondanks dat de poeder snel breekt in het doosje blijf ik er toch wel bij dat deze compact powder meer dan zijn best doet en hij een vast plaatsje in mijn make-up tasje heeft gekregen, ik ga hem zeker blijven kopen en kan hem iedereen aanraden die een budget compact powder zoekt, je hoeft geen dure merken te kopen aangezien dat deze hetzelfde effect geeft.

De ingrediënten van deze compact powder zijn:

INGREDIENTS: TALC, ALUMINIUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, SAPHIRE POWDER, AQUA (WATER), MAGNESIUM STEARATE, CAPRYLIC/CAPRIC, TRIGLYCERIDE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, ETHYLHEXYL PALMITATE, CAPRYLYL GLYCOL, HEXYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL.

img_1036

Deze compact powder van Essence (8,0 g) kan je vinden in alle kruidvat winkels voor de prijs van €2,99.

Voor deze prijs kan je hem dus zeker niet laten liggen, het is absoluut geen miskoop en kan hem iedereen aanraden!

Wat vinden jullie van de producten van Essence? Gebruiken jullie deze compact powder ook? Zoja wat vinden jullie ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *