Essence Midnight Masquerade Duo Ombré Lipstick.

Halloween is al voorbij maar toch wil ik even deze Ombré lipstick van Essence eens even onder de loep nemen, een Ombré kleur die je zelf kan creëren, wat een leuk concept! Helaas is dit een Limited Edition en moet je er snel bij zijn. Ik hoop dat ze binnenkort nog meer Ombré lipsticks gaan uitbrengen.

Een zwarte potlood voor het contouren van je lippen, en een matt paarse/donker rode lipgloss voor een matte ombré effect. Ideaal voor tijdens halloween maar je kan hem ook gebruiken voor tijdens de koude herfst/winter dagen.

Essence Midnight Masquerade Duo Ombré Lipstick

img_1302img_1297

Deze Duo Ombré Lipstick is verkrijgbaar in 2 tinten, Ik heb de 01 Dance Till Dawn. De andere variant is een nummer 02 Bloody Marry Me. De 01 valt wat donkerder en wat paarser uit dan de 02, die is wat meer rood achtig.

Het uiterlijk is typisch Essence maar is wel heel handig in gebruik. Als je het bovenste dopje opendraait kom je uit op het zwart potloodje en als je het onderste opendraait kom je uit op het borsteltje van de lipgloss. Heel handig en ook gemakkelijk om mee in je handtas mee te nemen.

img_1300

img_1299

Ik was uiteraard heel benieuwd naar dit product en testte het meteen, ik was even aan het nadenken wat eerst moest,  de zwarte potlood of eerst de lipgloss? Uiteindelijk na veel testten ben ik tot het besluit gekomen dat je best eerst de lipgloss op je lippen gebruikt en daarna met het zwart potloodje een randje eromheen zet. De lipgloss brengt gemakkelijk aan en is heel zacht, het geeft ook redelijk veel kleur af en het kleurt ook gemakkelijk in. Je merkt ook meteen dat hij matt opdroogt en dat hij ook echt wel matt is, wat bij veel lipglossen niet zo het geval is die beloven dat ze matt zouden zijn. Daarna heb ik het zwarte potlood gebruikt, ik heb een “omranding” rondt mijn lippen gezet en merkte meteen dat het zwart potloodje vermengde met de lipgloss, wat een heel mooi effect gaf. Maar wel oppassen dat je niet te veel gaat gebruiken want het zwarte potloodje en de lipgloss mengen echt wel gemakkelijk door elkaar en dat kan snel al een knoei boel geven.

img_1293

Je kan het zo Ombré maken zoals je zelf wil, heb je liever veel zwart dan zet je een dikker lijntje eromheen, heb je liever weinig zwart dan zet je maar een klein zwart lijntje rondom je lippen. Ik vind het persoonlijk bij mij zelf leuker om wat meer zwart te gebruiken.

Wel oppassen! Druk niet te hard op het zwart potloodje want bij mij was hij na het swatchen al gelijk afgebroken, wat ik heel erg spijtig vind natuurlijk maar daar kan je helaas niets aan doen.

img_1305

Wat ik wel merkte nadat ik de duo had aangebracht is dat hij best wel uitdroogt en hij gaf ook een klein beetje af op mijn tanden, het uitdrogend effect blijft wel niet heel lang en na een tijdje voel je er niets meer van. Hij blijft ook heel lang zitten zeker voor een lipgloss te zijn en wanneer je iets drinkt of eet dan geeft hij ook niet snel af, hij blijft gemakkelijk een paar uur zitten wat natuurlijk top is voor dit product.

img_1298

Ik ben tevreden over dit product ondanks dat hij een klein beetje uitdroogt en ondanks dat hij snel mengt met de lipgloss maar als je voorzichtig bent en niet te veel gebruikt dan kan je best wel een aardig resultaat bereiken met de Duo Ombré Lipstick.

Als je deze lipgloss nog wil bemachtigen is snel zijn de boodschap aangezien het een Limited Edition is en hij binnenkort niet meer verkrijgbaar zal zijn in de winkels.

Je kan deze Duo Ombré Lipstick kopen in de kruidvat voor €2,99 wat helemaal niet duur is voor dit product.

Hebben jullie de Essence Midnight Masquerade al? En in welke tint? Welke tint vinden jullie het mooiste?

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *