Essence Super Soft & Longlasting Eyeshadows.

Essence heeft heel fijne producten en ik gebruik ze ook maar al te graag, ze zijn budget en in de meeste gevallen is de kwaliteit ook nog eens super goed, ik ben een grote trouwe fan!

Essence Super-Soft & Longlasting Eyeshadows

img_1425

De zachte poeder oogschaduws zijn gemakkelijk toe te passen en te mixen voor een langdurig resultaat. de textuur voelt heerlijk aangenaam op uw ooglid en heeft een koele golf reliëf. er zijn verschillende kleuren en effecten te verkrijgen, variërend van mat tot glinsterende licht metalen ze geven je veel keuze en zorgen voor de perfecte oog make-up voor elke gelegenheid.

Ik was eens benieuwd naar deze oogschaduws van Essence en kocht er gelijk 2, de nummer 11 Tiffunny, en nummer 18 All I Need.

img_1419

img_1423

Oogschaduw 11 Tiffunny.

img_1420

img_1417

Nummer 11 Tiffunny is een zilveren metalen kleur waar glitters in verwerkt zit, het ziet er heel prachtig uit en het lijkt ook alsof het heel gepigmenteerd is,het is heel mooi te combineren voor tijdens een feestje of wanneer je echt eens in de spotlight’s wilt staan. De doosjes zien er vrij basic uit van deze oogschaduws maar zijn wel handig om op te bergen aangezien ze vrij dun zijn.

Wanneer ik het even swatch op mijn hand merk ik dat het niet zo gepigmenteerd is als hoe ik dacht dat het zou zijn maar toch blijft het een mooie kleur die toch wel een beetje dekking geeft, en ik denk als hij te fel gepigmenteerd zou geweest zijn dat hij iets te fel zou opvallen en dat het dan weer te kitscherig overkomt. Hij is eigenlijk net goed, geeft niet te veel dekking maar toch genoeg om er iets van te zien.

img_1457-2

Wanneer ik de oogschaduw aanbreng op mijn ooglid merk ik dat hij gemakkelijk uit te smeren en te blenden is, het ziet er heel mooi uit en valt niet te fel op. Het bleef vrijwel heel de dag zitten en kwam niet in mijn huidplooien te zitten wat bij sommige oogschaduws wel zo kan zijn. Wel raad ik iedereen aan om altijd een oogprimer te gebruiken zodat het nog beter blijft zitten en meestal zien de oogschaduws er dan nog gepigmenteerder uit.

img_1468

Kortom een zeer goede budget oogschaduw die te koop is in de kruidvat voor €1,69

Ik zal nog even de ingrediënten op een rijtje zetten:

INGREDIËNTS: MICA, TALC, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, DIISOSTEARYL MALATE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, SILICA, MAGNESIUM STEARATE, POLY(GLYCOL ADIPATE)/BIS-HYDROXYETHOXYPROPYL DIMETHICONE COPOLYMER, CARNAUBA (COPERNICIA CERIFERA) WAX, CAPRYLYL GLYCOL, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-1, POLYLACTIC ACID, HEXYLENE GLYCOL, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, PHENOXYETHANOL, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Oogschaduw 18 All I Need.

img_1421

img_1418

Dan kom ik bij de 2e oogschaduw dit is nummer 18 All I Need. Dit is een lichtbruine/beige kleur waar ook veel glitters in verwerkt zitten.

Bij deze dacht ik ook weer dat hij goed gepigmenteerd zou zijn en hij ziet er ook heel mooi uit, deze kan je al wat dag dagelijkser dragen en valt niet zo heel fel op als de nummer 11 Tiffunny.

Toen ik ook weer een swatch op mijn hand aanbracht was ik toch wel wat verrast, deze oogschaduw gaf inderdaad al wat meer pigmentatie af dan de andere oogschaduw en ook al zag er het in het doosje uit alsof de kleur bruin/ beige was, op mijn hand leek het meer op heel mooi oud goud. En dat zag er ook weer heel mooi uit ik wou hem gelijk even testen!

img_1457-3

Ik bracht hem aan op mijn ooglid en ook deze smeerde goed uit en je kon hem ook heel gemakkelijk blenden, een kleur die beter gepigmenteerd is dan de andere maar toch valt deze door de bruine/beige kleur niet zo heel fel op, zeker niet wanneer je al een wat donkerde huid hebt dan ga je deze niet zo heel goed zien. Ik heb een heel lichte huid dus bij mij viel het nog wel mee, je zag subtiele glittertjes erdoor komen en de oogschaduw ziet er in het doosje bruin/beige uit maar wat mij opviel is dat het op mijn ooglid een beetje neigt naar een subtiele oud goude kleur, wat echt prachtig is!

img_1467

Van deze oogschaduw ben ik ook weer heel content en ga hem zeker en vast dragen bij de feestdagen! Deze oogschaduw kan je ook weer kopen bij de kruidvat voor €1,69

Hier zijn nog even de ingrediënten:

INGREDIËNTS: MICA, TALC, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, C12-20 ACID PEG-8-ESTER, BORON NITRIDE, SQUALANE, GLYCERIN, MAGNESIUM STEARATE, POLYSORBATE 80, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TIN OXIDE, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

img_1415

Hebben jullie de oogschaduws van Essence al eens geprobeerd? Werden jullie er ook helemaal blij van? Laat het me zeker even weten!

Delen:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *