Essence The Little X-Mas Factory Eyeshadow Palette.

Ik kijk er al echt naar uit. De feestdagen. Cadeautjes openmaken, de gezellige verlichting op straat en thuis, gezellig samen zijn en veel eten. Maar natuurlijk ook de prachtige kerst collectie’s die uitkomen! Essence pakt dit jaar ook uit met een kerstcollectie, wel een heel bijzondere. Essence gaat mee met de trend en dat blijft niet onopgemerkt.

Essence The Little X-mas Factory Eyeshadow Palette.

img_0244

Wie houdt er nu niet van kerstmis? Al de leuke make-up collectie’s die uitkomen en die je natuurlijk kan gebruiken voor tijdens de feestdagen. Ik was eens op zoek gegaan en kwam dit pallet van Essence tegen.

Wanneer je hem zo in de winkel ziet liggen lijkt het wel alsof het een brillendoosje is waar je, je bril in kan opbergen, heel simpel een wit doosje. Mááár dat is het niet. Dit leuke doosje van Essence is een oogschaduw pallet. Er zitten leuke groene sterretjes op de bovenkant van het doosje en The Little X-mas Factory vind ik een naam die heel leuk bedacht is, het past echt perfect bij deze nieuwe collectie van Essence. De oogschaduw pallet heeft de naam 01 North Pole Express Delivery gekregen.

In de The Little X-mas Factory collectie vind je onder andere deze producten terug:

 • Oogschaduw pallet genaamd 01 North Pole Express Delivery
 • 4 Nagellakken genaamd 01 I still believe in santa clause02 Let’s take an elfie03 Santa baby en 04 Meet me under the mistletoe
 • 2 Hand crème’s genaamd 01 Holiday hugs en 02 Mistletoe kisses
 • Een Eau De Toilette genaamd 01 It’s magic
 • Een gouden eyeliner genaamd 01 Ho-ho-ho
 • Een liptint genaamd 01 All I want for christmas is you
 • Een 2 in 1 concealer genaamd 01 Elf-approved
 • Een contour pallet genaamd 01 Elf yourself
 • Gouden nagel stickers genaamd 01 Santa’s back in town
 • Een lipbalsem genaamd 01 Merry kissmas
 • Shimmering Stars genaamd 01 Please, hurry down the chimney!
 • En als laatste nog een haarborstel genaamd 01 Dear santa, it wasn´t me!

Jammer genoeg is in België niet alles verkrijgbaar van deze collectie en moet je bepaalde dingen online bestellen wil je het toch nog bemachtigen. Let op deze collectie is Limited Edition en loopt tot eind december. Snel zijn is dus de boodschap!

Wanneer je het pallet openmaakt krijg je een wauw effect. In dit klein doosje zitten 5 oogschaduws in verstopt die allemaal een super leuk patroontje hebben. Kennen jullie de Kylie Jenner lip kits? Met de lippenstift die over de lippen uiteen loopt? Dan herken je waarschijnlijk het patroontje hierin. Dit patroon wordt nu wel vaker gebruikt in make-up producten en Essence heeft hier ook mee uitgepakt, super leuk!

img_0234

In dit pallet zitten 5 klassieke kleuren gaande van bruin tot goud, dennengroen te combineren met mooi oud roze en een wit/beige oogschaduw als kerst op de taart. Alle 5 zijn dit prachtige kleuren die je hartje doen wegsmelten.

img_0235

img_0221

De oogschaduws zijn glanzend en zijn zeer goed gepigmenteerd, die kleuren die je ziet op mijn arm zijn ook daadwerkelijk de kleuren die het zijn wanneer je het aanbrengt op je oogleden. Je kan alle kleuren makkelijk combineren met elkaar en ze zijn heel goed aan te brengen, ook blend alles heel goed uit. Ze hebben een zachte textuur en zijn helemaal niet korrelig ook geven ze een kleine gloed af, wat een heel leuk effect geeft. Ze lijken een beetje op highlighters maar dan als oogschaduw. Heel bijzonder en geeft een heel mooi effect. Ideaal voor tijdens de feestdagen.

Ook blijven de oogschaduw’s heel goed zitten. En lopen ze niet uit. Wel kan ik iedereen aanraden om altijd een Primer te gebruiken als basis, zowel bij goedkope als dure make-up merken. Zo zijn de kleuren van de oogschaduw nog beter en zo kan je er zeker van zijn dat je oogschaduw heel de dag goed op zijn plaats blijft zitten. Met een basis kom je altijd al heel ver.

img_0245

img_0252

Ik ben natuurlijk super tevreden over dit pallet van Essence en ga hier zeker tijdens de feesten een oog look mee maken. Jammer dat ik alleen het pallet gekocht heb maar ga zeker en vast nog eens langs de kruidvat om meer van deze collectie te kopen. Ik ben er van overtuigd dat de rest van deze collectie ook super gaat zijn. Zowel de verpakkingen zijn super leuk gedaan, en de kwaliteit van de producten zijn goed in orde.

Deze collectie van Essence kan je kopen bij de kruidvat. Deze oogschaduw pallet kost € 3,99. Een heel betaalbare prijs voor een super goede kwaliteit. Ook de andere producten van deze collectie zijn te koop voor een heel betaalbare prijs.

Wat vinden jullie van de nieuwe kerst collectie van Essence? Hebben jullie hier al andere producten van getest?

0
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *