Fa Pink Passion Deodorant.

Iedereen gebruikt het wel.. elke dag of zelfs meerdere keren per dag. Deodorant, je kan er niet zonder en alle winkels liggen er vol van. Iedereen heeft zijn eige favoriet en daar is de Fa Pink Passion Deodorant voor mij daar één van. De deodorant bevat de geur van roze rozen en moet ik daar juist wel niet ontzettend dol op zijn. Bovendien belooft Fa ons dat de Pink Passion Deodorant een langdurige frisheid geeft die tot wel 48 uur lang behoudt. Bovendien biedt het ook een betrouwbare bescherming tegen lichaamsgeuren en dat is nu juist hetgene waarvoor we allemaal een deodorant gebruiken. Aangezien ik de Fa Pink Passion Deodorant al jaren gebruik vond ik het tijd om dit vandaag met jullie te delen. Ben jij benieuwd geworden naar het artikel over dit product? Lees het dan zeker even verder.

“Verwen je zintuigen met de bloemige frisse geur van Fa Pink Passion 48 uur Deodorant Spray! De Double-Active-Formula met Protectiva biedt langdurige frisheid en betrouwbare bescherming tegen lichaamsgeur.”

De Fa Pink Passion Deodorant zit verpakt in een roze spuitbus. Er staan roze rozen en de eifeltoren op de spuitbus afgebeeld en je kan op de achterkant van de verpakking wat meer informatie over de geur en de werking van de deodorant erop terug vinden. De spuitbus heeft een inhoud van 150 ml, en aangezien deodorant geen vervaldatum heeft kan je deze ook nergens terug vinden op de spuitbus. Verder kan je ook nog de volledige ingrediënten lijst op de verpakking terug vinden en is de deodorant makkelijk en snel te gebruiken.

Hetgeen wat mij het meeste aantrekt aan een deodorant is toch wel de geur ervan. Aangezien ik dol ben op de geur van rozen is dit een ideale deodorant voor mij, aangezien de Pink Passion Deodorant de geur van roze rozen bevat. Het is geen intense geur die je nog uren nadat je de deodorant hebt gebruikt nog blijft ruiken, maar het is een geur die je tijdens het aanbrengen even goed ruikt en daarna stillaan vervaagt.

Iedereen weet natuurlijk wel hoe je een deodorant moet gebruiken, je spuit het in kleine hoeveelheden onder de oksels en herhaalt het iedere dag of gebruikt het opnieuw wanneer men intens heeft gezweet of heeft gezwommen. Maar de officiële gebruiksaanwijzing is als volgt: Flacon rechtop op 15 cm van de oksel houden en in kleine hoeveelheden sprayen. Maar dat spreekt natuurlijk voor zich. Verder mag je de spuitbus niet gebruiken in extreem warme ruimtes (boven de 50 °C), open vuur of bij andere ontstekingsbronnen aangezien de spuitbus zeer lichte ontvlambare aerosol bevat en kan openbarsten bij verhitting.

Ik gebruik de Pink Passion Deodorant vooral in de ochtend, vlak voor ik mijn kleren aantrek, of wanneer ik uit de douche stap. De deodorant voelt tijdens het gebruik verfrissend aan op de huid en laat geen vlekken op de huid of op kleren achter. Deodorants kunnen de productie van zweet niet verminderen, maar ze waken erover dat zweet geurloos blijft. De Pink Passion Deodorant van Fa is daar één van. Doorheen de dag blijven onaangename geurtjes weg en zorgt de deodorant voor een langdurige frisheid die tot wel 48 uur blijft aanhouden. Zelfs wanneer men intensief sport of zweet blijven de onaangename geurtjes weg. Een deodorant wat doet wat hij belooft en dat met een heerlijke bloemige rozen geur.

De ingrediënten van de Pink Passion Deodorant.

INGREDIËNTEN:

Butane, Alcohol Denat, Propane, Isobutane, Triethyl Citate, Parfum, Phenoxyethanol, Polyglyceryl-3 Caprylate, Butyloctanoic Acid, Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene, Menthyl Acetate, Citronellol, Coumarin.

De Fa Pink Passion Deodorant bevat 0% aluminium zouten en is dus niet schadelijk voor de huid.

Conclusie:

Net zoals iedereen gebruik ook ik dagelijks een deodorant. Ik heb al veel deodorants geprobeerd maar  mijn favoriete deodorant van het moment is en blijft voorlopig toch zeker wel de Pink Passion Deodorant van Fa. Een deodorant die ik al jaren gebruik en waar ik nog steeds naar grijp wanneer mijn voorraad begint te minderen. De Pink Passion Deodorant van Fa is een deodorant die doet wat hij belooft. De deodorant zorgt voor een langdurige frisheid die tot wel 48 uur lang blijft aanhouden en hij zorgt ervoor dat onaangename geurtjes niet kunnen doordringen en deze dan ook gedurende de dag volledig wegblijven. Ik ben een enorme fan van de geur van de deodorant en ik denk dat heel veel mensen de geur van roze rozen wel kunnen bekoren. Ik kan deze deodorant dan ook aan iedereen aanraden die net zoals mij de geur van roze rozen heerlijk vinden en die een langdurige frisheid wensen zonder dat onaangename geurtjes kunnen doordringen tijdens het sporten of het zweten.

De Fa Pink Passion Deodorant is verkrijgbaar bij verschillende (online) drogisterijen waaronder Kruidvat.be voor de prijs van € 2,99 per stuk. 

Gebruiken jullie dagelijks een deodorant? Wat is jullie favoriet?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *