FASHION DOESN’T HAVE TO BE EXPENSIVE.

FASHION DOESN’T HAVE TO BE EXPENSIVE, IT’S ALL ABOUT HOW YOU REPRESENT IT!

Dit is de eerste keer dat ik een outfit shoot heb gedaan voor mijn blog en ik moet eerlijk zeggen ik vond het super leuk om te doen. Ik ben niet bij een professionele fotograaf langs geweest maar de foto’s zijn genomen met mijn eigen fototoestel (Canon EOS 700D) door mijn super lieve vriend. Op het begin was het een beetje wat vreemd om te staan poseren als een model maar na een tijdje vond ik het heel leuk om te doen en je leert er natuurlijk echt heel veel uit.

Aangezien dit mijn eerste shoot is voor een outfit heb ik nog niet zo veel ervaring over het schrijven van kleren en fashion maar ik probeer mijn best te doen voor jullie. En ik hoop dat jullie het fijn vinden om te lezen. En natuurlijk de foto’s te bekijken.


De kleren die ik op de foto draag zijn bijna allemaal van de Primark. Buiten de leren vest, (Pimkie) de schoenen (Dr. Martens), de horloge (Swarovski) en het ondergoed van (Calvin Klein). Primark is een keten die betaalbaar is en meegaat met de trends van nu. Ik vind het leuk om in de Primark te winkelen omdat de kleren goedkoop en van een goede kwaliteit zijn. Ook vind je er veel leuke interieur musthaves.

Hetgeen wat ik het meest interessant vind aan Fashion en de mode is om goedkope kleren te combineren met wat duurdere items uit de Fashion Industry. Dat geeft een unieke stijl. Het leukste eraan is wanneer je, je kleren goed combineert dat je er helemaal niets van ziet dat je goedkope kleren aanhebt. CHEAP IS THE NEW BIG DEAL!

Ik ga jullie even wat meer informatie geven over de kleren die ik aanheb. Om te beginnen begin ik met de schoenen. Deze schoenen zijn van het merk Dr. Martens en zijn al een heel lange tijd in de mode. De schoenen kan je heel leuk combineren onder een stoere jeans of onder een leuk jurkje. Ook met een leuke oversized shirt staan deze boots enorm mooi. De schoenen zitten heel comfortabel en je kan ze los dragen of met de veters gebonden. De schoenen kan je bijna overal nu vinden, de prijzen zijn verschillend qua winkel maar de prijs ligt ongeveer tussen de €100 – € 170.

Daarna ga ik het hebben over de broek die ik draag. Dit is een blauwe boyfriend jeans met scheuren en deze komt van de Primark. Ook de boyfriend broek is al een wat langere tijd in de mode en ook deze kan je weer heel leuk en stoer combineren. Met een leuke leren jas of zelfs een leuke jeans vest erboven kan ook wel. De combinaties zijn vrijwel eindeloos te combineren. Dit leuke boyfriend jeans kan je kopen in de Primark voor de goedkope prijs van € 19. De ondergoed die ik draag is van Calvin Klein en kan je kopen voor de prijs van €20.

Het topje dat ik draag is ook weer een topje van de Primark. Het is een simpel wit topje waar aan de onderkant een knoopje inzit. Heel leuk om te dragen voor tijdens de zomer en ook dit topje kan je weer eindeloos combineren. Het topje kan je kopen voor €4.

De horloge die ik aanheb is van Swarovski en deze heb ik vorig jaar bij mijn verjaardag van mijn vriend gekregen. Dit horloge heeft een leuke strakke design die is afgewerkt met Swarovski steentjes. Ook dit horloge kan je weer eindeloos combineren maar ik vind hem het leukste staan met een leuke jeans. De horloge kan je kopen voor de prijs van € 299.

Het laatste item is de leren vest, deze komt van de Pimkie en heb ik al een aantal jaar. Helaas kan je deze leren vest dus ook niet meer vinden in de winkel. De leren vest zit heel comfortabel en is ideaal voor te dragen tijdens de herfst en de lente. Ook deze kan je weer eindeloos combineren met een leuke jeans of onder een leuk rokje of jurkje. Ik hou van leren vesten en hier ga je mij ook het meeste in terug zien komen.

Dit was mijn eerste artikel over Fashion en ik hoop dat jullie het een beetje fijn vonden om te lezen en de foto’s te bekijken. Laat me even weten of jullie dit leuk vinden en of jullie meer artikels zouden willen zien verschijnen over Fashion.

Wat vinden jullie van de kleren die ik draag? Zouden jullie dit ook zo dragen of zouden jullie het anders combineren? Zouden jullie nog meer artikels willen zien verschijnen over Fashion? Laat het me zeker even weten door een reactie achter te laten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *