Filorga Nutri-Plumping Lip Balm 3 In 1.

Ik hoop dat iedereen een beetje bekomen en hersteld is van de feestdagen en terug hun normaal ritme kan gaan aan nemen. En dat betekent (helaas) dus ook terug gaan werken. En natuurlijk kan ik nu na mijn werk-uren ook terug meer tijd aan mijn blog gaan spenderen, wat ik dus super fijn vind aangezien ik bij de feestdagen daar wat minder tijd voor had. 2016 was een spetterend jaar maar ik ben er zeker van dat 2017 nog veel leuker en hopelijk succes voller gaat worden dan vorig jaar. Met natuurlijk nog meer leuke artikelen die op de blog gaat verschijnen.

FILORGA NUTRI-PLUMPING LIP BALM 3 IN 1.

Één van de zichtbare tekenenen bij het ouder worden zijn de lippen die dunner worden.

Dat komt omdat de huid met het ouder worden dunner wordt. De reden daarvoor is dat de aanmaak van collageen, dat de huid stevig en elastisch houdt afneemt, en omdat het vermogen van de huid om vocht vast te houden minder wordt. En dat is natuurlijk jammer want volle, glanzende lippen maken je aantrekkelijk om te zien. We kunnen nu natuurlijk meteen gaan kiezen voor een lip injectie die je lippen meteen voller maken maar dat is een dure oplossing en daar zitten vaak nog eens risico’s aan verbonden. Gelukkig zijn er producten die daar iets aan kunnen doen. Zo komt Filorga met Nutri-filler Lips.

Wat is nu die Nutri-Filler voor je lippen?

Filorga Nutri-Plumping Lip Balm is een voedende lip balsem-olie om droge lippen te verhelpen en hen opnieuw een natuurlijke veerkracht en uitstraling te geven.

Voedend en herstellend: Een duo van sterk voedende oliën waaronder sojaolie, Om de lippen te voeden. Deze olie is rijk aan vitamine E en beschermt de lippen tegen weersinvloeden en wordt snel opgenomen door de huid. Een ander herstellende ingrediënt is galamboter deze voedt, herstelt en beschermt beschadigde lippen. Ook zit er nog eens Castorolie in verwerkt, Castorolie ook wel wonderolie genoemd zorgt ervoor dat je lippen niet uitdrogen en maakt ze zacht.

Voller en gladder maken: Een booster-peptide voor collageen maakt de lippen glad, geeft hem opnieuw een natuurlijke veerkracht en hertekent hun omtrek.

Revitaliserend helderheid: NCTF®, een revitaliserende complex van actieve ingrediënten, in combinatie met een verhelderde werkzame stof, herleeft direct de natuurlijke kleur van je lippen.

De lippen krijgen onmiddellijk hun comfort en natuurlijke uitstraling terug. Dag na dag worden ze gladder, voller en duurzaam gesublimeerd. Niet-kleverige balsem+olietextuur.

De verpakking ziet er medisch en duurzaam uit, het heeft een mooie zwarte uitstraling gekregen en spreekt mij aan. De stift waarmee je het product aanbrengt op de lippen is duidelijk op de verpakking te zien en je weet ook meteen waarvoor je het product kan gebruiken aangezien er ook een foto van lippen op de verpakking is geplaatst. De tekst die er op is geplaatst past bij het geheel en is zilver kleurig.

Wanneer je de verpakking openschuift kom je nog een verpakking tegen, dat is het doosje waarin de stift zit. Ook deze heeft een mooie zwarte uitstraling gekregen, alleen zijn er hier dan geen foto’s op geplaatst en is het geheel gewoon zwart met de tekst erop. Ook kan je aan de achterkant van de verpakking wat meer informatie over het product terug vinden. In de verpakking zit een stift die een inhoud van 4 gram bevat. De stift is 6 maanden houdbaar.

Wanneer je de stift uit de verpakking haalt heeft deze ook weer een mooie uitstraling gekregen de stift is in het midden wit met een zwarte tekst erop en de 2 uiteindes van de stift hebben een zilveren dop gekregen. De grootste zilveren dop kan je eraf halen en bij de kleinste dop kan je er aan draaien. Wanneer ik de grootste dop eraf haal kom je meteen aan het pennetje terecht waar je het product mee op je lippen kan verdelen, deze is zwart en heeft 5 openingen waar het product erdoor kan komen. Deze is van rubber/siliconen achtig gemaakt en voelt aangenaam aan, veel beter dan wanneer men dit van plastiek zou gemaakt hebben. Wanneer je aan het onderste uiteinde draait komt het product vrij.

De textuur van de lippenbalsem heeft een transparante kleur en ruikt heel sterk, de geur doet me een beetje denken aan snoepjes en ik ben er meteen dol op. Ook glanst het heel erg. Wanneer ik het product aanbrengt op mijn lippen voelt het heel aangenaam aan, eerst voelt het aan zoals een balsem maar daarna merk je dat het wat olie-achtig begint te worden en wordt het heel vloeibaar. Je hebt dus niet veel nodig van het product. Het voelt heerlijk zacht aan en mijn lippen voelen ook gladder aan, ook glanzen ze meteen door de olie die vrijkomt. Na een paar seconden merk ik ook meteen dat mijn lippen hun natuurlijke kleur terug krijgen en zijn ze wat roder dan normaal.

Na een paar dagen merkte ik toch wel een klein beetje resultaat.

Conclusie:

Eerlijk is eerlijk, dit product gaat nooit een lip injectie kunnen evenaren, verre van. Maar voor diegene die een klein beetje meer subtieler hun lippen wat willen laten naar voren schuiven kunnen hier toch al wel wat behoorlijk mee. Wanneer je dit product dagelijks blijft gebruiken merk je toch wel een klein verschil, de lippen hebben hun natuurlijke kleur terug gekregen en de omranding van mijn lippen zijn wat voller geworden, ze zijn net dat beetje meer aanwezig, zo lijken ze subtiel toch wel een klein beetje groter dan anders. Het is dus een ideaal product voor de lippen te herstellen en subtiel de omranding en de kleur van de lippen beter naar voren te laten komen. Stel dus toch nog even die lip injectie uit en probeer eerst even Filorga Nutri-Filler Lips uit, misschien is dat net subtiele net dat gene dat je nodig hebt.

Filorga Laboratoria is een merk dat een expert is in de esthetische geneeskunde en ontwikkelen medische producten die worden gebruikt dor de grootste medische specialisten en plastische chirurgen.

Alle verzorgingscrèmes van hun anti-aging gamma zijn rechtstreeks geïnspireerd op de esthetische geneeskunde en bevatten actieve stoffen die identiek zijn aan de stoffen die in de geneeskunde worden gebruikt waaronder: hyaluronzuur dat altijd al in hun opvullende producten aanwezig is + NCTF, New Cellular Treatment Factor, een poli-revitaliserende oplossing die per mesotherapie injectie wordt toegediend.

De Filorga Nutri-Filler Lips is verkrijgbaar in de ICI PARIS voor de prijs van € 24,90.

Ben jij tevreden over je lippen? Zouden jullie ooit een lip injectie overwegen?

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *