Garnier Fructis Hairfood Aloë Vera Haarmasker.

De dagen worden weer korter, en de temperaturen beginnen weer te dalen. En dat begin ik te voelen aan mijn huid en haar. Mijn huid begint weer ruw en droog aan te voelen, en ook mijn haar moet er weer aan geloven. Mijn haarlengtes en punten zijn droog, en door de vele neerslag is mijn haar ontembaar en pluizig. Tijd om in actie te schieten en mijn haar intens te hydrateren, te voeden en te verzorgen. En dat kan natuurlijk maar met één product. Namelijk het Garnier Fructis Hairfood Aloë Vera Haarmasker. Een 3-in-1 haarmasker die het haar diep hydrateerd en ontward, en die een intense zachtheid achterlaat zonder het haar te verzwaren. Het bijzondere aan dit haarmasker is dat er Aloë Vera in verwerkt zit. Aloë Vera staat vooral bekend om zijn hydraterende eigenschappen, en is dus ideaal voor droog tot zeer droog haar. Ik testte het product een aantal weken grondig voor jullie uit. En ga er vandaag wat meer over vertellen. Benieuwd geworden? Lees het artikel dan zeker even verder.

garnier fructis aloe vera hair food

“Het Garnier Fructis Hairfood Aloë Vera Haarmasker is vegan haarverzorging op basis van fruit vol voedingsstoffen. 98% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong. Het masker is geschikt voor normaal tot droog haar.

De eigenschappen van aloë vera bieden je haar hydratatie en intense zachtheid zonder het te verzwaren. Je haar is diep gehydrateerd en ontward over de hele lengte. Gebruik het haarmasker als conditioner, masker of verzorging. Je haar straalt en heeft weer een gezonde glans.

Het herstellende 3-in-1 masker is dermatologisch getest. De formule bevat geen kleurstoffen, parabenen of kunstmatige kleurstoffen.”

garnier fructis aloe vera hair food

Het Garnier Fructis Hairfood Aloë Vera Haarmasker zit verpakt in een grote, ronde pot. De pot heeft een witte kleur en word afgewerkt met lichtgroene details. De grote, ronde pot is goed bedrukt met veel tekst en afbeeldingen en ziet er kleurrijk en speels uit. Ik vind de verpakking er in ieder geval heel leuk uitzien, en heeft zeker mijn aandacht getrokken in de winkel. Zoals ik al zei staat er op de verpakking veel tekst. Deze tekst vertelt je wat meer over het product en hoe je het product op 3 verschillende manieren kan gebruiken. Bovendien kan je er ook de volledige ingrediëntenlijst, de inhoud (390 ml) en de houdbaarheidsdatum van 12 maanden er op terug vinden.

Het haarmasker heeft een witte kleur en heeft een zeer lichte en aangename substantie. Een structuur die bijna lijkt te smelten wanneer je het aanraakt en die een enorme zachtheid met zich meebrengt. Ook de geur van het haarmasker is hemels. Het ruikt heerlijk fris, en je kan de toegevoegde Aloë Vera erin ruiken. Er zitten in het haarmasker geen siliconen verwerkt, deze zijn vervangen door een mix van plantaardige oliën, zoals: kokosnoot-, soja- en zonnebloemolie. Deze voorzien een natuurlijke voeding voor mooi en gezond haar.

garnier fructis aloe vera hair food

garnier fructis aloe vera hair food

3-in-1 masker – kan gebruikt worden:

  1. Als een conditioner: aanbrengen op nat haar om onmiddellijk glad te maken en te ontwarren zonder te verzwaren.
  2. Als een masker: aanbrengen op nat haar on onmiddellijk te verzachten en te ontwarren zonder te verzwaren.
  3. Als een verzorging zonder spoelen: een kleine hoeveelheid aanbrengen op de lengtes. Je haar is intens zacht en ontward, voor een langere periode.

Wanneer mijn haar echt heel droog aanvoelt gebruik ik het Garnier Fructis Hairfood Aloë Vera Haarmasker vooral als een masker. Ik laat het dan zo lang mogelijk intrekken in mijn haar, en nadien voelt het intens zacht en gehydrateerd aan. Wanneer mijn haren daarna droog zijn breng ik nog een kleine hoeveelheid van het haarmasker aan op de lengtes en de punten van mijn haar, om deze extra te verzorgen en te voeden, en om mijn haar te ontwarren. Je kan het haarmasker ook als een conditioner gebruiken. Maar wanneer ik het product dan toch heb aangebracht aan het haar, laat ik het liever een aantal minuten langer zitten zodat het product goed zijn werking kan doen. Op dagen dat ik mijn haar niet hoef te wassen breng ik het product in de ochtend aan op droog haar zodat deze er meteen gezonder en gladder uitziet.

garnier fructis aloe vera hair food

De ingrediënten van de Garnier Fructis Hairfood Aloë Vera Haarmasker.

INGREDIËNTEN:

Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Isopropyl Myristate, Stearamidopropyl Dimethylamine, Glycine Soja Oil/Soybean Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hellianthus Annuus Seed Oil/Sunflower Seed Oil, Vitis Vinifera Fruit Extract/Grape Fruit Extract, Cocos Nucifera Oil/Coconut Oil, Sodium Hydroxide, Coco-Caprylate/Caprate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Tartaric Acid, Cetyl Esters, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Salicylic Acid, Linalool, Geraniol, Citronellol, Benzyl Alcohol, Parfum/Fragrance, (F.I.I. C229471/1).

garnier fructis aloe vera hair food

Conclusie:

Ik had al eens eerder een Hairfood masker van Garnier Fructis uitgeprobeerd. Namelijk het Garnier Fructis Nourishing Banana Hairfood Haarmasker, waar ik ook al eerder een artikel over geschreven heb. Ik was enorm tevreden over het masker en daarom besloot ik om het Hairfood Aloë Vera Haarmasker van Garnier Fructis ook eens een kans te geven. Wat me meteen opviel toen ik het masker voor het eerst gebruikte was dat de structuur heel anders was dan bij het Banana Hairfood masker. De structuur was veel lichter en aangenamer en werd dan ook veel sneller opgenomen door mijn haar. Ook de geur van het Aloë Vera Haarmasker vind ik veel beter dan bij het Banana Haarmasker. Het ruikt fris en aangenaam aan en de geur van Aloë Vera is sterk aanwezig. Ik heb ook het gevoel alsof dit masker net wat meer hydratatie en voeding biedt aan het haar, en is dan ook erg geschikt voor droog tot zeer droog haar. Ik ben dus heel tevreden over het Hairfood Aloë Vera Haarmasker van Garnier Fructis. En kan het aan iedereen aanraden, die net zoals mij tijdens de koudere dagen wat meer last heeft van droog tot zeer droog haar.

Het Hairfood Aloë Vera Haarmasker van Garnier Fructis is verkrijgbaar in de Kruidvat of online in hun webshop voor de prijs van € 6,99.

Hebben jullie al eens een Hairfood masker van Garnier Fructis geprobeerd?

beauty secrets

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *