Garnier Miracle Skin Perfector BB Cream.

De meeste van ons gebruiken wel eens een foundation, een foundation egaliseert en matteert je huid, het verdoezelt je oneffenheden. Een foundation kan een lichte dekking geven, een medium dekking en tot zelfs een volledige dekking. Dat hangt er natuurlijk vanaf welke je naar keuze kiest. Maar hebben we ooit al wel eens gehoord van een BB Cream? En wat doet een BB Cream nu eigenlijk? Is het hetzelfde als een foundation of juist helemaal niet? Ben je hier benieuwd naar geworden? Lees dan zeker even verder.

GARNIER MIRACLE SKIN PERFECTOR BB CREAM.

Verzorg je gezicht en creëer een lichte, gelijkmatige teint met deze Garnier Skin Naturals Miracle Skin Perfector Light BB Cream voor de Gemengde tot Vette Huid.

De Garnier Skin Naturals Miracle Skin Perfector Light BB Cream voor de Gemengde tot Vette Huid combineert alle stappen van jouw schoonheidsritueel ineen. Je verzorgt je huid en brengt tegelijkertijd een vleugje make-up aan. Hierdoor ziet je huid er egaal en stralend uit en voelt ze zacht aan. 

De crème:
– matteert je huid.
– vervaagt poriën en imperfecties.
– egaliseert je teint.
– hydrateert je huid.
– beschermt je huid met SPF 20.

De Garnier Skin Naturals Miracle Skin Perfector Light BB Cream voor de Gemengde tot Vette Huid is een olievrije formule. De crème is dermatologisch getest.


Wat doet een BB Cream nu eigenlijk, en wat is het?

BB Cream staat voor Blemish Balm en is in theorie vergelijkbaar met een foundation. Het zit een beetje tussen een getinte dagcrème en foundation in. Een BB Cream zorgt ervoor dat je huid gevoed en beschermd wordt, en bevat ook een zonnebeschermingsfactor, het maakt je huid egaler en geeft ook dekking op de huid. Het camoufleert rode vlekjes en oneffenheden. Daarnaast dient BB Cream ook als primer (basislaag) voor de rest van je make-up.

BB Creams zijn dus erg geschikt voor mensen die niet de dekking van een foundation nodig hebben of willen hebben en hun gezicht willen beschermen tegen de zon.

Nu jullie weten wat een BB Cream is, ga ik jullie ever verder vertellen over een BB Cream die ik voor jullie uitgetest heb. Namelijk de Garnier Miracle Skin Perfecter, een BB Cream voor de lichte huid.


De BB cream die ik heb gekocht voor te testen is een crème die geschikt is voor een gemengde tot een vette huid, (hier zijn ook andere varianten op te verkrijgen.)

De BB Cream zit in een handige tube die een beetje lijkt op een foundation. De dop kan je opendraaien en door middel van op de tube te knijpen komt het product tevoorschijn. Wanneer ik de dop opendraai merk ik meteen op dat de crème toch wel heel erg donker lijkt voor mijn huid (wat ik ook al wel had verwacht, want ik heb echt een héél bleke huid). Ook lijkt het alsof de crème iets te oranje is van kleur voor een natuurlijk effect te kunnen creëren. Wat mij ook wel opvalt is dat de crème een fruitige geur heeft die best wel aangenaam is.

Wanneer ik de crème swatch op mijn hand merk ik meteen dat de crème vrij dun en heel vloeibaar is ook smeert hij gemakkelijk uit, je ziet wel meteen dat de crème te donker is, ik ben eens benieuwd hoe dat op mijn gezicht gaat zijn.. De crème voelt wel prettig aan en heeft een mooie glans.

Maar wanneer ik nu de BB Cream aanbreng op mijn gezicht ben ik heel erg verrast, de kleur matcht perfect bij mijn eigen huidskleur en er is geen kleurverschil te zien. Ik ben hier heel aangenaam door verrast. De BB Cream heb ik aangebracht met mijn handen (net hetzelfde als wanneer je een dagcrème zou aanbrengen) en dit is ook de fijnste manier van aanbrengen. Het smeert heel gemakkelijk uit en geeft geen vlekken, de kleur heeft zicht perfect aangepast aan mijn eigen huidskleur.

Mijn rode vlekjes op mijn huid zijn erg verminderd, en zie je nog maar nauwelijks. Mijn huid heeft een egale kleur gekregen en mijn oneffenheden zijn verdwenen. Ook heeft de crème een matte effect op mijn huid. De BB Cream geeft niet zo een heel zware dekking als bij een foundation maar geeft toch net een goede dekking zodat je een mooi egaal gezicht krijgt. Je ziet geen strepen en vlekken en de overgang van mijn kaaklijn naar mijn nek is ook daar weer zonder een kleurverschil, de BB Cream loopt mooi over.

Zonder BB Cream                                     Met BB Cream                              Langs de zijkant, je ziet helemaal geen kleur verschil!

Let wel op! Wanneer je droge plekjes hebt op je huid ga je dit wel zien, zorg er dus goed voor dat je huid goed gehydrateerd is.

De BB Cream geeft een mooie glans op mijn gezicht, die niet storend is. Wanneer je dit wel storend zou vinden kan je je crème eventueel nog afpoederen met een transparante poeder. Zo blijft je BB Cream ook beter en langer zitten. De huid voelt na het aanbrengen totaal niet vettig of plakkerig aan en ook gedurende de dag verandert dat niet.

Wat je ook eventueel nog zou kunnen doen, wanneer je misschien heel erg veel last hebt van puistjes of oneffenheden, kan je eerst een concealer aanbrengen op de plaatsen waar je wilt dat er meer dekking komt te zitten, dit blend je goed uit. Daarna breng je de BB Cream er over heen. Tadaa je huid ziet er perfect fris en egaal uit!

Deze BB Cream is perfect te gebruiken voor in de zomer, zo hoef je niet met een hele laag foundation rond te lopen in de warmte, de dekking van de BB Cream is licht, maar geeft je gezicht toch een mooie frisse uitstraling.

De BB Cream blijft heel de dag lang goed zitten, hij voelt fijn aan en begint niet uit te lopen of te vervagen. Ook is het heel fijn dat deze BB Cream een SPF 20 heeft, en beschermt je huid tegen de zon.

Conclusie:

Ik ben heel erg fan van deze BB Cream van Garnier, het is een stuk gemakkelijker aan te brengen dan een foundation en geeft al bij al toch nog een goede dekking. Mijn roodheden en oneffenheden zijn verdwenen en mijn huid krijgt een mooie subtiele glans. De BB Cream blijft gedurende de dag heel mooi zitten en vervaagt niet. Ik vind dit een perfecte oplossing voor in de zomer. Natuurlijk kan je dit in andere seizoenen ook dragen maar dan vind ik het toch net wat leuker om een foundation aan te brengen. De BB Cream zit in een gemakkelijke tube die een inhoud heeft van 40ml. En hier kom je ook wel een tijdje mee toe. De BB Cream is er ook weer gemakkelijk weer af te halen met een make-up remover. Waar ik heel erg verrast van was, was de kleur. In eerste instantie lijkt hij veel te donker, maar wanneer je de crème dan aanbrengt op het gezicht past hij zich aan en komt hij perfect overeen met je huidskleur. Kortom een ideaal product voor meiden die niet zo van een foundation houden, maar toch een lichte dekking willen.

De Garnier Miracle Skin Perfector kan je vinden bij alle drogisterijen voor de prijs van € 11,99.

Wat vinden jullie van een BB Cream? Hebben jullie al een BB Cream getest? Welk merk vinden jullie het beste en het leukste om te gebruiken?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *