GARNIER SKINACTIVE HYDRA BOMB MASKER.

GARNIER SKINACTIVE HYDRA BOMB MASKER.

Voor diegene die mijn blog al een wat langere tijd volgen weten ondertussen al wel dat ik enorm veel van gezichtsmaskers hou, ik breng wekelijks een gezichtsmasker aan en het liefste gebruik ik hydraterende en herstellende maskers. Ik hou van het gevoel dat mijn huid een hydratatie boost heeft gekregen. Meestal gebruik ik kleimaskers of peel-off maskers uit een tube of uit een potje. Dat vind ik de fijnste. Natuurlijk heb je nog veel andere soorten maskers in het Beauty assortiment en hier was ik toch ook even benieuwd naar. Daarom dat ik vandaag voor jullie het Hydra Bomb Masker van Garnier uit test. Een tissue masker dat doordrenkt is met een ultra hydraterend serum verrijkt met granaatappel en hyaluronzuur. Klinkt toch helemaal niet slecht?

“Het Hydra Bomb Masker van Garnier is een diep hydraterend en revitaliserend masker. Het masker is verrijkt met granaatappel extract, hyaluronzuur, en zou de huid intens hydrateren, en het uiterlijk van fijne lijntjes verminderen. Het ultra dunne masker-weefsel is doordrenkt met een super-hydraterend serum met als resultaat een veerkrachtigere, gezondere uitziende huid in slechts 15 minuten. Op het gezicht werkt hij als een hydraterende kompres die het serum continue en doeltreffend verspreidt om zo de huid intens te hydrateren. Het masker is geschikt voor elke huidtype, zelfs voor een gevoelige huid.”

Het masker zit verpakt in een blinkende zilverkleurige/blauwe (luchtdichte) zakje en het zakje bevat één tissue-masker. Op de voorkant van de verpakking is duidelijk te zien dat één van de hoofdingrediënten van het masker granaatappel is en dat het om een hydraterend masker gaat omwille van het water die je op de foto kan zien. Op de achterkant vind je duidelijke informatie terug: of het masker geschikt is voor je, welk verschil maakt het masker, waarvoor het masker dient, welke doeltreffendheid het masker heeft in 15 minuten en een 4-stappenplan van hoe je het masker moet aanbrengen (afgebeeld met foto’s). Ook vind je er nog de filosofie van Garnier terug en kan je duidelijk zien welke ingrediënten er in dit masker zitten. Je kan dus een heleboel informatie op de verpakking terug vinden.

Het zakje moet je opendoen doormiddel van het scheurkantje bovenaan het zakje open te scheuren. Wanneer je het zakje hebt opengescheurd ruik je meteen een frisse, fruitige en waterachtige geur, het is een heel aangename geur waar je meteen blij van wordt. Als je het tissue masker uit het zakje haalt valt het mij meteen op dat het masker erg nat en glibberig is, maar het druipt niet van het masker af. Omdat het masker vrij nat is voelt het ook vrij zwaar aan. Het masker heeft een witte en een blauwe kant, en het is de bedoeling dat de blauwe kant zichtbaar is, die haal je er later af. Het masker heeft openingen bij de ogen, mond en neus. Het masker moet je aanbrengen op een gereinigde, schone huid.

Hoe brengen we het masker aan?

  1. Vouw het masker open. Breng het aan op een schoon gezicht met de witte kant van het masker naar het gezicht toe. De blauwe beschermlaag moet zichtbaar zijn op het gezicht.
  2. Verwijder de beschermlaag
  3. Laat het masker aansluiten met de gezichtsomtrek. Laat 15 min. inwerken.
  4. Verwijder het masker. Masseer zachtjes in of gebruik een wettenschijfje om het overtollig product te verwijderen.

Ik heb het gezichtsmasker aangebracht op een gereinigde en schone huid, en heb de blauwe kant verwijderd. Het masker voelt op de huid zeer verfrissend aan, en dat voor 15 minuten lang. Daarna heb ik 15 minuten gewacht. Tijdens die 15 minuten wachten merk je echt wel dat het masker zich goed vast hecht in de huid, zo kan het masker tijdens het wachten niet van je gezicht afvallen en kan het hydraterend serum goed zijn werk doen. Tijdens het wachten is de geur niet te overheersend en het stoort zeker en vast niet. Het tissue masker heeft maar 1 pasvorm en kan dus bij sommige net iets te groot of te klein uitvallen, het masker valt heel ruim en bij mij was het masker net wat te groot maar dat is snel opgelost door de randjes van het masker om te plooien.

Als het tijd is om het masker er af te nemen doe ik dit heel voorzichtig zodat het masker niet scheurt, (ik wil het graag in zijn volledig geheel van mijn gezicht afnemen). Het masker laat zich zonder problemen afnemen en scheurt niet. Wanneer ik het masker er heb afgehaald merk ik dat mijn huid nog vrij nat is en dat het serum op mijn huid ligt, er zit dus zeker en vast meer dan genoeg product op de tissue. Ik wrijf het resterende serum uit op mijn gezicht en hals net zolang tot het in mijn huid ingetrokken is. Wanneer je het serum niet met je handen wilt verdelen over je gezicht kan je het verwijderen met een wattenschijfje. Of je kan nog een paar minuten wachten tot het serum vanzelf in de huid ingetrokken is. Het masker gooi je nadien weg en kan niet meer opnieuw gebruikt worden.

Mijn huid voelt na het afnemen van het masker heel zacht en glad aan, ik heb net een babyvelletje. Mijn huid is diep gehydrateerd en mijn poriën op mijn wangen zijn kleiner geworden. Mijn huid is diep gevoed en dat zie je want mijn huid straalt! Ook de dagen erna heb ik nog steeds het gevoel dat mijn huid goed gehydrateerd is en dat het masker goed zijn werk heeft gedaan. Dit masker is echt geschikt voor iemand die wel een hydratatie boost kan gebruiken.

De ingrediënten van het Hydra Bomb Masker:

INGREDIENTS:

Aqua/Water, Propylene Glycol, Glycerin, Alcohol, P-Anisic Acid, Dipotassium Glycyrhizate, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid, Copolymer Hamamelis, Virginiana Leaf Water/Witch Hazel Leaf Water, Hydroxyethylcellulose, Limonene Mannose, Methylparaben, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Potassium Hydroxide, Potassium Sorbate, Propylparaben, Punica Granatum, Fruit Extract, PVM/MA Copolymer, Sodium Benzoate, Sodium Hyaluronate, Sorbic Acid, Sorbitol, Xanthan Gum, Parfum/Fragrance.

Conclusie:

Voor wanneer mijn huid een hydratatie boost kan gebruiken vind ik dit een prima masker. Het masker doet wat hij moet doen: hij voorziet mijn huid van vocht en het masker maakt mijn huid nog eens heel zacht. Het effect blijf je dagen nadien nog voelen en het masker is gemakkelijk aan te brengen. Mijn all time favorites blijven toch nog altijd de klei en de peel-off maskers maar voor tussendoor zou ik dit tissue masker zeker en vast nog eens in huis halen. Het masker is ideaal voor je huid te hydrateren na een lange zomerse dag. Het is een verfrissend masker waar je dagen nadien nog het resultaat van kan zien. Het ideale aan dit masker is dat het geschikt is voor alle huidtypen, zelfs voor de zeer droge en vette huidjes!

Het Hydra Bomb Masker van Garnier kan je vinden in de Kruidvat voor de prijs van € 2,99.

Wat vinden jullie van dit tissue masker? En wat vinden jullie van de producten van Garnier? Zou je het masker wekelijks gebruiken? 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *