Garnier SkinActive Hydra Bomb Ultra Hydraterende Crème.

De laatste tijd is mijn gelaat erg uit balans, ik heb last van roodheden en onzuiverheden en mijn gelaat ziet er niet meer zo stralend en fris uit als voorheen. Komt het door een verkeerde reiniging-routine of komt het door een verkeerde dagcrème? Dat is iets wat ik momenteel aan het uitzoeken ben. Aangezien ik mijn reiniging-routine al aangepast heb was het natuurlijk ook tijd om mijn dagcrème aan te passen voor een juiste diagnose te kunnen stellen en aangezien de vorige dagcrème niet meer introk in mijn huid en een vettige laag achterliet koos ik voor een crème met een water-gel textuur. Deze is namelijk lichter qua structuur en word in tegenstelling tot een wat dikkere crème onmiddellijk opgenomen door de huid. Net iets wat dat ik op dit moment nodig heb. Het was niet lang zoeken achter een crème met een water-gel textuur want toen ik in de drogisterij aan het rondkijken was kwam ik meteen uit op de Garnier SkinActive Hydra Bomb Ultra Hydraterende Crème, een ultra hydraterende crème met een water-gel textuur die onmiddellijk door de huid word opgenomen en die de huid fris en stralend laat uitzien.

Aangezien het allemaal als muziek in de oren klonk kocht ik het product en begon ik het de dag nadien meteen uit te testen. Aangezien je huid er toch een aantal weken overdoet om te wennen aan een nieuw product heb ik de hydraterende crème een aantal weken uitgetest gehad en kan ik er vandaag voor jullie eindelijk een artikel over schrijven. Ben jij benieuwd naar wat ik van de ultra hydraterende crème van Garnier vond? Lees dan zeker het artikel even verder.

“Meer dan een hydraterende dagcrème, is deze verzorging een bom van doeltreffendheid die tot 5 huidlagen hydrateert, de huid laat stralen en beschermt tegen dagelijkse schadelijke invloeden. De innovatie: een unieke water-gel textuur en een formule die antioxidanten uit 2 superfruits (amla en granaatappel) combineert met hyaluronzuur.”

Bewezen Doeltreffendheid

  • Onmiddellijk: Tot 24 u hydratatie. Een stralendere en frissere huid.
  • Na 1 week: De huid is soepeler bij 80% van de vrouwen. De huid is helderder bij 74% van de vrouwen.
  • Na 4 weken: Rimpels zijn zichtbaar verminderd.

De Garnier SkinActive Ultra Hydraterende Crème zit verpakt in een wit/blauw kartonnen doosje waarop je enorm veel informatie over het product kan terug vinden. Op het kartonnen doosje kan je ook een afbeelding terug vinden waarop de hoofdingrediënten op afgebeeld staan, namelijk de fruiten Amla en Granaatappel. De verpakking is typisch Garnier, enorm veel informatie zodat je meteen weet wat je in huis haalt. Bovenop de enorme informatie van het product zelf kan je er ook de ingrediënten, de houdbaarheidsdatum (12m) en de inhoud van 50 ml op het kartonnen doosje terug vinden.

De hydraterende crème zit verpakt in een klein rond plastieken potje en heeft wederom een blauwe/witte kleur. Ik vind het potje er enorm schattig uitzien maar voor de rest is hij best wel simpel en ziet hij er niet meteen luxueus uit. Op het potje zelf kan je helaas dan wel niet zo heel erg veel informatie van het product er op terug vinden dus als je graag de informatie hierover wilt terug lezen kan je het best het kartonnen doosje hiervan bijhouden.

Wanneer je het deksel van het potje opent kom ik meteen tot de verbazing dat de kleur van de crème een mooie roze kleur heeft en niet een blauwe kleur heeft, wat ik eerlijk gezegd toch wel wat verwachtte aangezien dat bijna heel de verpakking van het potje blauw is. Ondanks dat de crème geen blauwe kleur heeft vind ik het toch wel een aangename verrassing. Wat me meteen opvalt is dat de crème een enorme frisse geur heeft en heerlijk ruikt. Ik ben verzot op de geur en er komt dan ook elke ochtend meteen een glimlach op mijn gezicht wanneer ik het potje open.

De crème heeft een water-gel textuur en is heel licht en verfrissend. Je hebt niet veel van de crème nodig en wanneer je hem uitsmeert op je gelaat voelt hij meteen heel zacht en hydraterend aan en trekt hij vrijwel onmiddellijk in de huid. De crème laat geen plakkerig gevoel achter en de huid ziet er erna ook niet vettig of glanzend uit. Na dat de crème volledig is ingetrokken voelt de huid heel soepel en zacht aan en ziet de huid er stralender en frisser uit. Je voelt dat je huid heel de dag door gehydrateerd word en de crème is dan ook een ideale basis voor wanneer je erna make-up wilt aanbrengen.

De ingrediënten van de Garnier SkinActive Hydra Bomb Ultra Hydraterende Crème.

INGREDIËNTEN:

Aqua/Water, Glycerin, Dimethicone, Cetearyl Ethylhexanoate, Alcohol Denat, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Hydroxyethylpiperazine Ethane Sulfonic Acid, Phyllanthus Emblica Fruit Extract, Bisabolol, Dimethiconol, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide, Punica Granatum Extract/Punica Granatum Fruit Extract, Adenosine, Ascorbyl Glucoside, Disodium Edta, Isopropyl Myristate, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Oxothiazolidinecarboxylic Acid, T-butyl Alcohol, Tocopherol, Phenoxyethanol, CI 16035/Red 40, CI 19140/ Yellow 5, Linalool, Farnesol, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Parfum/Fragrance (F.I.L B193510/3).

Conclusie:

Aangezien ik het best wel vervelend vond om telkens een dagcrème te gebruiken die te vettig was voor mijn huid, hoopte ik op een goed resultaat van de crème van Garnier. Gelukkig heeft Garnier mij dan ook niet teleurgesteld want de crème was net de dagcrème waar ik naar op zoek was en die mijn huid nodig had. De textuur van de crème is zo licht en luchtig dat hij meteen word opgenomen door de huid en hij laat geen plakkerig gevoel achter en de huid ziet erna er ook niet vettig of glanzend uit. Beter zelfs, de huid ziet er stralender en frisser uit en je voelt meteen dat je huid er soepeler en zachter van wordt. De huid word gedurende de dag goed gehydrateerd en hij is ook nog eens een ideale basis voor onder je make-up. Ik ben enorm tevreden over de Garnier SkinActive Hydra Bomb Ultra Hydraterende Crème en kan hem zeker en vast aanraden voor wanneer je net zoals mij een te vette dagcrème niet kan verdragen.

De Garnier SkinActive Hydra Bomb Ultra Hydraterende Crème is verkrijgbaar bij Bol.com voor de prijs van € 10,50. Of je kan hem gewoon verkrijgen bij je lokale drogisterij.

Wat vinden jullie van de producten van Garnier? Welke dagcrème gebruiken jullie?

 

+1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *