GETEST: ANASTASIA BEVERLY HILLS BROW DEFINER.

ANASTASIA BEVERLY HILLS BROW DEFINER.

 

Vanaf het moment dat ik begon met mijn wenkbrauwen bij te tekenen heb ik geen dag meer overgeslagen. Mijn wenkbrauwen teken ik het liefst bij met een wenkbrauwpotlood en wanneer ik mijn wenkbrauwen bij teken zitten ze veel beter en zijn ze goed in vorm, ook kan je kiezen of je ze dun of dik wilt alles kan, alles mag. Het enige waar je toch wel moet mee opletten is de kleur die je gebruikt. De kleur van je wenkbrauwpotlood is uiterst belangrijk. Je gaat natuurlijk niet met zwarte wenkbrauwen rondlopen terwijl je blond haar hebt.. Vraag daarom ook altijd even raad wanneer je een wenkbrauwpotlood of dergelijke gaat kopen, wil je toch geen raad vragen? Kijk dan naar de kleur van de onderkant van je haar, dit is de kleur die je moet nemen voor je wenkbrauwen.

Aangezien ik mijn wenkbrauwen nu dagelijks bij teken ben ik steeds op zoek naar een goed potlood, ik heb er al veel versleten en heb ook al veel gehoord over andere wenkbrauwpotloden waaronder die van Anastasia Beverly Hills. toen ik laatst op de I Love Beauty Beurs in Utrecht was zag ik daar een standje van Anastasia Beverly Hills staan. Dit was mijn kans en natuurlijk heb ik het potloodje mee genomen voor te reviewen voor mijn lezers. Veel leesplezier!


De wenkbrauwpotloden van Anastasia Beverly Hills wordt gebruikt bij veel bekende sterren en idolen. Ook veel bloggers gebruiken dit wenkbrauwpotlood maar al te graag, maar waarom? Waar zit de techniek en waar zit het geheim van dit potlood? Ik heb het natuurlijk voor jullie getest en ik heb HET antwoord op jullie vragen.

Om te beginnen ziet de verpakking er heel luxueus en duur uit, het is een klein rechthoekig doosje in een rosé gouden chrome kleur. Op de verpakking staat vooral de ingrediënten en waarvoor het wenkbrauwpotlood dient. Ik heb het wenkbrauwpotlood gekocht in de kleur Soft Brown, dit is de kleur die het beste bij mij past. De Anastasia Beverly Hills Brow Definer is verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren waaronder: Blonde, Taupe, Soft Brown, Medium Brown, Caramel, Auburn, Chocolate, Dark Brown, Ebony en Granite. Er is dus zeker en vast genoeg keuze. Het wenkbrauwpotlood heeft een inhoud van 0.2 gram. Dit lijkt helemaal niet veel maar trust me, je komt hier zeker en vast wel een paar maanden mee toe.

“This triangular-tipped, retractable pencil outlines brows and fills sparse areas in one fluid motion. The custom spooley end is designed with a precise width and firmness to effectively blend color.”

Wanneer ik het potloodje uit de verpakking haal ziet deze er bijna hetzelfde uit als de NYX Micro Brow Pencil die ik eerder al gereviewd heb. Het potloodje is glanzend zwart en in het midden staat het logo van Anastasia Beverly Hills. Het potloodje heeft 2 kanten, aan één kant vind je het kammetje oftewel het borsteltje die gebruik je om je wenkbrauwen door te kammen en het product goed te blenden met de haartjes en de huid. Aan de andere kant vind je de driehoekige potlood, deze ziet er wel een beetje speciaal uit omdat hij een wat andere vorm heeft dan andere wenkbrauwpotloden. Het potloodje kan je eruit en er weer in draaien. Zo breekt hij zeker niet af, je hebt hierbij ook geen slijper nodig.

TIP: Wanneer je het potlood toch even wil bijslijpen omdat je hem niet scherp genoeg vindt, gebruik een papier en ga met het potlood hier een aantal keer over, zo slijp je het potlood bij.

Door de speciale vorm van het potloodje kun je het potlood zowel gebruiken voor een fijn lijntje, een medium lijntje en een dikker lijntje. Hierdoor is het potlood zowel geschikt voor iemand die een paar haartjes wil bijtekenen als voor iemand die vrijwel geen haartjes heeft en een wenkbrauw moet tekenen.

Wanneer je het potloodje voor het eerst gebruikt ga je waarschijnlijk denken dat je de verkeerde kleur hebt gekocht omdat hij op het begin grijs is, maar wanneer je het dan één keer gebruikt ga je zien dat de kleur die je gekozen hebt tevoorschijn komt. Waarom ze dit hebben gedaan daar kan ik jullie helaas geen antwoord op geven.

Dan gaan we het potloodje op de wenkbrauwen gaan aanbrengen. Eerst kam ik even mijn wenkbrauwen door met het borsteltje zodat ze niet naar alle kanten opstaan, daarna zet ik met de punt een strak lijntje onder en boven mijn wenkbrauwen. Dan zet ik de punt gewoon normaal neer op mijn wenkbrauwen en teken ik ze verder bij. Je kan de kleurintensiteit zo fel als je wil maken dit doe je door er zachtjes op te drukken of hard, wanneer je hard op het potloodje drukt wordt de kleur ook donkerder. Ik vind het fijnste om mijn wenkbrauwen zo subtiel mogelijk bij te tekenen dus ik druk nooit te hard op het potloodje. Wanneer het potloodje is aangebracht ga ik met het borsteltje nog ever erdoorheen om de kleur te blenden met mijn haartjes en mijn huid. Zo creëer je mooie wenkbrauwen.

Ik raad ook iedereen aan om het potlood niet te ver uit te draaien, dan bestaat er namelijk de kans dat hij zou gaan afbreken. Draai dus altijd maar een klein puntje uit zo speel je altijd wel op safe.

 

Het potloodje brengt heel fijn aan, het is zacht en soepel om aan te brengen en het geeft net genoeg kleurintensiteit af. Het kost weinig tijd om het aan te brengen en het creëert de mooiste wenkbrauwen. Met het scherpe puntje kan je heel precies werken onder en boven de wenkbrauwen en met de medium en de dikke punt kan je gemakkelijk en snel bijtekenen. Helaas is de Brow Definer niet waterproof maar voor de rest bleef hij gedurende heel de dag netjes op zijn plaats zitten.

Zonder wenkbrauwpotlood.

Met wenkbrauwpotlood. Helaas vind ik het resultaat op foto verschrikkelijk, het ziet er heel anders uit dan in het echt maar hier kan ik helaas niet veel aan doen.

De Brow Definer van Anastasia is helemaal niet moeilijk in gebruik, iedere beginner kan ermee aan de slag gaan.

De ingrediënten van de Brow Definer:

INGREDIENTS:

Behenic Acid, Mica, Rhus Succedanea Fruit Wax/Cera, Lanolin, Triethylhexanoin, Sucrose Tetrastearate Triacetate, Hydrogenated Castor Oil, Sorbitan Sesquiisostearate, Hydrogen Dimethicone, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Phenoxyethanol, Tocopherol, May Contain/Peut Contenir: (+/-) Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499), Titanium Dioxide (Ci 77891), Ferric Ferrocyanide (Ci 77510) <158306>.

Conclusie:

Voor mij is dit product nu al mijn holy grail, ik vind hem echt geweldig werken. Ik heb nog nooit eerder zo een gemakkelijk wenkbrauwpotlood gehad. Ik kan momenteel geen enkel potloodje opnoemen die ik beter zou vinden dan deze. Voor mij is hem zeker en vast geslaagd! De kleur past perfect bij mij en omdat er zoveel kleuren in het assortiment zitten is er voor iedereen wel wat. Het potloodje brengt heel erg gemakkelijk aan en is zacht en soepel. Ook de kleurintensiteit kan je opbouwen naar gelang wat je zelf wil. Elke beginner of professional kan gebruik maken van dit potlood. Je komt er heel lang mee toe en het potlood zorgt ervoor dat je wenkbrauwen on fleek zijn. Ik zou momenteel geen ander wenkrauwpotloodje meer willen gebruiken dit is tot nu toe voor mij het beste potlood die ik ooit al gebruikt heb. Ik ben heel erg benieuwd naar de andere wenkbrauwproducten van Anastasia en ik ga zeker en vast ze binnenkort in huis halen en er een review over schrijven. Een echte aanrader voor iedereen die van zijn wenkbrauwen een eye-catcher wil maken!

In het filmpje hieronder laat Anastasia zelf zien hoe je de Brow Definer kunt gebruiken:

De Anastasia Beverly Hills Brow Definer kan je kopen op de webshop van Anastasia of je kan hem ook vinden bij de Douglas voor de prijs van € 29,95.

Wat vinden jullie van de producten van Anastasia Beverly Hills? Hebben jullie de Brow Definer al getest? Welke producten zouden jullie me nog aanraden van dit merk?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *