Getest: De beste dagcrème, Hydro van de Kruidvat.

Eindelijk heb ik hem kunnen bemachtigen, de ondertussen bekende dagcrème van de kruidvat genaamd Hydro. Die uitgetest is geweest door testaankoop en uitverkozen is tot beste dagcrème. Elke dag ging ik een kijkje nemen in de kruidvat om te kijken of de dagcrème er was maar helaas was hij altijd uitverkocht, wat ik natuurlijk begrijp want iedereen wil nu deze dagcrème in huis halen. Tot ik hem eindelijk heb kunnen bemachtigen, ik was klaar om hem uit te testen, wat was ik enorm benieuwd hier naar!

Dagcrème Hydro van de Kruidvat.

img_1532

img_1537

Houd het vet- en vochtgehalte van je normale of gemengde huid op peil met deze Kruidvat Hydro Dagcrème voor de Normale en Gemengde Huid. De crème vermindert de tekenen van vermoeidheid en verfrist en verkwikt je huid voor een gezonde, frisse uitstraling.

De Kruidvat Hydro Dagcrème voor de Normale en Gemengde Huid bevat een geconcentreerd hyaluroncomplex dat je huid hydrateert. De crème bevat UVA- en UVB-filters die je huid beschermen tegen de schadelijke invloed van de zon.

img_1544

De Hydro lijn van de kruidvat is in 2015 uitgekomen en bestaat uit een dagcrème en een nachtcrème, allebei te verkrijgen voor een normale en een gemengde huid en een droge en gevoelige huid. Ook zijn er serum druppels voor het vochtgehalte van je huid op peil te houden, een oogroller, een middel gekleurde dagcrème, en een licht gekleurde dagcrème. Deze producten waren al vrij populair aangezien ze heel betaalbaar zijn, maar nu ze door testaankoop aangekondigd zijn als beste dagcrème is de verkoop van deze producten enorm gestegen.

Ik heb al heel veel dagcrèmes uitgeprobeerd en ik moet eerlijk zeggen dat ik nog nooit een dagcrème ben tegengekomen waar ik echt van kon zeggen dit is de beste dagcrème voor mijn huid die alles doet wat het zou moeten doen. Allemaal trokken ze ofwel niet snel genoeg in mijn huid of lieten ze een vettig laagje achter waarmee ik dus heel de dag met een vettig gezicht rond liep, wat dus absoluut niet fijn is. De éne was al wat minder dan de andere maar toch was ik nooit echt super tevreden erover.Toen ik hoorde dat deze dagcrème verkozen was tot beste dagcrème was ik hier best wel vrij sceptisch over aangezien deze dus kon tippen aan alle andere duurdere varianten, maar was toch heel benieuwd hiernaar. Kruidvat beloofde onder andere dit:

De Hydro dagcrème beloofd een 24-uur durende hydratatie te geven, en zorgt dat het vochtgehalte van de huid op peil blijft. Het hyaluron-complex bevat hydraterende bestanddelen die geleidelijk de vochtgehaltes aanvullen. Daarnaast zit er in deze dagcrème ook een UV + UVB filter die de huid beschermt tegen de schadelijke invloed van buitenaf, zoals bijvoorbeeld de zon. Deze crème zou ook voor een verfrist en verkwikkende uitstraling van de huid zorgen en helpt de tekenen van vermoeidheid en verminderen.

Ik heb de dagcrème voor een normale tot een gemengde huid aangekocht.

img_1529

De verpakking van de dagcrème vind ik vrij saai en ziet er heel goedkoop uit, maar dat is het product ook dus over de verpakking zou ik eigenlijk niet mogen klagen, het potje is van glas dus je moet al heel voorzichtig hiermee zijn aangezien ik nog wel eens mijn potje per ongeluk op de grond durf gooien. En ziet er ook weer heel neutraal en saai uit, ook hadden ze dit eigenlijk in een tube moeten doen aangezien ik dus niet zo een voorstander ben van dagcrèmes in een potje, qua hygiëne maar kom het is nu eenmaal zo misschien dat ze dit in de toekomst nog in een nieuw jasje steken?

Zodra ik de dop opendraai zie ik een lichtblauw-groene substantie. Het niet perse een hele dikke crème, maar ik kan het ook niet vloeibaar noemen. Het is eerder een gel achtige structuur. De geur doet me een beetje denken aan komkommers en ruikt lekker fris.

img_1540

img_1543

Wanner ik het op mijn gezicht aanbreng voelt hij vrij licht aan en wrijft gemakkelijk uit. De crème voelt erg fris en verkoelend aan! Hij trekt snel in en laat gelukkig geen vettig laagje achter op mijn huid, maar juist een gehydrateerd gevoel. Dit is een goede eerste indruk. Ook is het een enorme pluspunt dat hij de huid beschermt tegen de zon.

Mijn huid zag er best al wel goed uit aangezien ik al een langere tijd bezig ben met skin care, maar toch merk ik dat het mijn huid in top conditie blijft behouden en ik heb geen last van puistjes of droge velletjes, de dagcrème doet zijn werk en ik ben daar enorm tevreden over.

Toen ik de ingrediënten lijst even bekeek was ik toch best wel wat minder enthousiast:

img_1533

Op de eerste rij van de ingrediënten lijst staat dat er alcohol in verwerkt zit, wat welbekend niet zo goed is voor onze huid aangezien dit een uitdrogende effect heeft, maar eerlijk gezegd merk ik hier nauwelijks iets van.

Ook zitten er helaas siliconen in verwerkt (Dimethicone) wat ook niet zo heel goed is voor de huid.  Dimethicone heeft de eigenschap om een dunne film op de huid te leggen. Het beschermt op deze manier niet alleen, maar zorgt ook dat de werkstoffen niet vervliegen maar juist daar blijven waar ze hun werk moeten en kunnen doen. Het geeft daarbij een zijdezacht en glad gevoel aan de huid. Siliconen kan voor de ene persoon geen kwaad maar voor de andere kan het voor heel veel problemen zorgen.

Dan weer een pluspuntje: In de crème zit ook shea butter en inca omega olie verwerkt, wat er voor zorgt dat het verzacht en verzorgd, voor een gezonde, frisse uitstraling van de huid. Wat ik inderdaad wel merk bij deze dagcrème.

Ondanks de alcohol en de siliconen die in deze dagcrème verwerkt zitten weerhoudt het mij niet om deze zeker te blijven gebruiken, ik ben echt onder de indruk van deze dagcrème en hij doet ook echt wat hij zou moeten doen, hij trekt snel in, hydrateert mijn huid, beschermt tegen de zon en laat geen vettige laag achter op mijn huid. Ik geef deze dagcrème een 10/10 en kan hem iedereen aanraden om hem zeker eens uit te testen, want voor de prijs van €2,25 kan je hem zeker niet laten liggen.

Ik ga zeker en vast ook nog de andere producten van de Hydro lijn in huis halen, want deze dagcrème heeft mij alvast overtuigd.

Deze dagcrème van de Hydro lijn kan je vinden in alle kruidvat filialen voor de prijs van €2,25.

Hebben jullie deze dagcrème al getest en wat vonden jullie hiervan? 

Delen:

4 Reacties

 1. Christy
  21 januari 2018 / 17:00

  Mijn wangen zijn helemaal uitgedroogd door deze crème ..ik gebruik het nooit meer

  • Beauty Secrets
   Auteur
   31 januari 2018 / 18:36

   Oei! Dat is natuurlijk helemaal niet de bedoeling… Heb je diegene geprobeerd die voor jou huidtype bestemd is?

 2. M.G. Luyting
  26 februari 2018 / 15:13

  Waar kan ik de volledige test vinden, zodat ik kan zien welke producten er allemaal zijn getest? Ik kan dit nergens op internet vinden. Alvast bedankt voor de reactie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *