Gisou – Honey Infused Hair Oil.

De laatste jaren is ze alleen maar bekender en bekender geworden. Negin Mirsalehi, De grootste influencer van Nederland en de oprichter van Gisou. De Gisou haarproducten staan al heel lang op mijn verlanglijst, jammer genoeg zijn ze best wel wat prijzig en kan je ze enkel en alleen online bestellen. Aangezien ik er zelf niet zo veel geld aan wou spenderen had ik de Gisou Honey Infused Hair Oil op mijn kerstlijst gezet, en jawel hoor ik was de gelukkige want hij zat tussen de cadeautje’s. Ik was natuurlijk ontzettend blij en begon het product meteen uit te testten aangezien ik al lang stond te popepelen om hier een review over te schrijven. En vandaag is het dan eindelijk de dag dat ik mij voluit kan laten gaan. Ben jij benieuwd wat ik van de Gisou Honey Infused Hair Oil vond? Lees dan zeker even verder en zo kom je te weten of het product nu echt zijn geld waard is of niet.

“Gisou Honey Infused Hair Oil has various applications. Use daily as a pre-styler and finisher, add a few drops to your hair mask, or leave in as an overnight treatment. Honey is the key ingredient and a natural blend of minerals, vitamins, amino acids and antioxidants. It is also known as nature’s humectant, due to its moisture-retaining properties. Resulting in deeply conditioned, stronger hair.”

De haarolie komt in een prachtige roze Gisou-box die er heel luxueus en duur uitziet, je kan de box vergelijken met een soort boek en je kan hem achteraf ook nog gebruiken ter decoratie of voor spulletjes in te bewaren. Je kan hem zowel liggend als rechtop bewaren. Dat is voor mij al een dikke 10 op 10. In de box zit ook een leuk boekje waar je het verhaal achter Gisou en wat meer informatie van het product en van Negin in kunt terug vinden, bovendien staan er ook een aantal leuke foto’s van Negin en haar familie erin. Het is zeker de moeite waard om het boekje te lezen.

Het boekje is niet het enige wat er in de box zit, want uiteraard komen we nu aan het neusje van de zalm, namelijk het product zelf: de Honey Infused Hair Oil. De olie zit verpakt in een vrij groot en zwaar flesje dat van stevig glas is gemaakt en volledig doorzichtig is, zo kan je de haarolie goed zien zitten en zeg nu eerlijk, ziet dit flesje er nu niet adembenemend mooi uit? Het flesje heeft een handig grote pipet dopje om de haarolie voorzichtig te kunnen doseren en het flesje heeft een inhoud van 100 ml.

Nu zijn we allemaal wel benieuwd naar de geur, ik dacht namelijk dat de haarolie een hele sterke en aanwezige geur zou hebben maar dat blijkt niet zo te zijn. De geur is heel subtiel en is lekker zacht en bloemig, helemaal niet zoet, zwaar of honing-achtig, maar juist lekker schoon en romig, alsof je net van de kapper komt. De textuur van de haarolie is niet heel erg dik maar ook weer niet heel erg loperig, het zit er net tussenin. Negin raad ons aan om 1 á 2 druppeltjes van de haarolie te gebruiken maar hier kom ik zeker niet mee toe, en ik heb best wel dun haar. Voor iemand die wat dikker haar heeft gaat dus best wel wat product gaan moeten gebruiken.

Hoe gebruik je de Gisou Honey Infused Hair Oil?

1. Pre-styling

De Gisou Honey Infused Hair Oil kan voorafgaand aan het routine worden gebruikt voor een voedzaam effect en een gezonde glans. Antioxidanten voorkomen celschade, terwijl aminozuren de haargroei stimuleren, wat resulteert in een volumineuze en geconditioneerde haarbos van wortel tot punt. Breng eenvoudig 1 à 2 druppels aan (afhankelijk van de dikte en lengte van het haar) aan het begin van je routine. Belangrijk: zorg ervoor dat de olie vóór het stylen door het haar is geabsorbeerd. Gebruik nooit verwarmde stylinghulpmiddelen op haar dat nat aanvoelt.

2. Afwerking

Honing trekt vocht aan en houdt het vast voor sterker, gezonder haar. Doseer 1 of 2 druppels Gisou Honey Infused Hair Oil in de palm van je hand, warm hem op door tussen je vingers te wrijven en ga zachtjes door je droog haar. Gebruik het als onderdeel van uw dagelijkse routine of als een snelle touch-up gedurende de dag om pluis te verminderen en direct glans te verkrijgen.

3. Toevoeging aan je haarmasker

Gisou Honey Infused Hair Oil kan worden toegevoegd aan uw favoriete haarmasker om de kern van uw haar te bereiken voor een diepere voeding. Neem na de shampoo dezelfde hoeveelheid haarmasker als je normaal zou gebruiken in de palm van uw hand. Doseer één druppel (of twee druppels als je haar dik is) aan je masker en meng het geheel. Gelijkmatig aanbrengen van wortel tot punt. Kam door voor een soepelere toepassing en laat het een paar minuten intrekken. Na het spoelen voelt je haar zachter en verjongend aan. Gebruik 1-2 keer per week voor optimale resultaten.

4. Nachtelijke behandeling

Voor een intensieve behandeling, coat je je haar met Gisou Honey Infused Hair Oil. Breng twee volle druppels aan op droog haar (als je fijn haar hebt, wil je dit misschien verminderen) en let je extra op de haarwortels. Wikkel af met een handdoek en laat de actieve ingrediënten zich een weg banen naar de kern van je haar, herstelt en herbouwt elke streng terwijl je slaapt. In de ochtend, spoel je je haar uit met een lichte shampoo. Wekelijkse behandeling resulteert in volumineus, zichtbaar sterker haar.

Zelf gebruik ik de olie het liefst als serum na dat ik mijn haar gewassen en gedroogd heb. Ik vind dat je juist dan het beste resultaat ziet en ben ervan overtuigd dat je haar het dan ook het meeste nodig heeft. Aangezien het voor een langere tijd heeft blootgesteld aan hitte. De haarolie verzwaart mijn haar niet en het laat mijn haar er ook niet vettig uitzien. Wanneer ik de haarolie op mijn droog haar smeer voelt het onmiddellijk zachter aan en ziet mijn haar er meteen een stuk gezonder, verzorgder en glanzender uit.

1 keer per week vind ik het wel eens leuk om de haarolie te mengen met mijn haarmasker. Ik gebruik dan 2 druppeltjes en meng het samen. Nadat ik de Gisou Honey Infused Hair Oil in mijn haarmasker heb gedaan en het een tijdje in mijn haar heb laten intrekken voelt het aan als zijde, mijn haren zijn makkelijk doorkambaar en zijn ook sneller droog te krijgen. Nadat ik mijn haar droog met een föhn doe ik er achteraf nog 2 druppeltjes in en dat zorgt echt voor de finishing touch. Ik hou van de Gisou Honey Infused Hair Oil.

De ingrediënten van de Gisou Honey Infused Hair Oil.

INGREDIËNTEN:

Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Mirsalehi Honey, Prunus Amigdalus Dulcis (Sweet Almond Oil), Argania Spinosa (Kernel) Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Passiflora Incarnata (Seed) Oil, Gardenia Tahitensis Flower Extract, Parfum (Fragrance), Tocopheryl Acetate, CI 47000 (Yellow 11), Tocopherol, BHT, CI 26100 (Red 17), Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool.

Hoofd ingrediënten: Mirsalehi Honey, Almond Oil, Coconut Oil. Bevat geen sulfates, parabens. Cruelty-free.

Conclusie:

De meningen zullen waarschijnlijk bij iedereen wel anders liggen, maar ik vind het echt een top product en ik vind het zijn geld echt wel meer dan waard. Je krijgt niet alleen het product zelf toegestuurd maar je krijgt er ook nog eens een super leuke Gisou-box bij die je achteraf nog kan gebruiken en die heel mooi ter decoratie in je woonkamer staat. Bovendien vind ik het echt heel speciaal dat de honing uit Negin haar vader zijn bijen tuin komt en dat er ook echt veel tijd en liefde in gestoken wordt, dat alleen al vind ik zijn geld waard. Daarentegen doet het product ook echt wat het moet doen en ik vind dat mijn haar er na gebruik veel glanzender en gezonder uitziet. Ik ben alvast blij met de aanschaf van de Gisou Honey Infused Hair Oil en ben super nieuwsgierig naar de andere producten uit de Gisou haarlijn.

De Gisou Honey Infused Hair Oil kan je online verkrijgen op Gisou.com voor de prijs van € 74,00.

Wat vinden jullie van de producten van Gisou? Vinden jullie het de prijs waard of vind je het product overhyped?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *