GLAMGLOW GRAVITYMUD POWER RANGERS FIRMING TREATMENT.

Een gouden gezicht masker, wie wilt dit nu wel eens niet proberen. Ik natuurlijk wel en ik was ook razend enthousiast toen Glamglow een gouden gezicht masker op de markt bracht die geïnspireerd was op de Power Rangers. Ik wachtte nog een tijdje af met het kopen van dit masker tot hij in de solden was en nam hem daarna gelijk mee naar huis. Aangezien ik al een aantal maskers van Glamglow geprobeerd had en er nog geen één heeft tussen gezeten waar ik niet over te spreken was, ging ik met veel enthousiasme en met vol overtuiging dat dit een goed product ging zijn, ging ik het masker uitproberen. Ik was er van overtuigd dat net zoals alle andere maskers die ik geprobeerd had van Glamglow dit een masker ging zijn waar ik nog veel lof over ging hebben. Helaas blijkt dit bij nader inzien toch niet zo het geval te zijn. Ik was eerder teleurgesteld dan tevreden en ik ga jullie vandaag vertellen waarom dit masker mij niet heeft kunnen bekoren. Ben je benieuwd waarom ik dit geen goed masker vond? Lees dan zeker even verder.

GRAVITYMUD™ FIRMING TREATMENT is an out-of-this-world instant tightening and firming treatment that contains mega-targeted ingredients that work together to give you superhero contours that look and feel more defined. Once dry, the innovative formula peels off to reveal skin that feels tighter and more lifted. For contours so sexy, they’re ready for galactic domination. #MORPHINANDMASKING.

Het Glamglow Gravitymud Power Rangers Firming Treatment Peel-Off Mask is het resultaat van een samenwerking tussen Glamglow en de Power Rangers. Er zijn twee varianten verkrijgbaar waaronder het gouden masker dat de naam Goldar heeft gekregen. En een groen masker dat de naam Rita Repulsa draagt. Het gouden masker zorgt voor versteviging en contouring. Met dit masker ziet de huid er meteen gelift en strakker uit. De contouren van het gelaat zijn duidelijker zichtbaar en zorgen voor een sexy uitstraling. Het groene masker helpt de gezichtscontouren gladder en verfijnder te maken voor een steviger, jonger uitziende huid. 

De tube zit verpakt in een gouden luxueus en duur uitziend kartonnen doosje. Het is een verpakking waarvan je niet meteen zou denken dat dit een product van Glamglow is. Natuurlijk gaat de samenwerking met de Power Rangers hier wel iets mee te maken hebben. Op het doosje kan je wat meer informatie over het product terug vinden en hoe je het product moet gebruiken. Er staan ook de ingrediënten, de houdbaarheidsdatum (24m), en de inhoud van 30g er op. En als kerst op de taart zit er ook nog eens een leuke sample in het doosje verstopt.

Het masker zelf zit verpakt in een kleine zwarte tube, wat me meteen opvalt is dat de tube best wel klein is. Met dit product ga je helaas dus niet lang mee toekomen. Ook deze tube ziet er weer heel luxueus en duur uit, er staat een witte en een gouden tekst op en de dop is ook zelfs in het goud. Op de achterkant van de tube kan je weer wat informatie terug vinden over hoe je het product moet gebruiken en hoelang je het product moet oplaten.

Zoals elk ander masker is het verstandig om je huid eerst grondig te reinigen, je wil natuurlijk niet een masker op een vuil gezicht aanbrengen. Glamglow raadt ons aan om eerst met de tube te schudden en op de tube te knijpen alvorens men het product aanbrengt zodat al het product goed gemengd is. Daarna breng je een grote hoeveelheid van het product aan op je gelaat, zorg ervoor dat het masker niet op je wenkbrauwen of je haarlijn terecht komt en zorg dat het masker egaal verdeelt word. Daarna laat je het masker een 20 – 30tal minuten op je gelaat zitten. Wanneer het masker volledig is opgedroogd mag deze van het gelaat verwijderd worden. Daarna spoel je de overgebleven resten af met warm water. Het masker mag je 2 keer per week gebruiken.

Tijdens het aanbrengen is het wel vrij duidelijk dat het effectief om een gouden masker gaat, verder merk ik onmiddellijk op dat het product een wat dikkere substantie heeft en redelijk stroef en plakkerig is, het aanbrengen gaat daardoor iets moeizamer dan bij een ander masker. Je hebt veel van het product nodig om een dikke laag aan te brengen waardoor dat je maar 2 a 3 keer gebruik kunt maken van het masker. Wat me ook meteen opviel is de geur van het masker, het is geen onaangename geur het ruikt een beetje fruitig en zoet. Onmiddellijk na het aanbrengen voelde het masker zeer fris aan, het prikte en trok een klein beetje maar het was niet storend en het masker bleef comfortabel. Gedurende de tijd dat het masker aan het opdrogen (wat al zeer snel droogde) is blijft het fris aanvoelen. Wanneer het masker bijna droog is begint het masker wat feller te trekken, wat een teken is dat het masker er bijna af mag.

Het afhalen van het masker is vrij gemakkelijk, je kan hem er ook gelijk in één geheel afnemen zonder dat het pijn doet. Wat ik altijd heel fijn vind. Ik hoefde mijn gezicht dan ook niet na te spoelen met warm water want er bleven geen resterende restjes over. Wat voor mij een enorme teleurstelling was, was dat mijn huid na het masker niet zacht of gehydrateerd aanvoelde, het voelde gewoon normaal aan. Het enige wat ik wel voelde was dat mijn huid een beetje strakker en steviger was. Van duidelijkere contouren was ook helemaal geen sprake en ik had ook helemaal niet het gevoel alsof het masker ook daadwerkelijk wat voor mijn huid had gedaan. Helaas heeft Glamglow mij niet kunnen bekoren met dit gouden masker.

De ingrediënten van de Glamglow Gravitymud Power Rangers  Firming Treatment.

INGREDIENTEN:

Water\Aqua\Eau, Polyvinyl Alcohol, AlcoholDenat., Butylene Glycol, Glycerin, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water,Ethylhexyl Hydroxystearate, Montmorillonite, Illite, Canadian Colloidal Clay,Dipotassium Glycyrrhizate, Althaea Officinalis Leaf Extract, PorphyridiumCruentum Extract, Chondrus Crispus (Carrageenan), Ascophyllum Nodosum Powder,Sodium Hyaluronate, Lecithin, Pullulan, Soy Isoflavones, Ethylhexylglycerin,Silica, Polymethylsilsesquioxane, Polysorbate 20, Polysorbate 80, Xanthan Gum,Hydroxypropyl Methylcellulose, Tapioca Starch, Pentylene Glycol, CaprylylGlycol, Alcohol, Citric Acid, Fragrance (Parfum), Coumarin, Disodium Edta,Colloidal Platinum, Phenoxyethanol, Sorbic Acid, Potassium Sorbate, Mica,Titanium Dioxide (Ci 77891), Iron Oxides (Ci 77491), Bismuth Oxychloride (Ci77163), Bronze Powder (Ci 77400).

Conclusie:

Dit is het eerste masker van Glamglow waar ik van moet zeggen dat ik het weg gesmeten geld vind. Het is een duur masker waar je maar 2 a 3 keer gebruik van kunt maken en waarvan ik helemaal niet het gevoel van had dat het iets goed voor mijn huid had gedaan. Oké mijn huid voelde erna wel wat strakker aan maar dat was het ook, mijn huid voelde niet zacht of gehydrateerd aan, zag geen overduidelijke contouren en na dat ik het masker had verwijderd had ik niet het gevoel alsof ik net een half uur lang een masker op mijn huid had. Ik ben heel blij dat ik dit masker in de solden heb gekocht en dat ik er niet de volle pot voor heb moeten betalen want anders is het echt gewoon veel te veel geld. Ik ga het masker nog opgebruiken maar ik ga het zeker niet meer opnieuw kopen.

Ik kan het masker niet echt aanraden, maar wanneer je een wat “rijpere” huid hebt en je nog eens het gevoel wilt hebben van een strakkere huid dan is dit masker voor jou wel geschikt.

Het Glamglow Gravitymud Power Rangers Firming Treatment Mask is verkrijgbaar bij de Ici Paris XL, Planet Parfum en de Douglas voor de prijs van € 40,70.

Wat vinden jullie van het merk Glamglow? Welke maskers hebben jullie al van dit merk geprobeerd? Wat vinden jullie van de samenwerking met Power Rangers? Wat vind je het van gold masker? Zou je het zelf kopen? Wat zijn jullie ervaringen met dit masker?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *