GLAMGLOW MINI YOUTHMUD TINGLEXFOLIATE TREATMENT MASK.

GLAMGLOW MINI YOUTHMUD TINGLEXFOLIATE TREATMENT MASK.

Ziet dit er niet heel schattig uit? Na dat GlamGlow veel nieuwe, leuke maskers aan hun assortiment hebben toegevoegd hebben ze nu ook mini maskers uitgebracht van hun oude assortiment. De mini maskers hebben een inhoud van 15 g, en kan je zo een 2 a 3 keer gebruiken. Mits je zuinig bent natuurlijk. De mini maskers zijn een stuk goedkoper (€ 15) dan de grotere potten ( € 50) die een inhoud hebben van 50 ml. Natuurlijk kom je met een grotere pot veel langer toe, maar wanneer je even wat minder geld wilt spenderen kan je altijd voor de mini’s gaan.

GlamGlow Youthmud Tinglexfoliate Treatment Mask is ontwikkeld als een ‘behind-the-scenes’ 10 minuten anti-aging masker met direct effect. Na het masker bent u meteen camera- ready. Achter de schermen bij DreamWorks, Fox, NBC, Disney, Warner Bros en Universal wordt het product al een aantal jaar gebruikt. Het product werd de beauty obsessie van de sterren en het duurde niet lang voordat dit super masker gelanceerd werd op de Amerikaanse markt in 2010. Vanaf dit jaar zijn dan ook de mini maskers op de markt gebracht. 

De ingrediënten komen oorspronkelijk uit Zuid-Frankrijk. De Franse modder, groene thee en mineralen zorgen ervoor dat uw huid straalt. Gebruik het een paar keer per week of gewoon wanneer u een “Glam-tastic” huid nodig hebt. GlamGlow is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het masker stimuleert de collageenaanmaak van de huid en zorgt voor een 3-daagse ‘glow’. Het houdt de huid merkbaar glad en zacht. Daarnaast zuivert het de huid en verfijnt het de poriën. Onzuiverheden worden weggenomen zonder dat er natuurlijke oliën worden verwijdert. Laat uw huid stralen met GlamGlow en bescherm uw huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Dit maskertje zit spijtig genoeg niet in een leuk doosje, zoals wanneer je een grote pot van 50 ml. zou kopen, maar het maskertje kan je zo los kopen in de winkel. Er zit wel een plastiekje rond het potje zo ben je natuurlijk zeker dat het potje nog niet open geweest is. Ook wanneer je het plastiekje van het potje er af neemt en het potje opent zit er nog een zilveren zegel op die je er af kan nemen, hierdoor kan je nogmaals eens controleren of het potje nog niet geopend geweest is. Het potje ziet er net hetzelfde uit als alle anderen GlamGlow maskertjes en is zwart met zilver van kleur. Elk maskertje en elk potje heeft een andere kleur, zo herken je meteen welk maskertje het is.

Maar wat doet dit maskertje nu eigenlijk?

  • Het masker laat je huid stralen
  • Verwijdert dode huidcellen
  • Laat je huid zacht, stralender en gladder achter
  • Zorgt voor een strakkere huid textuur en verkleint je poriën
  • Laat je huid er jonger uitzien
  • Neemt oneffenheden op zonder de natuurlijke oliën te verwijderen
  • Helpt te beschermen tegen vrije radicalen
  • Houdt het vocht op peil

Het masker heeft een wat donker bruine/groene kleur en ziet er wat modderachtig uit. Ook zie je er allemaal zwarte en groene puntjes inzitten. Het masker zit vol met natuurlijke ingrediënten zo zit er bijvoorbeeld: vulkanische mineralen in: Deze zorgt voor de detox van de huid, wat wil zeggen dat de puimsteen helpt bij het exfoliëren, en hiermee oude huidcellen verwijdert en fijne lijntjes gladder maakt. Er zitten veel soorten kleien in: wat de huid een tintelend gevoel geeft tijdens het intrekken. Tijdens het intrekken trekt de klei alle viezigheid uit de huid, waardoor je gezicht uiteindelijk van binnenuit zal stralen. Ook zit er in het masker puimsteen en groene theeblad: De groene thee zorgt voor een helderdere teint, beschermt de huid tegen schadelijke stralingen en stoffen, en houdt de oliebalans op peil. Ook zit er kamille, komkommer en lavendel in.. Aan het masker te ruiken merk je dit ook onmiddellijk dat het allemaal natuurlijke ingrediënten zijn. Het masker ruikt fris, zoetig en een beetje naar groene thee en komkommer.

INGRDIENTS:

Water, Montmorillonite (Volcanic Minerals), Kaolin (French Sea Clay), Magnesium Aluminum Silicate (Purified Clay), Polyethylene, Pumice (Micro Volcanic Rock), Camellia Sinensis Leaf (Green Tea Leaf), Camellia Oleifera Leaf Extract (Green Tea), Chamomilla Recutita Flower Extract (Chamomile), Calendula Officinalis Flower Extract (Marigold), Cucumis Sativus Fruit Extract (Cucumber), Hedara Helix Extract (Ivy), Symphytum Officinale Leaf Extract (Comfrey Herb), Lavandula Hybrida Oil (Lavender), Glycerin (Vegetable), Fragrance [Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool], Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

De structuur van het masker is redelijk dik en modderachtig het masker voelt ook wat scrub achtig aan, dit zijn waarschijnlijk de zwarte en de groene puntjes die je in het masker ziet zitten. (De zwarte puntjes zijn vulkanische puimsteen.) Ook zitten er stukjes groene thee bladen in. Wanneer je het masker aanbrengt en wat ronddraaiende bewegingen maakt kan je gelijk ook je huid ermee scrubben. Van dit masker heb je ook bij het aanbrengen wat meer nodig dan de andere GlamGlow maskers aangezien dit masker wat dikker is van structuur en er redelijk veel stukjes inzitten.

Wanneer je het masker wilt aanbrengen reinig je eerst je gezicht met wat lauwwarm water. Daarna breng je een dun laagje van het masker aan, vermijd zeker de streek rondom je ogen, want het masker kan fel pikken, wanneer je dit te dicht bij je ogen zou aanbrengen dan ga je traanogen krijgen. Daarna laat je het masker zo een 10-tal minuten zitten (tot wanneer het masker helemaal hard geworden is).

Het masker voelt bij het aanbrengen heel fris en hydraterend aan, ook zie je dat er veel stukjes in het masker zitten, dit zou goed zijn voor je huid te scrubben. Wanneer je het masker hebt aangebracht voel je een wat branderig en tintelig gevoel, dit is normaal bij dit masker. Let op! Het kan best wel heftig branden en tintelen maar dit verdwijnt gelukkig weer na een paar minuten en daarna voelt het masker weer prettig aan. Wanneer het masker hard is geworden kan je het met water afspoelen. Het afnemen van dit masker gaat best wel moeizaam, ik raad je aan om dit gewoon af te spoelen met je handen. Je kan dan ook gelijk bij het afspoelen ronddraaiende bewegingen maken zodat het masker je huid scrubt.

De scrubdeeltjes die in dit masker zitten voelen best wel hard en grof aan, scrub je huid heel zachtjes anders kan het nogal wat pijnlijk worden. Wanneer het masker is afgespoeld ziet mijn huid er een beetje rood uit maar dat verdween al vrij snel. Daarna zag mijn huid er erg schoon uit. Dit is echt een masker die je huid diep reinigd. Ik voel dat mijn huid gehydrateerd is en dat al mijn onzuiverheden zijn aangepakt. Mijn huid voelde super zacht en glad aan, ook voelde het niet meer vettig aan maar door het masker was mijn huid wel redelijk droog geworden. Ik raad dan ook iedereen aan om na dit masker zeker een serum te gebruiken. Na het masker gebruikt te hebben had ik net het gevoel alsof ik van de schoonheidsspecialist kwam en dat ik een diepe reiniging gekregen heb. Mijn huid voelde als herboren aan. Yep! dit is zeker een favoriet van mij.

Een paar dagen na dat ik dit masker had aangebracht voelde ik nog steeds dat mijn huid intens zacht was.

GlamGlow zelf zegt dat je dit masker 2 keer per week mag aanbrengen of zoveel als nodig. Ikzelf persoonlijk vind ik dat voor zo een diepreinigend masker dat dit te veel is. Ik raad het aan om het masker maar 1 keer per maand te gebruiken. Je hoeft immers niet altijd je huid zo grondig te reinigen. Te veel kan zelfs slecht zijn.

Conclusie:

Zoals jullie al hebben kunnen vernemen is dit masker echt een favoriet van mij geworden. Yep ondanks het hevige brandende gevoel die je op het begin voelt is dit toch een favoriet van mij geworden. Het resultaat van het masker weegt zeker op tegen het onaangename gevoel. Wie mooi wilt zijn moet lijden zeker? Het masker laat mijn huid er aanzienlijk jonger uitzien, mijn huid is gehydrateerd, al mijn onzuiverheden zijn verdwenen en waar ik zeker erg tevreden over ben is dat mijn huid super zacht en glad aanvoelt. Na dit masker heb je absoluut het gevoel alsof je net van je schoonheidsspecialist terug komt. En dit voel je zelfs een paar dagen erna nog. Het maskertje heeft wel een prijskaartje (€ 15 voor 15g. en € 50 voor 50ml.) dat kan ik niet ontkennen maar het masker doet dan ook echt goed zijn werk en dan vind ik ook wel terecht dat dit masker een wat hogere prijskaartje heeft. Ik ben overtuigd, nu jullie nog.

Het GlamGlow Youthmud Tinglexfoliate Treatment Mask kan je kopen bij de Ici Paris XL, je kan hem als mini kopen en dan betaal je zo een € 15 of je kan een grote pot kopen en dan betaal je € 50 ervoor.

Wat vinden jullie van GlamGlow? Vinden jullie ze te duur? Welk masker vinden jullie het prettigste en welk masker geeft het beste resultaat?

 

0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *